reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Oczekujaca123 pisalam wyżej ze „zły samarytanin” ten tytuł zapadł mi jakoś w pamięci bo powtarzałam go znajomym jak była rozmowa o filmach, ale ogólnie nie mam pamięci do tytułów kompletnie :sorry: ostatnio tez oglądaliśmy „diabeł- inkarnacja” ale średnio mi się podobał, trochę za bardzo się bałam patrzeć na te wykrzywione twarze :o to tyle co mam zapisane w mózgu :p a reszty poszukam po obrazkach i dam znać ;)
@Takaja123 wzgorza, droga bez powrotu znam na pamięć wszystkie części :p anabell tez widziałam ..
Kurczę ja bym mogła wam opowiedzieć mnóstwo horrorów/thrillerów ale żeby tytuł podać to kiepsko ... jak się skończy na wspólnej:p to wejdę i napisze co polecam ;)

reklama
Ale piękne macie brzuszki! Ja też chcę..:) no ale niestety brzuchowego boli mnie na @ więc pewnie jutro dostanę. A tam trudno, płakać nie ma co.
Czy wy też macie takiego śpiocha?od tygodnia ciągle bym spala..

@Takaja123 Ja raczej preferuje bardziej thrillery/horrory (ale nie takie z duchami, upiorami czy coś) ;) ale czasem tez się jakaś komedia trafi, jak sobie przypomnę to Ci napisze ;)

Tez ogladalam „nie otwieraj oczu”- mnie się akurat podobał, ale różne są opinie ...
Z thrillerów mogę polecić z czystym sumieniem „zły samarytanin” trzymał nas do ostatnich minut w napięciu :o
A co do komedii, to pomyśle
P.s ostatnio ogladalam „narodziny gwiazdy” - oj płakałam jak bóbr, piękny film...a mój ziewał i sie nudził o_O

Edit: „sąsiedzi” komedia jest spoko :D
Narodziny gwiazdy mnie też zaczarowały za to mąż zasnął

Ale piękne macie brzuszki! Ja też chcę..:) no ale niestety brzuchowego boli mnie na @ więc pewnie jutro dostanę. A tam trudno, płakać nie ma co.
Czy wy też macie takiego śpiocha?od tygodnia ciągle bym spala..

Ja tak miałam, na początku ciąży ;) może jednak @ nie przyjdzie? :)

W końcu ostatnio brzuchy się zwolniły, to coś może być na rzeczy :p Która nie testowała jeszcze?

A oglądałyście rosyjską parodię dr House'a?? Bodajże nazwa serialu to Interny (Stażyści) - niestety przetłumaczonych jest tylko kilka początkowych odcinków (chyba że ktoś zna rosyjski to można oglądać).

Czesc,czy moge sie podlaczyc do waszego grona?nie wiem za bardzo co ze soba zrobic,szukam jakiegos wsparcia;(
Dzis rano zobaczylam male brazowe grudki,szpital skan i fasolce przestalo bic serce.ogolnie bylam 2 tygodnie do tylu wedlug usg a om.musiala sie zle rozwijac.staralismy sie ponad dwa lata,i jak zaszlam mialam pelno obaw i sie sprawdzilo.dzis jestem w 9 tyg om a zarodek na usg mial 6+5.

@Takaja123 Miłego seansu życzę ;)
Podaje kilka tytułów:
Prześladowca Joy Ride 1, 2
I steel see you
Dziewczyna z sąsiedztwa - polecam i thriller i komedie o tym samym tytule
Split
Wdowy
Trefny wóz
Eksperyment (2010)
Smak zemsty. Peppermint
Oni
Bez litości/ I spit on your grave 1 i 2
Bez litości/ equalizer 1 i 2
Wywiad z zabójca
Pokój (2015) SUPER!
Sierociniec
Zaginiony chłopiec
Ostatni dom po lewej
Ghostland- SUPER!
Kochając Pabla, nienawidzac escobara

Z seriali polskich:
Wataha 1, 2
Belfer 1, 2
Narcos

Jak zobaczycie te, to dośle następne ;)
P.s. Noi oczywiście uwielbiam wszystkie z Jasonem Stathamem;) ale to już bardziej filmy akcji ;)
Aaa i jeszcze wszystkie części Uprowadzonej tez spoko :)

reklama
Do góry