kb.karola90
Fanka BB :)
No to Kochana z całego serca życzę Ci mega nudnych 9 miesięcyMam wyniki już wychodzi na to, że jestem w ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to Kochana z całego serca życzę Ci mega nudnych 9 miesięcyMam wyniki już wychodzi na to, że jestem w ciąży
Boże jak cudownie gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]Mam wyniki już wychodzi na to, że jestem w ciąży
@roki_1991 powiem Ci, że samo uklucie nie bolało później złapał mnie ból ale zaraz przeszlo kochana wiem, że Ty jesteś zorientowana które zastrzyki są lepsze clexane czy neoparin? Oprócz cena różnią się czymś jeszcze? Słyszałam, że igła w clexane jest mniejsza i nie zostawia taki siniakow ale czy to prawda.?
Moja mama kiedyś po operacji brała Clexane i miała kilka wadliwych tzn nie dało się zupełnie wkluc bo była źle zaostrzona igła i poszliśmy do apteki to je wymienili. Może warto spróbowaćWiesz co, ja clexane nie używałam.. Tylko neoparin. I zależy od partii szczerze mówiąc. Niektóre mają tak tępe igły że masakra. A niektóre elegancko. Mi się siniaki na początku robiły częściej, teraz już rzadko kiedy się zdarzy tak na prawdę
Gratuluję bety który u ciebie dc dziś??
@Takaja123 wiem, że pytanie nie do mnie , ale ja mam Neoparin moja gin mówi, że działa jak clexane więc po co przepłacać.@roki_1991 powiem Ci, że samo uklucie nie bolało później złapał mnie ból ale zaraz przeszlo kochana wiem, że Ty jesteś zorientowana które zastrzyki są lepsze clexane czy neoparin? Oprócz cena różnią się czymś jeszcze? Słyszałam, że igła w clexane jest mniejsza i nie zostawia taki siniakow ale czy to prawda.?
Na początku też miałam, acard też nie pomaga bo mi np po nim szybciej wychodzą siniaki. Ja to ilam najpierw wokół pępka, a teraz to już po bokach bo brzuchol naciagniety. Na początku miałam więcej sniakow. Ja robię zastrzyk na prosto , jak próbowałm pod kątem to miałam więcej sniakow.@annkow111 seks co drugi dzień chociaż u nas niedokonca tak było Owulacje badalam paskami, bo pewna nie byłam. A w tym cyklu starań to w sumie zaczęłam brać Acard i od @ oeparol 3x1 i tyle duzo szalalam czyli piwko, klub, trampoliny i praca tydzień temu robiłam test i było biało,a dziś już druga blada ale była
@Oczekujaca123 będę miała refundację jutto idę po zaświadczenie do rodzinnego. Tsk jak piszesz jest spora różnica 3,20zl za neoparin a clexan 35 zł. Dawkę mam 0.4 ml.
Kochana podpowiedź mi jeszcze gdzie najlepiej robić zastrzyk bo dziś lekarz mi zrobił i pokazał ale już mam krwiaczka bo igle.