reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kb.karola90 kilka dni już minęło ale w sumie jak mówisz przerwa też jest dobra, później większą przyjemność :D
@roki_1991 u nas wczoraj były paczki z różnym nadzieniem :) taka tłusta sobota :) cieszę się, że już humor lepszy oby już więcej się nie psul :)

@Star my łazienkę robiliśmy w tamtym roku i też jednak braliśmy fachowców bo w sumie wszystko robione od podstaw :) u nas sypialnia czeka na malowanie już od wakacji :D

reklama
@kb.karola90 staraj się jak najmniej stresować, będzie dobrze niech Antoś siedzi, tam gdzie jest dobrze mu :) daj znać jak będą wyniki.
@Takaja123 z rozpędu mogę przyjść wymalować, tylko daj dychnac po jednym ;pja uwielbiam roboty budowlane, wszelkiego rodzaju. A budowaliśmy dom od podstaw w sumie sami mieliśmy dwóch murarzy i hydraulików a i okna nam wstawiali (jedno sami bo uwalilo nam się po 5latach, że pasowałoby by jeszcze jedno)..ale jest to orka na ugorze..a z drugiej strony kocham każda cegiełkę w domu.. a wiesz ,że jak mi zaskoczy w tym mc to dzięki tobie? Jak zaczęłaś mówić o tych testach owulacyjnych to kupiłam dla zabawy, a tu owulka jak malowana przesunęła się o 5dni..

@Star to w takim razie trzymam kciuki za dwie kreski :D matka chrzestna jak nic hehe :D a malowanie też lubię :) po ślubie to ciągle remonty u nas były i co rusz malowanie lub inne rzeczy:) okna też wstawialismy i jestem z nich bardzo zadowolona tylko żeby się nie brudzily :D

@Star oby wszystko było tak jak tego pragniesz i życzę Ci żeby teraz się udało :) a ja cieszę się, że coś mogłam pomoc :)
Ja obstawiam, że u mnie nic z tego bo teraz miałam jakiś śluz, a przerwa w przytulankach. Od jutro będę brać luteine i zobaczymy. :) ale za Ciebie trzymam kciuki ❤️

@Dzoana88 czekasz na wyniki bety? Przepraszam ale nie doczytałam chyba czegoś :)

@Takaja123 @Star trzymam kciuki za pozytywne testy.
@Destino a co u Was Dziewczynki? Mało Cię ostatnio.
Za wszystkie inne fasolki, te mniejsze I te większe również nieustanne kciuki.
Dziewczynki, ja powoli będę chyba składać broń. Dość mam tego chorego nakręcania się przed owulką, tych wszystkich podchodów aby tylko się poprzytulać, przykro mi, że muszę sciągać męża z Wawy w wiadomym celu. I choć sex Nadal jest dla nas przyjemniścią to raczej musimy się nastawić, że ma być tylko dla przyjemności. Nie chcę ciągle przeżywać tego rozczarowania, kiedy mimo olbrzymich nadziei i wręcz przekonania, że teraz się udało, małpa jednak przychodzi. Jakoś się w tym wszystkim zatraciłam, przestałam doceniać to co mam. A mam naprawdę wiele, wspaniałego męża, pięknego, mądrego synka, dom, nie cierpimy biedy, jesteśmy względnie zdrowi. I choć dla mnie do pełni szczęścia brakuje drugiego bobaska to wierzę jednak, że I tak mam dużo I nie powinnam być "zachłanna".
Pewnie gdzieś podswiadomie będę myśleć, że to teraz, że to te dni, ale nie chcę już tego wszystkiego. Może jeszcze dwa, trzy cykle będziemy się powaznie starać, potem koniec. Nawet lekarz powiedział, abym zbadała AMH, rozmawiałam o tym z rodzinnym, powiedział, że to badanie jest małowiarygodne. Macie jakieś doświadczenia? Pytam, chociaż domyślam się, że pewnie mało kto to robił, bo to raczej badanie dla starszych kobiet, takich jak ja.

reklama
@Star to powiedział mi lekarz rodzinny - wujek, powiedział, że dla niego to strata kasy, u nas koszt 175zł. Nie wiem tylko, co mam powiedzieć ginowi?

Do góry