reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 pisz tu szybko co się dzieje...

@Takaja123 u mnie dzisiaj tak jak mówisz 32tc :) zaczyna ogarniać mnie panika, że nic nie gotowe. I baaardzo boje się wizyty we wtorek...boje się szpitala. Bardzo chce już wrócić do domu :(

reklama
Na monitoringu nie byłam, nie zdążyłam no trudno dużej porobie testy:) @roki_1991 co to u cię się dzieje?
@kb.karola90 wiem, że nie chcesz do szpitala, aleja pewne rzeczy nie mamy wpływu. Co do gotowości a chrzanić to parę ubranek pieluchy resztę zawsze można potem zorganizować :) głowa do góry. @Oczekujaca123 na pewno się rozciąga i z tad ten dyskomfort.

Na monitoringu nie byłam, nie zdążyłam no trudno dużej porobie testy:) @roki_1991 co to u cię się dzieje?
@kb.karola90 wiem, że nie chcesz do szpitala, aleja pewne rzeczy nie mamy wpływu. Co do gotowości a chrzanić to parę ubranek pieluchy resztę zawsze można potem zorganizować :) głowa do góry. @Oczekujaca123 na pewno się rozciąga i z tad ten dyskomfort.
Ja wiem, jak będzie trzeba to pójdę do szpitala ale byłam już 4 razy i jest mi tam tak bardzo źle wiec sobie musze trochę pomarudzić jak to baba w ciąży :) No i napaliłam się już bardzo na.powrót do domu i boje się ze dupa z tego wyjdzie.
A teraz coś żeby nie było że tylko marudze :) jadłam dzisiaj obiad przy stole :D i ze mam duży brzuchol to opierałam się nim o ten stół a co Antek na to...odpychał się nóżkami od stołu :D jak ja go KOCHAM :)

@kb.karola90, a narzekaj ile chcesz mi to w ogóle nie przeszkadza..
Jak czujesz się źle z narzekaniem to proszę ja ponarzekam nie będziesz sama.. nienawidzę swojego ciała, nienawidzę jak mnie tak w konia robi, nienawidzę czekania, nienawidzę tego czekania , ciągle na coś czekam, mam ochotę usiąść i płakać w niebo glos..czuje się nic nie warta, i jestem zla, że nie potrafię zrezygnować ze starań..
Mogłabym tak jeszcze sporo pociągnąć ;p

@kb.karola90, a narzekaj ile chcesz mi to w ogóle nie przeszkadza..
Jak czujesz się źle z narzekaniem to proszę ja ponarzekam nie będziesz sama.. nienawidzę swojego ciała, nienawidzę jak mnie tak w konia robi, nienawidzę czekania, nienawidzę tego czekania , ciągle na coś czekam, mam ochotę usiąść i płakać w niebo glos..czuje się nic nie warta, i jestem zla, że nie potrafię zrezygnować ze starań..
Mogłabym tak jeszcze sporo pociągnąć ;p
No to mamy dzień narzekania! Ale z jednym się nie zgadzam...nie jesteś nic nie warta! Jesteś wspaniała kobietą bo walczysz! Walczysz z tym pieprzony losem, który jest tak niesprawiedliwy dla Nas wszystkich obecnych na tym forum! Pamiętam jak staralismy się o ciążę i w drugim cyklu starań dostałam okres i zaczelam płakać i wtedy mnie olśniło, wytarłam łzy i stwierdziłam że koniec tego koniec plakania, powiedziałam wtedy na głos "pieprzony losie nie będę już przez ciebie płakać"...

@roki_1991 mam nadzieję, że nic poważnego się nie dzieje. Jak będziesz chciała napisać to pisz śmiało tymczasem tule mocno ❤️

@Oczekujaca123 to na pewno maluszki szykują sobie miejsce więc nic się nie bój :) na rozluźnienie polecam też ranczo jak ojciec Mateusz się całkowicie znudzi :) a u Ciebie który Tc? :)

@kb.karola90 to już niedługo Twój kolejny punkt kontrolny 34tc :D Antos taki sprytny to chyba on będzie u Was rządził :D narzekanie jak najbardziej wskazane kobieta od czasu do czasu Musi :) trzymam kciuki żebyś mogła wrócić do swojego domku :) ❤️
U mnie bez zmian, dużo pracy, zimno zrobiło się i tak leci. Zaczynają się u mnie dni narzekania ale to chyba przez zbliżającą się @ kobieta zawsze ma na co zrzucić :D jutto może pojedziemy do Wrocławia ale jakoś nie chce mi się :p

@roki_1991 mam nadzieję, że nic poważnego się nie dzieje. Jak będziesz chciała napisać to pisz śmiało tymczasem tule mocno ❤️

@Oczekujaca123 to na pewno maluszki szykują sobie miejsce więc nic się nie bój :) na rozluźnienie polecam też ranczo jak ojciec Mateusz się całkowicie znudzi :) a u Ciebie który Tc? :)

@kb.karola90 to już niedługo Twój kolejny punkt kontrolny 34tc :D Antos taki sprytny to chyba on będzie u Was rządził :D narzekanie jak najbardziej wskazane kobieta od czasu do czasu Musi :) trzymam kciuki żebyś mogła wrócić do swojego domku :) ❤️
U mnie bez zmian, dużo pracy, zimno zrobiło się i tak leci. Zaczynają się u mnie dni narzekania ale to chyba przez zbliżającą się @ kobieta zawsze ma na co zrzucić :D jutto może pojedziemy do Wrocławia ale jakoś nie chce mi się :p
A jesteś pewna że ta @ zawita?
Jedz do Wrocławia :D pozwiedzaj trochę za mnie :D a ja np poleże za Ciebie jeden dzień. Co Ty na to??
Dzisiaj w nocy obudziłam się na skraju orgazmu i brzuchem jak skała...od pozytywnego testu nie kochaliśmy się...ja chcę seksu!!! :D a jaki miałam sen :D

reklama
@Takaja123 , a ty do @ jeszcze nie trochę? Ja teoretycznie od 10do 14 dni...
@kb.karola90 dziękuje za słowa otuchy.. staram się w głowie poukładać, ale przez te jaja z owulacja zachwiałam swoją krucha równowagę..ale przejdzie .

Do góry