reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kb.karola90 oby tak było :)
A my z mężem wybraliśmy się na bilard i kolacje :) a na weekend myślę o trambolinach kinie 7D, wieczorem kolacja na mieście i wypad do klubu :D

@Star już się nie bawię bo skończyły mi się testy :) życzę nam wymarzonych dwóch kresek :)

@Dzoana88 a jak tam u Ciebie? :)

Ostatnia edycja:
@kb.karola90 oby tak było :)
A my z mężem wybraliśmy się na bilard i kolacje :) a na weekend myślę o trambolinach kinie 7D, wieczorem kolacja na mieście i wypad do klubu :D

@Star już się nie bawię bo skończyły mi się testy :) życzę nam wymarzonych dwóch kresek :)

@Dzoana88 a jak tam u Ciebie? :)
Ja miała brać antybiotyk w tym miesiącu i odłożyć starania Ale dwoch lekarzy wsumie mi odradzilo brania. Więc wsumie ten cykl się staramy... Ale chyba staramy to za duzo powiedziane bo coś w tym cyklu za często przytulanek nie mamy, także jakos się nie nastawiam [emoji16] to mój 3 cykl starań. Ostatni był co 2 - 3 dni i duuuuupa. Także tego... ech

@Dzoana88 nie łam się kochana :) jesteśmy na tym samym etapie :) ja jak teraz nie wyjdzie to robię przerwę. Mnie też łapie jakiś dołek. Wszystko mnie denerwuje na nic nie mam chęci i tak od kilku dni już. Mieliśmy takie plany na weekend i oczywiście g... Z tego wyszło i już powoli zaczyna mnie irytować takie gadanie, a nie działanie.

@Dzoana88 nie łam się kochana :) jesteśmy na tym samym etapie :) ja jak teraz nie wyjdzie to robię przerwę. Mnie też łapie jakiś dołek. Wszystko mnie denerwuje na nic nie mam chęci i tak od kilku dni już. Mieliśmy takie plany na weekend i oczywiście g... Z tego wyszło i już powoli zaczyna mnie irytować takie gadanie, a nie działanie.
Takaja123 A co się stało, że nie pojechaliście? :(
Mam nadzieję, że mimo braku wyjazdu miło spędzasz weekend. A dołek łapie każda z nas... bez względu na etap. Ale pisz nam tu, żal się. I pamiętaj, że trzymam za Ciebie, a właściwie za wszystkie staraczki tutaj [emoji8]

@Oczekujaca123 chyba z przemęczenia nie chce nam się ruszać nigdzie. Dziś jednak idziemy na kolacje i do kluby :) zakładam moja nowa sukienkę, która upolowalam na promocji i rozmiar 36 co mnie cieszy jeszcze bardziej :D a z tym dolkiem moim to jest tak, że jeśli chodzi o przytulanki to zawsze ja wychodzę z inicjatywą i teraz robię przerwę i zobaczymy jak będzie. Tyle moich żali :)

Hej dziewczyny to chyba dziś taki weekendowy dołek ...mnie też dopadło ... Miałam wizytę u gina na poniedziałek już raz przekładana i dostałam okres ( nie staraliśmy się na razie ) ale chciałam skonsultować wyniki badań które mam i ogólny przegląd bo od marca ostro się suplementuje i od kwietnia starania . Dziś mnie zdołowała wiadomość o kolejnej zaciazonej znajomej i jakiś mnie to zabolało ... Tak bym chciała żeby tym razem się udało ...a z drugiej strony ten strach ...ehhh...

Ja dziś zrobilam maly rekonesans odnośnie remontu, oglądaliśmy płytki wanny brodziki zlewy itp itd takze glowa pełna [emoji6] dziś rano były małe przytulanki Ale czy to czas, a kij wie [emoji6] kalendarzyk mowi ze wczoraj byla owu ale ani sluzu wiecej ani nic wiecj nie mam pojęcia. nie jestem sama, wiem o tym i dlatego jestem tu z Wami [emoji173][emoji173]

@Dzoana88 my na szczęście już po remoncie :) mąż położył panele i urzadzilismy pokój gościnny :) jak to się mówi w kupie siła :) a my po tańcach powoli zbieramy się do snu. :)

reklama
Ja też czekam :) Teraz jeszcze na dodatek nie wiem do kiedy, a czekanie dla mnie do nie określonej daty już w ogóle mnie dobija... @Takaja123 , fajnie, że się pobawiłas.
Ja też się remontuje w sumie już drugi mc. Dziś kończę malować Salon, już mam dosc, a jeszcze trochę zostało. Jak skończymy dół to gora, ale chwilę musimy odpocząć.
@Oczekujaca123 jak u ciebie. Z wodami ok? Jutro już pogadasz z psychologiem to będzie ci lepiej.
@kb.karola90 jak nastrój @roki_1991 a u ciebie?

Do góry