reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja też czekam :) Teraz jeszcze na dodatek nie wiem do kiedy, a czekanie dla mnie do nie określonej daty już w ogóle mnie dobija... @Takaja123 , fajnie, że się pobawiłas.
Ja też się remontuje w sumie już drugi mc. Dziś kończę malować Salon, już mam dosc, a jeszcze trochę zostało. Jak skończymy dół to gora, ale chwilę musimy odpocząć.
@Oczekujaca123 jak u ciebie. Z wodami ok? Jutro już pogadasz z psychologiem to będzie ci lepiej.
@kb.karola90 jak nastrój @roki_1991 a u ciebie?
Mówcie co chcecie , ale remonty są fajne [emoji7] A później jak już człowiek skończy i ma nowiutenki wystrój to aż mu lepiej [emoji7]

Wczoraj też miałam wody.. obdzwonilam wszystkie apteki w końcu w 1 były 3 wkładki...mąż pojechał.. oczywiście wkładka jak była żółta tak została żółta (powinna zmienić kolor na zielony, szary, niebieskie ) takze no...zakupie sobie paski , bo tańsze i będę spokojniejsza [emoji14]

reklama
Mówcie co chcecie , ale remonty są fajne [emoji7] A później jak już człowiek skończy i ma nowiutenki wystrój to aż mu lepiej [emoji7]

Wczoraj też miałam wody.. obdzwonilam wszystkie apteki w końcu w 1 były 3 wkładki...mąż pojechał.. oczywiście wkładka jak była żółta tak została żółta (powinna zmienić kolor na zielony, szary, niebieskie ) takze no...zakupie sobie paski , bo tańsze i będę spokojniejsza [emoji14]
A pewnie, znając siebie miałabym to i to :D kupuj ci masz się stresowc..ehhh ile kasy te dzieciory teraz pochłaniają , a co dopiero później ..
Ja generalnie lubię remonty, na urodziny zawsze chce fabe, tapetę iitp..ale ten mi się wyjątkowo sprzykrzyl..mu w domu robimy wszystko sami. Od parkietów, płytek tudzież wstawiania okna.. ale teraz byłam bez zlewu 3tygodnie! I już 6raz zakładam baterie na niego bo franca cieknie...a gwarancji nie mam bo dawno kupiłam pod wpływem przypływu wyobraźni

@Star hejjj :) u mnie trochę lepiej chociaż strach przed wizytą coraz większy :( wczoraj byłam na badaniach krwi a wieczorem miałam takie bóle miednicy i wrażenie jakby mi Antek grzebał w pochwie i odbycie...wspaniałe uczucie, czekałam tylko aż mi wody odejdą albo aż mi Antek wyskoczy w drodze do WC :D no ale dzisiaj już jest dobrze :)
A tak swoją drogą kojarzycie czy diagnostyka w sobotę rejestruje wyniki krwi na stronie bo do teraz nic nie mam.

@Takaja123 wiadomo ze szlag trafia jak ta pieprzona @ przychodzi. I tez miałam taki moment ze wydawało mi się że tylko ja inicjuje przytulanki. Ale będzie dobrze:) kilka dni "odpuszczenia" tez Ci dobrze zrobią :)

@Oczekujaca123 czyli jednak to po luteinie masz takie wypływy :) swoją drogą to ja też nie wiem skąd się tyle tego bierze...ja juz czekam z utęsknieniem na dzień kiedy usłyszę "pani Karolino luteiny proszę już nie aplikować" :D

@Star hejjj :) u mnie trochę lepiej chociaż strach przed wizytą coraz większy :( wczoraj byłam na badaniach krwi a wieczorem miałam takie bóle miednicy i wrażenie jakby mi Antek grzebał w pochwie i odbycie...wspaniałe uczucie, czekałam tylko aż mi wody odejdą albo aż mi Antek wyskoczy w drodze do WC :D no ale dzisiaj już jest dobrze :)
A tak swoją drogą kojarzycie czy diagnostyka w sobotę rejestruje wyniki krwi na stronie bo do teraz nic nie mam.

@Takaja123 wiadomo ze szlag trafia jak ta pieprzona @ przychodzi. I tez miałam taki moment ze wydawało mi się że tylko ja inicjuje przytulanki. Ale będzie dobrze:) kilka dni "odpuszczenia" tez Ci dobrze zrobią :)

@Oczekujaca123 czyli jednak to po luteinie masz takie wypływy :) swoją drogą to ja też nie wiem skąd się tyle tego bierze...ja juz czekam z utęsknieniem na dzień kiedy usłyszę "pani Karolino luteiny proszę już nie aplikować" :D
Ja miałam z diagnostyki wyniki w niedzielę ;-)

Hej dziewczyny :)
U mnie humor trochę lepszy, mała fika, ale nie są to mocne kopniaki bo pewnie dalej jest odwrócona do środka brzuszka. Wczoraj dzień zleciał na oglądaniu tv i walce z pralką bo coś się psuje i nie chciała wirowac i walczyłam pół godziny z dziadem...
My już po kościele, mąż robi kawę, do kawy mamy pączki więc będzie chwila przyjemności ;)

Hej dziewczyny :)
U mnie humor trochę lepszy, mała fika, ale nie są to mocne kopniaki bo pewnie dalej jest odwrócona do środka brzuszka. Wczoraj dzień zleciał na oglądaniu tv i walce z pralką bo coś się psuje i nie chciała wirowac i walczyłam pół godziny z dziadem...
My już po kościele, mąż robi kawę, do kawy mamy pączki więc będzie chwila przyjemności ;)
A pewnie, znając siebie miałabym to i to :D kupuj ci masz się stresowc..ehhh ile kasy te dzieciory teraz pochłaniają , a co dopiero później ..
Ja generalnie lubię remonty, na urodziny zawsze chce fabe, tapetę iitp..ale ten mi się wyjątkowo sprzykrzyl..mu w domu robimy wszystko sami. Od parkietów, płytek tudzież wstawiania okna.. ale teraz byłam bez zlewu 3tygodnie! I już 6raz zakładam baterie na niego bo franca cieknie...a gwarancji nie mam bo dawno kupiłam pod wpływem przypływu wyobraźni

@Star podziwiam ! :) my też większość robimy sami ale generalny remont łazienki jednak zostawiliśmy fachowca [emoji14] i póki co jestem zadowolona... szkoda tylko , e oszczędności nie mam :D
Aaaa
No ja na ciążę już nawet nie liczę... bo jak raz policzyłam to bywały miesiące że i po 1500zl szło... teraz trochę mniej, me wystarczy że wizyta u profesora się trafi i już 300zl leci... eh... no coz, ale czego się nie robi dla dzieciaków ;)

@kb.karola90 ja już usłyszałam "Pani Iwona luteine odstawiamy" A co ja ? Panika... 4 dni bez luteiny... jak tylko.plamienie się zmniejszyło to już ja tam wcislam...potem poszłam do mojej gin i mówię że spuszczona głowa, że ka wiem że ja panikara ale dla mnie zbyt nagle odstawienie i bałam się.. więc sama zdecydowałam o braniu... no i moja gin przyznała mi rację że leoiej brać niż nie brać bo mi na pewno nie zaszkodzi [emoji14] także z 3x200 przeszłam na 2x200 [emoji14] może zaczęło się tam goic wxzystko i dlatego tyle śluzu.. Tak sobie tłumaczę , ;p

@roki1991 cieszę się, że humor lepszy;* jak będziesz jadła to pomysl o mnie :D bo ja mogę pomarzyć:p mówię ostatnio M , że tłusty czwartek w czwartek i ja muszę zjeść paczka... z mąki razowej, bez cukru i na niewielkiej ilości.oleju:D doszliśmy do wniosku, że nie ma takiego więc odejdę się smakiem[emoji25][emoji25][emoji25][emoji25]

@Oczekujaca123 myślę że jeden paczek w połączeniu z jakimś białkiem i warzywem by ci nie zaszkodził ;) nie mówię o jakimś z wielką polewą i ogromem kremu w środku, tylko taki zwykły z marmolada z pudrem :)

reklama
@Oczekujaca123 myślę że jeden paczek w połączeniu z jakimś białkiem i warzywem by ci nie zaszkodził ;) nie mówię o jakimś z wielką polewą i ogromem kremu w środku, tylko taki zwykły z marmolada z pudrem :)
Wiesz...mi rzadko wywala cukry (nawet w szpitalu się śmiali że póki co to oni nie wiedzą skąd ta cukrzyca...) [emoji14] i boję się, że jak po tym jednym nie wywali to nie opanuje się:D dlatego do tej pory staram się piec ciasta sama że zdrowych składników.
A ja może i bym się skusiła na tego paczka.. ale świadomość jakie to niezdrowe...no I że mogłoby jakoś zaszkodzić jednak moim dzieciom gdyby ten cukier wyrzucilo mnie odpycha... [emoji14]

Do góry