annkow111
Fanka BB :)
@kb.karola90 trzymaj się! Wszystko będzie dobrze!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyzby Wasze ciążowe fluidy pomogły? powiedzcie mi czy coś widzicie czy ja swiruje? Jadę zaraz na betę dla pewności.
Dziewczyny dziękuję za wszystkie modlitwy i kciuki :* wszystko jest ok. Nie wiadomo skąd krew. Nie ma dostaw do zatrzymania Nas w szpitalu także czekamy na wypis. Tak w skrócie to w badaniu ginekologicznym wszystko ok i krwi już nie było. Usg Antosia bardzo ładne. Zachwyceni są jak mam założony szew - byłam na Polnej w Poznaniu bo to neonantologia i III ST. referencyjnosci. KTG tez ok
@Takaja123 ciesze się jak cholera. Wszystko będzie dobrze!!!! Pedz na betę tylko dla własnego spokoju
Dziewczyny dziękuję za wszystkie modlitwy i kciuki :* wszystko jest ok. Nie wiadomo skąd krew. Nie ma dostaw do zatrzymania Nas w szpitalu także czekamy na wypis. Tak w skrócie to w badaniu ginekologicznym wszystko ok i krwi już nie było. Usg Antosia bardzo ładne. Zachwyceni są jak mam założony szew - byłam na Polnej w Poznaniu bo to neonantologia i III ST. referencyjnosci. KTG tez ok
@Takaja123 ciesze się jak cholera. Wszystko będzie dobrze!!!! Pedz na betę tylko dla własnego spokoju
@Star wynik dopiero wieczorem ale na pewno dam znać
@kb.karola90 cieszę się, że wszystko dobrze u Was i Antos grzecznie czeka jeszcze
Powiem Ci, że ja też się cieszę ale dziś już trzy razy beczalam pierwszy jak mężowi mówiłam, później chlipalam pod nosem jak dowiedziałam się, że mój lekarz ma termin wolny dopiero 27, a w moim przypadku to za długo i trzeci na oddziale gdzie poszłam do lekarza powiedzieć to udało mi się wszystko jutro idę po receptę dziś dostałam już pierwszy zastrzyk z clexane