reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Takaja123 to oprócz klubów i oeparolu robię tak samo. Do klubów sie nie przekonam. Jakoś chyba nie moje tematy.. Teraz zresztą post więc w ogóle odpada. Oeparol moze tez zacznę brac :) Teraz mam pierwszy cykl z acardem. Chcialabym żeby mi coś ruszyło po nim i zebym i ja mogła Wam sie chwalić za tydzień pozytywnym testem 8-) Cieszę się ogromnie ze Tobie się udało!!

reklama
@annkow111 trzymam za Ciebie kciuki z całych sił ❤️ ja mam nadzieję, że ta ciąża będzie już dla nas szczęśliwa bo nie chciałabym drugi raz przez to przechodzić. Wydaje mi się, że jestem zabezpieczona i będzie dobrze❤️

A wracając do starań to oeparol bierze się od 1dc do owulacji i odstawiasz. Mi od razu śluz się polepszyl po jednej kuracji,a głównie z tym miałam problem i ostatni cykl wywoływany luteina, a od 26dc brałam luteine teraz też.

@Takaja123 a ja trzymam bardzo mocno za Was! Tym razem musi się udać i wierze ze się uda, bo jesteś dobra osoba i Ciebie po prostu nie można krzywdzic :) W takim razie zacznę z oeparolem w kolejnym cyklu od 1 Dnia jak piszesz :)
Ja od wczoraj powinnam brać duphaston ale słucham sie lekarki i odstawiam. Mam nadzieję ze dobrze robię ( chodz sama w to wątpię )

@roki_1991 u mnie 34dc teraz jest. Owulacja była w 21 dc. Jutro pójdę do lekarza po zswiadczenie do rodzinnego i dowiem się więcej. Na pewno czeka mnie nadal luteina i duhospan i dopochwowo. Teraz mam tylko luteine pod język ale chce mi zmienić na duhospan doustnie 2x1 i luteine dopochwo. Chcę zostać przy luteinie może uda się coś ustalić
A ja nowa jestem i nie wiem ile sie staralas od poronienia?

@Takaja123 nie ważne tak na prawdę jaka jest ta wartość, ważny jest przyrost po 48h. Także zrób drugą betę i zobaczysz jak się rozwija ;) bo zależy wszystko kiedy była owu, kiedy zagnieżdżenie, także wszystko to kwestia indywidualna

Mam wyniki już :) wychodzi na to, że jestem w ciąży :D :D
Kochana bardzo Ci gratuluję że się udało, zasłużyłaś na to, proszę Cię tylko o jedno ... zaraź mnie [emoji173] trzymam kciuki za Ciebie i Twoje fasolke [emoji173]

Ja nadal mam jakiegoś doła.. u mnie 3dc.. jakoś tak czuje się wypompowana emocjonalnie ech

@roki_1991 mam zamiar powtórzyć jutro lub w sobotę ta betę. Biorę luteine także progesteron dostarczam zobaczymy co czas pokaże.

@Dzoana88 zarazam, zarazam łap kochana ❤️❤️❤️ powiem Ci, że ja w tym cyklu dodałam Acard i oeparol i udało się no i polecam jednak te paski owulwcyjne :)

@Oczekujaca123 ja acard mam odstawić i teraz heparyne brać. Może jak już Acard dostawie to nie będzie śladu. Zabacze jutro jak mi pójdzie pierwszy zastrzyk. Moja beta wynosi 11,7 myślisz, że jest Oki jeśli owulacja była w 21dc? Przepraszam za tyle pytań ale zaczynam przeżywać czy wszystko jest jak trzeba...
@Takaja123 hmm chyba tak kiedyś ktoś tu pisał, że nie ważny sam wynik tylko przyrost po 48h. Dziś masz 13d po owu?
Ja w 24dc miałam bete ok 30 przy blizniakach to było ok 12d po owu. A w pierwszej ciąży też miałam ok30 14dni po owu z tym, że ciąża okazała się starsza więc pewnie wynik 30 był ok 15d po owu. Więc by pasowało, że mamy podobnie ;)

reklama
Do góry