reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Star od owulacji minął tydzień. A tutaj żadnych objawów tylko testy i ta druga kreska wydaje się ciemniejsze ale dla pewności jutro powtórzę test

reklama
No wlasnie pamietam, ze mega duzoo sikalam.. ciagle chcialo mi sie pic.. i spac.. wiwc to byly 3 glowne czynnosci - poten połączyłam to z ciaza, najpierw myslalam, ze chora jestem [emoji14]

Ja sie nie boje relanium, ale tez uznalam z moja gin , ze jak czuje sie ok to po co mam je brac... wezmę jak bede nerwowa albo bardziej wlasnie na skurcze bo taki byl cel, ze je dostalam. Juz wystarczajaco faszeruje siebie....a przy okazji dzieciaki lekami :(
Wiesz mi sie wydaje, ze ja sie nie stresuje, ale... wiadomo ze podswiadomosc robi swoje... sama zauwazam ze czuje sie gorzej jak wizyte mam pozniej... ale trz nie moge chodzic co tydzien bo to nienormalne... tez tak mysle ze grzebanie tam nie pomaga choc wiadomo ja bym chciala , eby mnie badano codziennie i podawano wymiary... ale to juz nie jest normalne... wiec.... musze sie uspokoic i zaufac, ze te 2 tyg bd ok... [emoji21]
Mi się kończy xanax (na ataki paniki),co prawda odstawiam leki Ale czasami się ratuje. Muszę się wybrać do lekarza i zapytać czy w razie W jest jakiś lek zamiast xanaxu który jakby co nie będzie szkodzil..

Mi się kończy xanax (na ataki paniki),co prawda odstawiam leki Ale czasami się ratuje. Muszę się wybrać do lekarza i zapytać czy w razie W jest jakiś lek zamiast xanaxu który jakby co nie będzie szkodzil..
@Niepatrzwstecz na mnie chyba te relanium tak zadziałało bo ja nigdy nie bralam lekow tego typu... nawet bedac na l4 od psychiatry wiedzialam ze ja musze dojsc do siebie sama a nie z tona lekow wiec nie bralam tylko chodzilam do psychologa i pracowałam sama ze soba, alr pamietam ze psychiatra mi.mowila ze gdyby sie xos pogorszyło w ciazy to sa bezpieczne leki takze warto o to dopytac ;)

@Niepatrzwstecz na mnie chyba te relanium tak zadziałało bo ja nigdy nie bralam lekow tego typu... nawet bedac na l4 od psychiatry wiedzialam ze ja musze dojsc do siebie sama a nie z tona lekow wiec nie bralam tylko chodzilam do psychologa i pracowałam sama ze soba, alr pamietam ze psychiatra mi.mowila ze gdyby sie xos pogorszyło w ciazy to sa bezpieczne leki takze warto o to dopytac ;)
Najlepiej jest nic nie brać Ale czasami trzeba..

reklama
@Niepatrzwstecz , na pocieszenie powiem ci, że xanax to dla mnie cukierki..u mnie miks różnych psychotropów sprowadził mnie z kosmosu nerwicy depresyjnej, na ziemię... A i tak do prostej mi daleko, chyba już nigdy na nią nie wyjdę.. ale cóż, trzeba nauczyć się żyć w takiej rzeczywistości. Jak to mówią, jak nie możesz pokonać swojego wroga, musisz go pokochać.

Do góry