reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Lu_cy mam taką nadzieję, że coś sie ruszy w końcu :) nie będę odpuszczac. Trochę w wstyd przed lekarzem, że tak od razu poszłam wszystko mi dał zadbał nawet od siebie dał mi 4 zastrzyki za darmo, a tu taki psikus.

@Lu_cy mam taką nadzieję, że coś sie ruszy w końcu :) nie będę odpuszczac. Trochę w wstyd przed lekarzem, że tak od razu poszłam wszystko mi dał zadbał nawet od siebie dał mi 4 zastrzyki za darmo, a tu taki psikus.
Ale skąd mogłaś wiedzieć. Ja też umówiłam się do lekarza w tym samym dniu co zrobiłam test. Ale termin był dopiero za 5 dni, więc w tym czasie zrobiłam sobie przyrosty. Najważniejsze że masz dobrego lekarza i teraz trzeba być dobrej myśli. Ja też panikowałam że za późno ta heparyna. Przez te 5 dni brałam tylko acard i duphaston, miałam wyliczony na styk do wizyty [emoji2960] lepiej chyba mieć zapas mały w domku progesteronu i heparyny, a do lekarza iść z przyrostami

@Lu_cy mam receptę co prawda na 100% ale wykupi i będę miała na wszelki wypadek te 11 szt zastrzyków. Wypisal mi również zaświadczenie do rodzinnego żebym mogła korzystać z refundacji ale chyba to zaświadczenie już nie jest ważne i będę w raxie czego musiała iść po nowe. Zapas luteiny, duphastonu mam na dwa miesiące :D

@Lu_cy mam receptę co prawda na 100% ale wykupi i będę miała na wszelki wypadek te 11 szt zastrzyków. Wypisal mi również zaświadczenie do rodzinnego żebym mogła korzystać z refundacji ale chyba to zaświadczenie już nie jest ważne i będę w raxie czego musiała iść po nowe. Zapas luteiny, duphastonu mam na dwa miesiące :D
No to luzik :-) jesteś zabezpieczona

U mnie dziś 14dc, paski poszły w ruch narazie robie co dwa dni i jedna krecha, jak zacznie ciemniec druga to będę robiła codziennie. Musze się umówić na tomograf bo dostalam skierowanie i taki znowu dylemat czy odpuścić cykl żeby móc się przebadać, ale chyba ten próbuje dalej co ma byc to będzie.
@Takaja123 a Ty coś długo kochana miałaś chyba @ co ?? Jak nastawienie ? Zresztą co ja pytam napewno pozytywne [emoji4][emoji4] u mnie jakoś lzej na duszy mi sie zrobiło, no tyle że w robocie kociol i juz mam dosyć pracy przydałoby się jakiej dluuuugie zwolnienie [emoji16][emoji16]

@Dzoana88 jestem już po @ trwała 7dni dwa ostatnie to już lekkie plamienia. Mam dziś 8dc. Powoli ruszymy ze staraniami liczę na obfite dni płodne i na ciąże, a jak będzie zobaczymy. :) ciepło robi się powoli muszę grzedy zasiac żeby mieć swoje warzywa nasze stadko coraz większe mamy 95szt małych owieczek ❤️ uwielbiam je i właśnie wracam z butelkami bo poilam mleczkiem :)

@Dzoana88 jestem już po @ trwała 7dni dwa ostatnie to już lekkie plamienia. Mam dziś 8dc. Powoli ruszymy ze staraniami liczę na obfite dni płodne i na ciąże, a jak będzie zobaczymy. :) ciepło robi się powoli muszę grzedy zasiac żeby mieć swoje warzywa nasze stadko coraz większe mamy 95szt małych owieczek [emoji3590] uwielbiam je i właśnie wracam z butelkami bo poilam mleczkiem :)
To ja wpadam do Ciebie bo kocham zwierzątka i chce pokarmic butelka male owieczki [emoji16][emoji16][emoji6][emoji6] mogłabyś pokazać te swoje małe dzieciaczki [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
@Dzoana88 Proszę bardzo :) to moja wychowana przeze mnie od początku na butelce :) IMG_20190318_152847.jpgIMG_20190318_152759.jpg

Do góry