G
gosc19
Gość
Sama się sobie dziwię.@Niepatrzwstecz to jesteś bardzo cierpliwa. Ja już dawno byłabym u lekarza lub wzięła luteine.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sama się sobie dziwię.@Niepatrzwstecz to jesteś bardzo cierpliwa. Ja już dawno byłabym u lekarza lub wzięła luteine.
@Magierowa super ! ;*A ja z takim szybkim pytaniem. Czy, któraś z was tak miała lub slyszala , żeby ktoś tak mial, zeby od owulacji od razu chodził ciągle siku? Nie jest wina progesteronu bo jeszcze nie brałam więc to odpada. A chodzę co chwilę i zrobiło mi się to tak od poprzedniego cyklu. Zwariować idzie...
@coco07 próg, w ogóle skokowo jest czy jest ciąża czy jej nie ma. I tak naprawdę trzeba kilku pomiarow, żeby był rzeczywisty podgląd na sytuację, ale jednak po jednym badaniu plus objawach decyduje się o braniu progesteronu.
@Dżasta1111 super. Aż sprawdzałam siebie czy dobrze powiedzialm, że do 10dni.
@Magierowa piękny wynik! Teraz niech pnie się do góry, a ty staraj się tylko optymistycznie myśleć.!
@Magierowa super ! ;*
A ja...
Melduje , ze szew trzyma. Szyjka 2.14 ogolnie przy szwie sie nie mierzy, le mi zmierzyla... zebym lepiej spała
Chcialam wizyty co tydzien ale powiedziała ze nie ma co tam grzebac i co 2 wystarczy jak bede miala skurcze czy wieksze plamienie to szpital. Oczywiscie dolozyla mi leki ktore zabral profesor... wiec jest tak jak chcialam i czulam sie bezpieczniej a odstawilysmy relanium.... mam je brac doraznie. Teraz oby przetrwac 2 tyg do kolejnej wizyty.. i potem kolejne 2... i jakos do przodu... uf...
Teraz sie ciesze.. teraz jakos funkcjonuje ale boje sie ze za killa dni znow dopadnie mnie panika.... ze znow sie cos zadzieje... prosze walnijcie mnie w leb... bo zwariuje..
@Star ja ciagle sikalam i spałam od owu jak zaszlam w ciaze. Pamietam, ze spałam pol dnia i wstawalam na siku tylko i w dodatku ciagle pilam