Star
Fanka BB :)
@Oczekujaca123 nie mam doświadczenia, ale z tego co czytałam to wkladki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miała brać antybiotyk w tym miesiącu i odłożyć starania Ale dwoch lekarzy wsumie mi odradzilo brania. Więc wsumie ten cykl się staramy... Ale chyba staramy to za duzo powiedziane bo coś w tym cyklu za często przytulanek nie mamy, także jakos się nie nastawiam [emoji16] to mój 3 cykl starań. Ostatni był co 2 - 3 dni i duuuuupa. Także tego... ech@kb.karola90 oby tak było
A my z mężem wybraliśmy się na bilard i kolacje a na weekend myślę o trambolinach kinie 7D, wieczorem kolacja na mieście i wypad do klubu
@Star już się nie bawię bo skończyły mi się testy życzę nam wymarzonych dwóch kresek
@Dzoana88 a jak tam u Ciebie?
Takaja123 A co się stało, że nie pojechaliście?@Dzoana88 nie łam się kochana jesteśmy na tym samym etapie ja jak teraz nie wyjdzie to robię przerwę. Mnie też łapie jakiś dołek. Wszystko mnie denerwuje na nic nie mam chęci i tak od kilku dni już. Mieliśmy takie plany na weekend i oczywiście g... Z tego wyszło i już powoli zaczyna mnie irytować takie gadanie, a nie działanie.
Ja dziś zrobilam maly rekonesans odnośnie remontu, oglądaliśmy płytki wanny brodziki zlewy itp itd takze glowa pełna [emoji6] dziś rano były małe przytulanki Ale czy to czas, a kij wie [emoji6] kalendarzyk mowi ze wczoraj byla owu ale ani sluzu wiecej ani nic wiecj nie mam pojęcia. nie jestem sama, wiem o tym i dlatego jestem tu z Wami [emoji173][emoji173]@Dzoana88 nie łam się kochana jesteśmy na tym samym etapie ja jak teraz nie wyjdzie to robię przerwę. Mnie też łapie jakiś dołek. Wszystko mnie denerwuje na nic nie mam chęci i tak od kilku dni już. Mieliśmy takie plany na weekend i oczywiście g... Z tego wyszło i już powoli zaczyna mnie irytować takie gadanie, a nie działanie.