reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kb.karola90 oby tak było :)
A my z mężem wybraliśmy się na bilard i kolacje :) a na weekend myślę o trambolinach kinie 7D, wieczorem kolacja na mieście i wypad do klubu :D

@Star już się nie bawię bo skończyły mi się testy :) życzę nam wymarzonych dwóch kresek :)

@Dzoana88 a jak tam u Ciebie? :)

Ostatnia edycja:
@kb.karola90 oby tak było :)
A my z mężem wybraliśmy się na bilard i kolacje :) a na weekend myślę o trambolinach kinie 7D, wieczorem kolacja na mieście i wypad do klubu :D

@Star już się nie bawię bo skończyły mi się testy :) życzę nam wymarzonych dwóch kresek :)

@Dzoana88 a jak tam u Ciebie? :)
Ja miała brać antybiotyk w tym miesiącu i odłożyć starania Ale dwoch lekarzy wsumie mi odradzilo brania. Więc wsumie ten cykl się staramy... Ale chyba staramy to za duzo powiedziane bo coś w tym cyklu za często przytulanek nie mamy, także jakos się nie nastawiam [emoji16] to mój 3 cykl starań. Ostatni był co 2 - 3 dni i duuuuupa. Także tego... ech

@Dzoana88 nie łam się kochana :) jesteśmy na tym samym etapie :) ja jak teraz nie wyjdzie to robię przerwę. Mnie też łapie jakiś dołek. Wszystko mnie denerwuje na nic nie mam chęci i tak od kilku dni już. Mieliśmy takie plany na weekend i oczywiście g... Z tego wyszło i już powoli zaczyna mnie irytować takie gadanie, a nie działanie.

@Dzoana88 nie łam się kochana :) jesteśmy na tym samym etapie :) ja jak teraz nie wyjdzie to robię przerwę. Mnie też łapie jakiś dołek. Wszystko mnie denerwuje na nic nie mam chęci i tak od kilku dni już. Mieliśmy takie plany na weekend i oczywiście g... Z tego wyszło i już powoli zaczyna mnie irytować takie gadanie, a nie działanie.
Takaja123 A co się stało, że nie pojechaliście? :(
Mam nadzieję, że mimo braku wyjazdu miło spędzasz weekend. A dołek łapie każda z nas... bez względu na etap. Ale pisz nam tu, żal się. I pamiętaj, że trzymam za Ciebie, a właściwie za wszystkie staraczki tutaj [emoji8]

@Oczekujaca123 chyba z przemęczenia nie chce nam się ruszać nigdzie. Dziś jednak idziemy na kolacje i do kluby :) zakładam moja nowa sukienkę, która upolowalam na promocji i rozmiar 36 co mnie cieszy jeszcze bardziej :D a z tym dolkiem moim to jest tak, że jeśli chodzi o przytulanki to zawsze ja wychodzę z inicjatywą i teraz robię przerwę i zobaczymy jak będzie. Tyle moich żali :)

Hej dziewczyny to chyba dziś taki weekendowy dołek ...mnie też dopadło ... Miałam wizytę u gina na poniedziałek już raz przekładana i dostałam okres ( nie staraliśmy się na razie ) ale chciałam skonsultować wyniki badań które mam i ogólny przegląd bo od marca ostro się suplementuje i od kwietnia starania . Dziś mnie zdołowała wiadomość o kolejnej zaciazonej znajomej i jakiś mnie to zabolało ... Tak bym chciała żeby tym razem się udało ...a z drugiej strony ten strach ...ehhh...

Ja dziś zrobilam maly rekonesans odnośnie remontu, oglądaliśmy płytki wanny brodziki zlewy itp itd takze glowa pełna [emoji6] dziś rano były małe przytulanki Ale czy to czas, a kij wie [emoji6] kalendarzyk mowi ze wczoraj byla owu ale ani sluzu wiecej ani nic wiecj nie mam pojęcia. nie jestem sama, wiem o tym i dlatego jestem tu z Wami [emoji173][emoji173]

@Dzoana88 my na szczęście już po remoncie :) mąż położył panele i urzadzilismy pokój gościnny :) jak to się mówi w kupie siła :) a my po tańcach powoli zbieramy się do snu. :)

reklama
Ja też czekam :) Teraz jeszcze na dodatek nie wiem do kiedy, a czekanie dla mnie do nie określonej daty już w ogóle mnie dobija... @Takaja123 , fajnie, że się pobawiłas.
Ja też się remontuje w sumie już drugi mc. Dziś kończę malować Salon, już mam dosc, a jeszcze trochę zostało. Jak skończymy dół to gora, ale chwilę musimy odpocząć.
@Oczekujaca123 jak u ciebie. Z wodami ok? Jutro już pogadasz z psychologiem to będzie ci lepiej.
@kb.karola90 jak nastrój @roki_1991 a u ciebie?

Do góry