Star
Fanka BB :)
@Oczekujaca123 nie mam doświadczenia, ale z tego co czytałam to wkladki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miała brać antybiotyk w tym miesiącu i odłożyć starania Ale dwoch lekarzy wsumie mi odradzilo brania. Więc wsumie ten cykl się staramy... Ale chyba staramy to za duzo powiedziane bo coś w tym cyklu za często przytulanek nie mamy, także jakos się nie nastawiam [emoji16] to mój 3 cykl starań. Ostatni był co 2 - 3 dni i duuuuupa. Także tego... ech@kb.karola90 oby tak było
A my z mężem wybraliśmy się na bilard i kolacjea na weekend myślę o trambolinach kinie 7D, wieczorem kolacja na mieście i wypad do klubu
@Star już się nie bawię bo skończyły mi się testyżyczę nam wymarzonych dwóch kresek
@Dzoana88 a jak tam u Ciebie?![]()
Takaja123 A co się stało, że nie pojechaliście?@Dzoana88 nie łam się kochanajesteśmy na tym samym etapie
ja jak teraz nie wyjdzie to robię przerwę. Mnie też łapie jakiś dołek. Wszystko mnie denerwuje na nic nie mam chęci i tak od kilku dni już. Mieliśmy takie plany na weekend i oczywiście g... Z tego wyszło i już powoli zaczyna mnie irytować takie gadanie, a nie działanie.
Ja dziś zrobilam maly rekonesans odnośnie remontu, oglądaliśmy płytki wanny brodziki zlewy itp itd takze glowa pełna [emoji6] dziś rano były małe przytulanki Ale czy to czas, a kij wie [emoji6] kalendarzyk mowi ze wczoraj byla owu ale ani sluzu wiecej ani nic wiecj nie mam pojęcia. nie jestem sama, wiem o tym i dlatego jestem tu z Wami [emoji173][emoji173]@Dzoana88 nie łam się kochanajesteśmy na tym samym etapie
ja jak teraz nie wyjdzie to robię przerwę. Mnie też łapie jakiś dołek. Wszystko mnie denerwuje na nic nie mam chęci i tak od kilku dni już. Mieliśmy takie plany na weekend i oczywiście g... Z tego wyszło i już powoli zaczyna mnie irytować takie gadanie, a nie działanie.