reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roki_1991 powiem Ci, że samo uklucie nie bolało później złapał mnie ból ale zaraz przeszlo:) kochana wiem, że Ty jesteś zorientowana które zastrzyki są lepsze clexane czy neoparin? Oprócz cena różnią się czymś jeszcze? Słyszałam, że igła w clexane jest mniejsza i nie zostawia taki siniakow ale czy to prawda.?

Wiesz co, ja clexane nie używałam.. Tylko neoparin. I zależy od partii szczerze mówiąc. Niektóre mają tak tępe igły że masakra. A niektóre elegancko. Mi się siniaki na początku robiły częściej, teraz już rzadko kiedy się zdarzy tak na prawdę ;)
Gratuluję bety :) który u ciebie dc dziś??

Wiesz co, ja clexane nie używałam.. Tylko neoparin. I zależy od partii szczerze mówiąc. Niektóre mają tak tępe igły że masakra. A niektóre elegancko. Mi się siniaki na początku robiły częściej, teraz już rzadko kiedy się zdarzy tak na prawdę ;)
Gratuluję bety :) który u ciebie dc dziś??
Moja mama kiedyś po operacji brała Clexane i miała kilka wadliwych tzn nie dało się zupełnie wkluc bo była źle zaostrzona igła i poszliśmy do apteki to je wymienili. Może warto spróbować :)

@roki_1991 u mnie 34dc teraz jest. Owulacja była w 21 lub 29dc. Tu pewności nie mam. Jutro pójdę do lekarza po zaswiadczenie do rodzinnego i dowiem się więcej. Na pewno czeka mnie nadal luteina i duhospan i dopochwowo. Teraz mam tylko luteine pod język ale chce mi zmienić na duhospan doustnie 2x1 i luteine dopochwo.

Ostatnia edycja:
@roki_1991 powiem Ci, że samo uklucie nie bolało później złapał mnie ból ale zaraz przeszlo:) kochana wiem, że Ty jesteś zorientowana które zastrzyki są lepsze clexane czy neoparin? Oprócz cena różnią się czymś jeszcze? Słyszałam, że igła w clexane jest mniejsza i nie zostawia taki siniakow ale czy to prawda.?
@Takaja123 wiem, że pytanie nie do mnie , ale ja mam Neoparin moja gin mówi, że działa jak clexane więc po co przepłacać.
Będziesz miała refundacje? Nawet przy refundacji spora różnica z tego co wiem. Mi po Neoparin raz za jakiś czas zrobi się sniak, a igły to tak jak Roki pisze, zależy od partii.

Jaka Masz dawkę?

@annkow111 seks co drugi dzień :D chociaż u nas niedokonca tak było :) Owulacje badalam paskami, bo pewna nie byłam. A w tym cyklu starań to w sumie zaczęłam brać Acard i od @ oeparol 3x1 i tyle :) duzo szalalam czyli piwko, klub, trampoliny i praca :) tydzień temu robiłam test i było biało,a dziś już druga blada ale była :)

@Oczekujaca123 będę miała refundację jutto idę po zaświadczenie do rodzinnego. Tsk jak piszesz jest spora różnica 3,20zl za neoparin a clexan 35 zł. Dawkę mam 0.4 ml.
Kochana podpowiedź mi jeszcze gdzie najlepiej robić zastrzyk bo dziś lekarz mi zrobił i pokazał ale już mam krwiaczka bo igle.

@annkow111 seks co drugi dzień :D chociaż u nas niedokonca tak było :) Owulacje badalam paskami, bo pewna nie byłam. A w tym cyklu starań to w sumie zaczęłam brać Acard i od @ oeparol 3x1 i tyle :) duzo szalalam czyli piwko, klub, trampoliny i praca :) tydzień temu robiłam test i było biało,a dziś już druga blada ale była :)

@Oczekujaca123 będę miała refundację jutto idę po zaświadczenie do rodzinnego. Tsk jak piszesz jest spora różnica 3,20zl za neoparin a clexan 35 zł. Dawkę mam 0.4 ml.
Kochana podpowiedź mi jeszcze gdzie najlepiej robić zastrzyk bo dziś lekarz mi zrobił i pokazał ale już mam krwiaczka bo igle.
Na początku też miałam, acard też nie pomaga bo mi np po nim szybciej wychodzą siniaki. Ja to ilam najpierw wokół pępka, a teraz to już po bokach bo brzuchol naciagniety. Na początku miałam więcej sniakow. Ja robię zastrzyk na prosto , jak próbowałm pod kątem to miałam więcej sniakow.

reklama
@Oczekujaca123 ja acard mam odstawić i teraz heparyne brać. Może jak już Acard dostawie to nie będzie śladu. Zabacze jutro jak mi pójdzie pierwszy zastrzyk. Moja beta wynosi 11,7 myślisz, że jest Oki jeśli owulacja była w 21dc? Przepraszam za tyle pytań ale zaczynam przeżywać czy wszystko jest jak trzeba...

Do góry