@Takaja123 @Star trzymam kciuki za pozytywne testy.
@Destino a co u Was Dziewczynki? Mało Cię ostatnio.
Za wszystkie inne fasolki, te mniejsze I te większe również nieustanne kciuki.
Dziewczynki, ja powoli będę chyba składać broń. Dość mam tego chorego nakręcania się przed owulką, tych wszystkich podchodów aby tylko się poprzytulać, przykro mi, że muszę sciągać męża z Wawy w wiadomym celu. I choć sex Nadal jest dla nas przyjemniścią to raczej musimy się nastawić, że ma być tylko dla przyjemności. Nie chcę ciągle przeżywać tego rozczarowania, kiedy mimo olbrzymich nadziei i wręcz przekonania, że teraz się udało, małpa jednak przychodzi. Jakoś się w tym wszystkim zatraciłam, przestałam doceniać to co mam. A mam naprawdę wiele, wspaniałego męża, pięknego, mądrego synka, dom, nie cierpimy biedy, jesteśmy względnie zdrowi. I choć dla mnie do pełni szczęścia brakuje drugiego bobaska to wierzę jednak, że I tak mam dużo I nie powinnam być "zachłanna".
Pewnie gdzieś podswiadomie będę myśleć, że to teraz, że to te dni, ale nie chcę już tego wszystkiego. Może jeszcze dwa, trzy cykle będziemy się powaznie starać, potem koniec. Nawet lekarz powiedział, abym zbadała AMH, rozmawiałam o tym z rodzinnym, powiedział, że to badanie jest małowiarygodne. Macie jakieś doświadczenia? Pytam, chociaż domyślam się, że pewnie mało kto to robił, bo to raczej badanie dla starszych kobiet, takich jak ja.