reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Takaja123 [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji847][emoji847][emoji847]

@justyndziuk mój M też kiedyś wspomniał, że go boli oglądanie USG , bo przypomina mu się jak byliśmy na prenatalnych z Frankiem, fakt zawsze wszystko było dobrze ale potem.porod przedwczesny no i zmarł.. także mu to przypomina , ale dzielnie wchodzi na prenatalne i czasem jak ma.wolne to na zwykle usg też. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie , żeby się miał odciąć i nie wejść, bo nie chce czy boi się czegoś... to nasza wspólna ciąża i oboje musimy się wspierać;* mam nadzieję, że Twój M się skusi wejść i wszystko będzie dobrze.

@Paula919191 trzymam kciuki :* być może Madzixx88 i Takaja123 rozpoczęły znów lawinę kresek? Jak ja zaszłam w ciążę też tak było i też kilka osób tu w podobnych terminach do mojego :)

reklama
@Betika2018 zaszłam w pierwszym normalnym po zabiegu :) Czyli dostałam pierwszą @ 30 dni po zabiegu, a druga już nie przyszła ;) Na kontroli w 14 dniu cyklu wszystko było w porządku, choć żadnych pęcherzyków na jajnikach nie było. Dostaliśmy zielone światło, ale doktorek mówił, że może być cykl bezowulacyjny ten pierwszy po, ale chyba jednak nie był ;)

@Betika2018 zaszłam w pierwszym normalnym po zabiegu :) Czyli dostałam pierwszą @ 30 dni po zabiegu, a druga już nie przyszła ;) Na kontroli w 14 dniu cyklu wszystko było w porządku, choć żadnych pęcherzyków na jajnikach nie było. Dostaliśmy zielone światło, ale doktorek mówił, że może być cykl bezowulacyjny ten pierwszy po, ale chyba jednak nie był ;)
To ja właśnie teraz czekam na @ i też chcę by następna już nie przyszła

reklama
@Takaja123 no kreska jak się patrzy :D super, gratuluję ci bardzo mocno i trzymam kciuki za betę :) daj znać jak będzie wynik

@kb.karola90 kochana spokojnie, wszystko będzie okej. Nawet jeśli tfu tfu antos chciałby się pchać już na świat, to jest już dużym chłopcem i będzie wszystko dobrze. Przytulam mocno i daj znać co i jak :*

Do góry