reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Termin wg OM mam 27.04. Ale w pierwszej połowie kwietnia będą ściągać mi szew wiec liczę ze wtedy odrazu się zacznie :) no i niedługo po mnie rozpakuje się @roki_1991 także będą dwa brzuszki do przejęcia :) bo na @Oczekujaca123 będziecie musiały czekać minimum do 20.05 z tego co pamiętam ;)
Dokladnie 22.05 to moje marzenie. To będzie 34t3d i moje urodziny :)
Wtedy bez mrugnięcia okiem mogę oddać brzuszek

reklama
To ustawiamy się w kolejce bo wolny brzuszek :) Zdjęcia Waszych brzuszków wprowadziły tu dużo pozytywnej energii :D

@Dzoana88 kochana też leżę plackiem od wczoraj jestem jakaś padnięta to chyba przez tą pogodę. Niedługo @ minie i kolejny cykl starań i mam nadzieję, że owocne będą ❤️ ja jak na razie czekam aż @ przyjdzie.

Macie może do polecenia jakąś śmieszna komedie? Ostatnio oglądałam "alibi. com" albo "randka w ciemno z życiem" polecam :D

Ostatnia edycja:
Dużo nas na te brzuszki :) ale może jak jedna zajdzie to potem zacznie działać to tak zwane zarażenie i żadnej z nas nie ominie :)

To ustawiamy się w kolejce bo wolny brzuszek :) Zdjęcia Waszych brzuszków wprowadziły tu dużo pozytywnej energii :D

@Dzoana88 kochana też leżę plackiem od wczoraj jestem jakaś padnięta to chyba przez tą pogodę. Niedługo @ minie i kolejny cykl starań i mam nadzieję, że owocne będą [emoji3590] ja jak na razie czekam aż @ przyjdzie.

Macie może do polecenia jakąś śmieszna komedie? Ostatnio oglądałam "alibi. com" albo "randka w ciemno z życiem" polecam :D
Ja zwykle to kryminały i thrillery , ale że ciężko czas to przerzucilam się z mężem na komedię
Więc przerobilismy
"Kluseczka"
"Szefowie wrogowie" 1 I 2 część
"Jak romantycznie" to z polecenia @Zzzzzz oglądałam

A nie z komedii to oglądaliśmy wczoraj "Nie otwieraj oczu" spoko też;)

Tylko, że ja jak oddam brzuch to z miejscem na dwójkę także się zastanówcie która chce [emoji14]

@Takaja123 Ja raczej preferuje bardziej thrillery/horrory (ale nie takie z duchami, upiorami czy coś) ;) ale czasem tez się jakaś komedia trafi, jak sobie przypomnę to Ci napisze ;)

Tez ogladalam „nie otwieraj oczu”- mnie się akurat podobał, ale różne są opinie ...
Z thrillerów mogę polecić z czystym sumieniem „zły samarytanin” trzymał nas do ostatnich minut w napięciu :o
A co do komedii, to pomyśle
P.s ostatnio ogladalam „narodziny gwiazdy” - oj płakałam jak bóbr, piękny film...a mój ziewał i sie nudził o_O

Edit: „sąsiedzi” komedia jest spoko :D

Ostatnia edycja:
@Oczekujaca123 @coco07 ja też preferuje horrory ale mój mąż to niekoniecznie, thrillery też lubię ale teraz mam fazę na komedie :) polecam Wam "zaginiona dziewczyna" niesamowicie trzyma w napięciu :) a ten film "jak romantycznie" to średnio mi się podobał. Z horrorów to "droga bez powrotu" "wzgórza maja oczy" jak przypomnę sobie coś jeszcze to Wam podrzucę :)
A któraś z Was przebrnela przez "Anabell"? :)

Jeszcze polecam kilka seriali "mentalista" "zabójcze umysły" "kości" "słodkie klamstewka" a jak lubicie medyczne to "chirurdzy" no i "dr house"

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, ale u was kolorowo! Śliczna Helenka, piękny Maksiu :) piękne dzieciątka i wasze brzuszki! Aż miło popatrzeć :)
Pozdrawiam Was! Fajnie poczytać, że u was wszystko dobrze:laugh2:

Do góry