reklama
Lu_cy
Fanka BB :)
Ale skąd mogłaś wiedzieć. Ja też umówiłam się do lekarza w tym samym dniu co zrobiłam test. Ale termin był dopiero za 5 dni, więc w tym czasie zrobiłam sobie przyrosty. Najważniejsze że masz dobrego lekarza i teraz trzeba być dobrej myśli. Ja też panikowałam że za późno ta heparyna. Przez te 5 dni brałam tylko acard i duphaston, miałam wyliczony na styk do wizyty [emoji2960] lepiej chyba mieć zapas mały w domku progesteronu i heparyny, a do lekarza iść z przyrostami@Lu_cy mam taką nadzieję, że coś sie ruszy w końcu nie będę odpuszczac. Trochę w wstyd przed lekarzem, że tak od razu poszłam wszystko mi dał zadbał nawet od siebie dał mi 4 zastrzyki za darmo, a tu taki psikus.
Takaja123
@Lu_cy mam receptę co prawda na 100% ale wykupi i będę miała na wszelki wypadek te 11 szt zastrzyków. Wypisal mi również zaświadczenie do rodzinnego żebym mogła korzystać z refundacji ale chyba to zaświadczenie już nie jest ważne i będę w raxie czego musiała iść po nowe. Zapas luteiny, duphastonu mam na dwa miesiące
Lu_cy
No to luzik :-) jesteś zabezpieczona@Lu_cy mam receptę co prawda na 100% ale wykupi i będę miała na wszelki wypadek te 11 szt zastrzyków. Wypisal mi również zaświadczenie do rodzinnego żebym mogła korzystać z refundacji ale chyba to zaświadczenie już nie jest ważne i będę w raxie czego musiała iść po nowe. Zapas luteiny, duphastonu mam na dwa miesiące
Dzoana88
U mnie dziś 14dc, paski poszły w ruch narazie robie co dwa dni i jedna krecha, jak zacznie ciemniec druga to będę robiła codziennie. Musze się umówić na tomograf bo dostalam skierowanie i taki znowu dylemat czy odpuścić cykl żeby móc się przebadać, ale chyba ten próbuje dalej co ma byc to będzie.
@Takaja123 a Ty coś długo kochana miałaś chyba @ co ?? Jak nastawienie ? Zresztą co ja pytam napewno pozytywne [emoji4][emoji4] u mnie jakoś lzej na duszy mi sie zrobiło, no tyle że w robocie kociol i juz mam dosyć pracy przydałoby się jakiej dluuuugie zwolnienie [emoji16][emoji16]
@Takaja123 a Ty coś długo kochana miałaś chyba @ co ?? Jak nastawienie ? Zresztą co ja pytam napewno pozytywne [emoji4][emoji4] u mnie jakoś lzej na duszy mi sie zrobiło, no tyle że w robocie kociol i juz mam dosyć pracy przydałoby się jakiej dluuuugie zwolnienie [emoji16][emoji16]
roki_1991
Ja myślę że niedługo znowu się uda i to już tak konkretnie z zagnieżdżeniem [emoji8]
Ja zdecydowanie też nadaje się tylko do czubków więc doskonale cię rozumiem
Takaja123
@Dzoana88 jestem już po @ trwała 7dni dwa ostatnie to już lekkie plamienia. Mam dziś 8dc. Powoli ruszymy ze staraniami liczę na obfite dni płodne i na ciąże, a jak będzie zobaczymy. ciepło robi się powoli muszę grzedy zasiac żeby mieć swoje warzywa nasze stadko coraz większe mamy 95szt małych owieczek uwielbiam je i właśnie wracam z butelkami bo poilam mleczkiem
Dzoana88
To ja wpadam do Ciebie bo kocham zwierzątka i chce pokarmic butelka male owieczki [emoji16][emoji16][emoji6][emoji6] mogłabyś pokazać te swoje małe dzieciaczki [emoji173][emoji173][emoji173]@Dzoana88 jestem już po @ trwała 7dni dwa ostatnie to już lekkie plamienia. Mam dziś 8dc. Powoli ruszymy ze staraniami liczę na obfite dni płodne i na ciąże, a jak będzie zobaczymy. ciepło robi się powoli muszę grzedy zasiac żeby mieć swoje warzywa nasze stadko coraz większe mamy 95szt małych owieczek [emoji3590] uwielbiam je i właśnie wracam z butelkami bo poilam mleczkiem
reklama