reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja też czekam :) Teraz jeszcze na dodatek nie wiem do kiedy, a czekanie dla mnie do nie określonej daty już w ogóle mnie dobija... @Takaja123 , fajnie, że się pobawiłas.
Ja też się remontuje w sumie już drugi mc. Dziś kończę malować Salon, już mam dosc, a jeszcze trochę zostało. Jak skończymy dół to gora, ale chwilę musimy odpocząć.
@Oczekujaca123 jak u ciebie. Z wodami ok? Jutro już pogadasz z psychologiem to będzie ci lepiej.
@kb.karola90 jak nastrój @roki_1991 a u ciebie?
Mówcie co chcecie , ale remonty są fajne [emoji7] A później jak już człowiek skończy i ma nowiutenki wystrój to aż mu lepiej [emoji7]

Wczoraj też miałam wody.. obdzwonilam wszystkie apteki w końcu w 1 były 3 wkładki...mąż pojechał.. oczywiście wkładka jak była żółta tak została żółta (powinna zmienić kolor na zielony, szary, niebieskie ) takze no...zakupie sobie paski , bo tańsze i będę spokojniejsza [emoji14]

reklama
Mówcie co chcecie , ale remonty są fajne [emoji7] A później jak już człowiek skończy i ma nowiutenki wystrój to aż mu lepiej [emoji7]

Wczoraj też miałam wody.. obdzwonilam wszystkie apteki w końcu w 1 były 3 wkładki...mąż pojechał.. oczywiście wkładka jak była żółta tak została żółta (powinna zmienić kolor na zielony, szary, niebieskie ) takze no...zakupie sobie paski , bo tańsze i będę spokojniejsza [emoji14]
A pewnie, znając siebie miałabym to i to :D kupuj ci masz się stresowc..ehhh ile kasy te dzieciory teraz pochłaniają , a co dopiero później ..
Ja generalnie lubię remonty, na urodziny zawsze chce fabe, tapetę iitp..ale ten mi się wyjątkowo sprzykrzyl..mu w domu robimy wszystko sami. Od parkietów, płytek tudzież wstawiania okna.. ale teraz byłam bez zlewu 3tygodnie! I już 6raz zakładam baterie na niego bo franca cieknie...a gwarancji nie mam bo dawno kupiłam pod wpływem przypływu wyobraźni

@Star hejjj :) u mnie trochę lepiej chociaż strach przed wizytą coraz większy :( wczoraj byłam na badaniach krwi a wieczorem miałam takie bóle miednicy i wrażenie jakby mi Antek grzebał w pochwie i odbycie...wspaniałe uczucie, czekałam tylko aż mi wody odejdą albo aż mi Antek wyskoczy w drodze do WC :D no ale dzisiaj już jest dobrze :)
A tak swoją drogą kojarzycie czy diagnostyka w sobotę rejestruje wyniki krwi na stronie bo do teraz nic nie mam.

@Takaja123 wiadomo ze szlag trafia jak ta pieprzona @ przychodzi. I tez miałam taki moment ze wydawało mi się że tylko ja inicjuje przytulanki. Ale będzie dobrze:) kilka dni "odpuszczenia" tez Ci dobrze zrobią :)

@Oczekujaca123 czyli jednak to po luteinie masz takie wypływy :) swoją drogą to ja też nie wiem skąd się tyle tego bierze...ja juz czekam z utęsknieniem na dzień kiedy usłyszę "pani Karolino luteiny proszę już nie aplikować" :D

@Star hejjj :) u mnie trochę lepiej chociaż strach przed wizytą coraz większy :( wczoraj byłam na badaniach krwi a wieczorem miałam takie bóle miednicy i wrażenie jakby mi Antek grzebał w pochwie i odbycie...wspaniałe uczucie, czekałam tylko aż mi wody odejdą albo aż mi Antek wyskoczy w drodze do WC :D no ale dzisiaj już jest dobrze :)
A tak swoją drogą kojarzycie czy diagnostyka w sobotę rejestruje wyniki krwi na stronie bo do teraz nic nie mam.

@Takaja123 wiadomo ze szlag trafia jak ta pieprzona @ przychodzi. I tez miałam taki moment ze wydawało mi się że tylko ja inicjuje przytulanki. Ale będzie dobrze:) kilka dni "odpuszczenia" tez Ci dobrze zrobią :)

@Oczekujaca123 czyli jednak to po luteinie masz takie wypływy :) swoją drogą to ja też nie wiem skąd się tyle tego bierze...ja juz czekam z utęsknieniem na dzień kiedy usłyszę "pani Karolino luteiny proszę już nie aplikować" :D
Ja miałam z diagnostyki wyniki w niedzielę ;-)

Hej dziewczyny :)
U mnie humor trochę lepszy, mała fika, ale nie są to mocne kopniaki bo pewnie dalej jest odwrócona do środka brzuszka. Wczoraj dzień zleciał na oglądaniu tv i walce z pralką bo coś się psuje i nie chciała wirowac i walczyłam pół godziny z dziadem...
My już po kościele, mąż robi kawę, do kawy mamy pączki więc będzie chwila przyjemności ;)

Hej dziewczyny :)
U mnie humor trochę lepszy, mała fika, ale nie są to mocne kopniaki bo pewnie dalej jest odwrócona do środka brzuszka. Wczoraj dzień zleciał na oglądaniu tv i walce z pralką bo coś się psuje i nie chciała wirowac i walczyłam pół godziny z dziadem...
My już po kościele, mąż robi kawę, do kawy mamy pączki więc będzie chwila przyjemności ;)
A pewnie, znając siebie miałabym to i to :D kupuj ci masz się stresowc..ehhh ile kasy te dzieciory teraz pochłaniają , a co dopiero później ..
Ja generalnie lubię remonty, na urodziny zawsze chce fabe, tapetę iitp..ale ten mi się wyjątkowo sprzykrzyl..mu w domu robimy wszystko sami. Od parkietów, płytek tudzież wstawiania okna.. ale teraz byłam bez zlewu 3tygodnie! I już 6raz zakładam baterie na niego bo franca cieknie...a gwarancji nie mam bo dawno kupiłam pod wpływem przypływu wyobraźni

@Star podziwiam ! :) my też większość robimy sami ale generalny remont łazienki jednak zostawiliśmy fachowca [emoji14] i póki co jestem zadowolona... szkoda tylko , e oszczędności nie mam :D
Aaaa
No ja na ciążę już nawet nie liczę... bo jak raz policzyłam to bywały miesiące że i po 1500zl szło... teraz trochę mniej, me wystarczy że wizyta u profesora się trafi i już 300zl leci... eh... no coz, ale czego się nie robi dla dzieciaków ;)

@kb.karola90 ja już usłyszałam "Pani Iwona luteine odstawiamy" A co ja ? Panika... 4 dni bez luteiny... jak tylko.plamienie się zmniejszyło to już ja tam wcislam...potem poszłam do mojej gin i mówię że spuszczona głowa, że ka wiem że ja panikara ale dla mnie zbyt nagle odstawienie i bałam się.. więc sama zdecydowałam o braniu... no i moja gin przyznała mi rację że leoiej brać niż nie brać bo mi na pewno nie zaszkodzi [emoji14] także z 3x200 przeszłam na 2x200 [emoji14] może zaczęło się tam goic wxzystko i dlatego tyle śluzu.. Tak sobie tłumaczę , ;p

@roki1991 cieszę się, że humor lepszy;* jak będziesz jadła to pomysl o mnie :D bo ja mogę pomarzyć:p mówię ostatnio M , że tłusty czwartek w czwartek i ja muszę zjeść paczka... z mąki razowej, bez cukru i na niewielkiej ilości.oleju:D doszliśmy do wniosku, że nie ma takiego więc odejdę się smakiem[emoji25][emoji25][emoji25][emoji25]

@Oczekujaca123 myślę że jeden paczek w połączeniu z jakimś białkiem i warzywem by ci nie zaszkodził ;) nie mówię o jakimś z wielką polewą i ogromem kremu w środku, tylko taki zwykły z marmolada z pudrem :)

reklama
@Oczekujaca123 myślę że jeden paczek w połączeniu z jakimś białkiem i warzywem by ci nie zaszkodził ;) nie mówię o jakimś z wielką polewą i ogromem kremu w środku, tylko taki zwykły z marmolada z pudrem :)
Wiesz...mi rzadko wywala cukry (nawet w szpitalu się śmiali że póki co to oni nie wiedzą skąd ta cukrzyca...) [emoji14] i boję się, że jak po tym jednym nie wywali to nie opanuje się:D dlatego do tej pory staram się piec ciasta sama że zdrowych składników.
A ja może i bym się skusiła na tego paczka.. ale świadomość jakie to niezdrowe...no I że mogłoby jakoś zaszkodzić jednak moim dzieciom gdyby ten cukier wyrzucilo mnie odpycha... [emoji14]

Do góry