reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zarażajcie się Dziewczynki :) ja za miesiąc z małym haczykiem mam zamiar zwolnic brzuszek także proszę ładnie działać, żeby był jak najszybciej przejęty :)
@Takaja123 ja mam lepsze i gorsze dni ale ogólnie czuje się bardzo dobrze, energia już mnie rozpiera. Antek dzisiaj daje czadu na maksa. Główkę ma w okolicach mojej prawej pachwiny a nóżki w zebrach po obu stronach. Czasem tak się prezy ze ciężko usiasc. Haha :) Już coraz częściej myślę o porodzie i jak to będzie jak pierwszy raz Go przytule i jak wrócimy do domku :)

reklama
@roki_1991 mała Kruszynka wszystko wynagradza nawet te bóle :) a jak tam zastrzyki CI teraz idą nadal w brzuch? I Acard też bierzesz?
Ostatnio leciała mi krew z nosa czy to skutek uboczny acardu? Jak na razie miałam jeden taki epizod.
Mi na początku brania acardu to krew z nosa dosłownie tryskała. Zgłaszałam to w trakcie pobytu w szpitalu i mówili że to normalne.

@kb.karola90 silny chłopak będzie z Antosia ❤️ chętnie przelalabym brzuszek ale zobaczymy bo jest sporo chętnych na niego :D termin masz na końcówkę kwietnia czy początek? :)

Dziękuję za podpowiedź :) tak myślałam, że to normalne dlatego nie panikuje :)

@roki_1991 mała Kruszynka wszystko wynagradza nawet te bóle :) a jak tam zastrzyki CI teraz idą nadal w brzuch? I Acard też bierzesz?
Ostatnio leciała mi krew z nosa czy to skutek uboczny acardu? Jak na razie miałam jeden taki epizod.

Zastrzyki robię cały czas w brzuch ;) nie jest źle, póki co się jeszcze spokojnie da. Acardu nie biorę już dawno, bo właśnie miałam krwawienia przy załatwianiu. Odkąd odstawiłam to jak ręką odjał

@kb.karola90 silny chłopak będzie z Antosia ❤️ chętnie przelalabym brzuszek ale zobaczymy bo jest sporo chętnych na niego :D termin masz na końcówkę kwietnia czy początek? :)

Dziękuję za podpowiedź :) tak myślałam, że to normalne dlatego nie panikuje :)
Termin wg OM mam 27.04. Ale w pierwszej połowie kwietnia będą ściągać mi szew wiec liczę ze wtedy odrazu się zacznie :) no i niedługo po mnie rozpakuje się @roki_1991 także będą dwa brzuszki do przejęcia :) bo na @Oczekujaca123 będziecie musiały czekać minimum do 20.05 z tego co pamiętam ;)

reklama
Super brzuszki [emoji4] zazdroszcze Ale tak bardzo pozytywnie i mam nadzieje ze tez doczekam się takiego brzuszka i będę zarażać [emoji6]
Ja dziś 1dc więc nie mam mocy, wróciłam z pracy i leżę plackiem

Do góry