reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej dziewczyny, ktoś tu mnie przywołał ;)
nie udzielam sie jakoś bo stoje w miejscu.
od wywołania @ w grudniu do tej pory nie ma następnej (wtf?)
oczywiście testy białe więc to nie ciąża.
jutro ide do lekarza, może cos zaradzi...

reklama
@Niepatrzwstecz to ja Cię wywołałam :) jejku od grudnia nie masz @? Ja ostatnio miałam opóźnienie 10 dni i wzięłam luteine i w sumie po dwoch tabletkach @ przyszła. Teraz mam wziąć też żeby wyregulowac. A ostatnia @ czym wywolywalas?

@Niepatrzwstecz to może powinnaś wziąć kolejna serię? Jeśli teraz idziesz do lekarza to dopytaj niech Ci coś doradzi

@OneMoreTime kochana a co tam u Ciebie? Dawno Cię tu nie bylo
No mam nadzieję że coś pomoże bo tak to nawet starać się nie ma jak..
@Dżasta1111 Nie odmawiaj wizyty. Dopytasz w razie czego dlaczego tak się zadziało.
@Niepatrzwstecz A teraz jeszcze nie próbowałaś wywoływać?
No nie próbowałam..czekałam cierpliwie.

Cześć dziewczyny [emoji846] jestem po jednej ciąży biochemicznej , po 1.5 roku starań mamy w brzuszku 2mm szczęścia po 1 iui. Dzisiaj poszłam 3 raz na betę żeby uspokoić głowę. Chciałabym dołączyć do was, zagladamam na forum przyskzych mam na mój miesiąc ale teksty wpadłam z trzecim, ciąża to nie choroba i nic nie zmienia niestaty nie mogę się tam udzielać i czytać tego bo dostaje szału. Przeczytałam tutaj wiele postów i myślę że zakotwicze tu na dłużej, zdecydowanie odpowiada mi atmosfera wsparcia, konkretnych info i porad [emoji3590] za wszystkie staraczki trzymam kciuki i staram się być dobrej myśli i zwalczać swój stres i niepokój [emoji846] przyszłym mamusiom gratuluję brzuszków [emoji7]

reklama
Do góry