reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 pisz tu szybko co się dzieje...

@Takaja123 u mnie dzisiaj tak jak mówisz 32tc :) zaczyna ogarniać mnie panika, że nic nie gotowe. I baaardzo boje się wizyty we wtorek...boje się szpitala. Bardzo chce już wrócić do domu :(

reklama
Na monitoringu nie byłam, nie zdążyłam no trudno dużej porobie testy:) @roki_1991 co to u cię się dzieje?
@kb.karola90 wiem, że nie chcesz do szpitala, aleja pewne rzeczy nie mamy wpływu. Co do gotowości a chrzanić to parę ubranek pieluchy resztę zawsze można potem zorganizować :) głowa do góry. @Oczekujaca123 na pewno się rozciąga i z tad ten dyskomfort.

Na monitoringu nie byłam, nie zdążyłam no trudno dużej porobie testy:) @roki_1991 co to u cię się dzieje?
@kb.karola90 wiem, że nie chcesz do szpitala, aleja pewne rzeczy nie mamy wpływu. Co do gotowości a chrzanić to parę ubranek pieluchy resztę zawsze można potem zorganizować :) głowa do góry. @Oczekujaca123 na pewno się rozciąga i z tad ten dyskomfort.
Ja wiem, jak będzie trzeba to pójdę do szpitala ale byłam już 4 razy i jest mi tam tak bardzo źle wiec sobie musze trochę pomarudzić jak to baba w ciąży :) No i napaliłam się już bardzo na.powrót do domu i boje się ze dupa z tego wyjdzie.
A teraz coś żeby nie było że tylko marudze :) jadłam dzisiaj obiad przy stole :D i ze mam duży brzuchol to opierałam się nim o ten stół a co Antek na to...odpychał się nóżkami od stołu :D jak ja go KOCHAM :)

@kb.karola90, a narzekaj ile chcesz mi to w ogóle nie przeszkadza..
Jak czujesz się źle z narzekaniem to proszę ja ponarzekam nie będziesz sama.. nienawidzę swojego ciała, nienawidzę jak mnie tak w konia robi, nienawidzę czekania, nienawidzę tego czekania , ciągle na coś czekam, mam ochotę usiąść i płakać w niebo glos..czuje się nic nie warta, i jestem zla, że nie potrafię zrezygnować ze starań..
Mogłabym tak jeszcze sporo pociągnąć ;p

@kb.karola90, a narzekaj ile chcesz mi to w ogóle nie przeszkadza..
Jak czujesz się źle z narzekaniem to proszę ja ponarzekam nie będziesz sama.. nienawidzę swojego ciała, nienawidzę jak mnie tak w konia robi, nienawidzę czekania, nienawidzę tego czekania , ciągle na coś czekam, mam ochotę usiąść i płakać w niebo glos..czuje się nic nie warta, i jestem zla, że nie potrafię zrezygnować ze starań..
Mogłabym tak jeszcze sporo pociągnąć ;p
No to mamy dzień narzekania! Ale z jednym się nie zgadzam...nie jesteś nic nie warta! Jesteś wspaniała kobietą bo walczysz! Walczysz z tym pieprzony losem, który jest tak niesprawiedliwy dla Nas wszystkich obecnych na tym forum! Pamiętam jak staralismy się o ciążę i w drugim cyklu starań dostałam okres i zaczelam płakać i wtedy mnie olśniło, wytarłam łzy i stwierdziłam że koniec tego koniec plakania, powiedziałam wtedy na głos "pieprzony losie nie będę już przez ciebie płakać"...

@roki_1991 mam nadzieję, że nic poważnego się nie dzieje. Jak będziesz chciała napisać to pisz śmiało tymczasem tule mocno ❤️

@Oczekujaca123 to na pewno maluszki szykują sobie miejsce więc nic się nie bój :) na rozluźnienie polecam też ranczo jak ojciec Mateusz się całkowicie znudzi :) a u Ciebie który Tc? :)

@kb.karola90 to już niedługo Twój kolejny punkt kontrolny 34tc :D Antos taki sprytny to chyba on będzie u Was rządził :D narzekanie jak najbardziej wskazane kobieta od czasu do czasu Musi :) trzymam kciuki żebyś mogła wrócić do swojego domku :) ❤️
U mnie bez zmian, dużo pracy, zimno zrobiło się i tak leci. Zaczynają się u mnie dni narzekania ale to chyba przez zbliżającą się @ kobieta zawsze ma na co zrzucić :D jutto może pojedziemy do Wrocławia ale jakoś nie chce mi się :p

@roki_1991 mam nadzieję, że nic poważnego się nie dzieje. Jak będziesz chciała napisać to pisz śmiało tymczasem tule mocno ❤️

@Oczekujaca123 to na pewno maluszki szykują sobie miejsce więc nic się nie bój :) na rozluźnienie polecam też ranczo jak ojciec Mateusz się całkowicie znudzi :) a u Ciebie który Tc? :)

@kb.karola90 to już niedługo Twój kolejny punkt kontrolny 34tc :D Antos taki sprytny to chyba on będzie u Was rządził :D narzekanie jak najbardziej wskazane kobieta od czasu do czasu Musi :) trzymam kciuki żebyś mogła wrócić do swojego domku :) ❤️
U mnie bez zmian, dużo pracy, zimno zrobiło się i tak leci. Zaczynają się u mnie dni narzekania ale to chyba przez zbliżającą się @ kobieta zawsze ma na co zrzucić :D jutto może pojedziemy do Wrocławia ale jakoś nie chce mi się :p
A jesteś pewna że ta @ zawita?
Jedz do Wrocławia :D pozwiedzaj trochę za mnie :D a ja np poleże za Ciebie jeden dzień. Co Ty na to??
Dzisiaj w nocy obudziłam się na skraju orgazmu i brzuchem jak skała...od pozytywnego testu nie kochaliśmy się...ja chcę seksu!!! :D a jaki miałam sen :D

reklama
@Takaja123 , a ty do @ jeszcze nie trochę? Ja teoretycznie od 10do 14 dni...
@kb.karola90 dziękuje za słowa otuchy.. staram się w głowie poukładać, ale przez te jaja z owulacja zachwiałam swoją krucha równowagę..ale przejdzie .

Do góry