reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Takaja123 chyba , że tak sprawa wyglada, zrozumiałam, że jesteś po owulacji.
@annkow111 w takim razie upierała bym się, żeby od przyszłego cyklu dala clo i lutke. Jak ci nie pasuje to ja zmień , ale w sumie badania dala. Czasami lekarza trzeba przycisnac.
A ja jestem wściekła, owulację niby miałam w niedzielę, a teraz znów mam objawy jej..jutro rano idę na podgląd.. jak wydaje mi się, że wyczerpałam już wszystkie opcje inności u mnie organizm robi mi taką wspaniała biespodzianke.. jak to mnie strasznie denerwuje. Płakać mi się chce, czuje, że znów wybuchne :(

reklama
@Star Czyli jesteśmy w podobnym dniu cyklu.. bo tez najprawdopodobniej owu miałam w niedziele .. Ty się starasz teraz konkretnie? Będziesz testować ?

@coco07 tak będę testowac, znając życie zacznę od 9 dpo, a sens się robi dopiero 10dpo. Tylko teraz nie wiem kiedy ta głupia owulka ma być. Mam nadzieję, że jutro uda mi skoczyć na ten monitoring. A ty skoro miałaś owulację już to zacznij brać luteinę. A kiedy ty planujesz testować?
Owulak wyszedł mi pozytywny...

@Star Ja nigdy w życiu nie robiłam testów owulacyjnych, takowych nie posiadam wiec nie będę robić ;) ja nabędę testować nie wcześniej niż w dniu spodziewanej @ czyli 5 marca ;) jak nic z tego to w dzień kobiet się „wyżyje”:p

@coco07 podziwiam za cierpliwość, ja jej niestety nie mam :(
Ten test owu. Zrobiłam dla tego, że coś podejrzanie brzuch mnie boli i mam dużo śluzu płodnego. Nie wiem co się podziało..

@Star Ale brzuch czy jajnik ? Mnie wczoraj brzuch bolał jak na @... ale nie powiązałam tego z niczym, może jedynie ze skutkami brania acardu, bo coś takiego wyczytałam... a skąd u ciebie tyle śluzu nadal to ja nie mam pojęcia :oops: ale może tak może być ? Może śluz niekoniecznie zwiastuje tylko owu? A konsystencja płodna? Jeśli tak, to rzeczywiście idź jutro na to usg i może się uspokoisz jak ci powie, ze już po;)

Aaa już doczytałam, ze płodny ;)

Wlasnie zajadam zupe pomidorowa mojej mamy, popijam meliske, która maz zaparzyl mi w termosie (byle bym nie musiała za często wstawać...) , oglądam sobie ojca Mateusza (już naprawdę mi się nudzi) - takze jest ciekawie... prawie jakbym była znów małym dzieckiem ooo albo lepiej prawie jakbym była w domu spokojnej starości, bo nie wiele się ruszam :D
W pochwie mnie boli jakbym uprawiala co najmniej 3 dni ostry seks.... (ostatnio miałam zakwasy na brzuchu A teraz w pochwie) coś mnie w brzuchu kluje ale mam nadzieję że to tylko rozciąganie. Skurczów na szczęście nie mam. Gdyby nie te dziwne zakwasy, uklucia czulabym się idealnie...no ale może dzieciaki szykuja sobie wiecej miejsca... Oby... bo nie mam już siły na zmartwienia... na IP... na kolejne badania...
No i jakoś leci. W poniedziałek widzę się z psycholog.
Od środy robie listę wyprawkowa oglądam ciuszki.... Ale to wszystko z ogromnym strachem. Znalazłam nawet pake ciuchów niedaleko mnie... Ale umówiłam sie z dziewczyną że odbiorę w okolicy 25tc... jak poczuje się bezpieczniej.. ona rozumie i przytrzyma. No i tak jakoś umilam sobie czas między lezeniem A wstawieniem do wc.. no i seriale oczywiście oglądam... głupoty jakieś byłaby się "odmóżdżyć" A co u Ciebie ? :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry