reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej dziewczyny, ktoś tu mnie przywołał ;)
nie udzielam sie jakoś bo stoje w miejscu.
od wywołania @ w grudniu do tej pory nie ma następnej (wtf?)
oczywiście testy białe więc to nie ciąża.
jutro ide do lekarza, może cos zaradzi...

reklama
@Niepatrzwstecz to ja Cię wywołałam :) jejku od grudnia nie masz @? Ja ostatnio miałam opóźnienie 10 dni i wzięłam luteine i w sumie po dwoch tabletkach @ przyszła. Teraz mam wziąć też żeby wyregulowac. A ostatnia @ czym wywolywalas?

@Niepatrzwstecz to może powinnaś wziąć kolejna serię? Jeśli teraz idziesz do lekarza to dopytaj niech Ci coś doradzi

@OneMoreTime kochana a co tam u Ciebie? Dawno Cię tu nie bylo
No mam nadzieję że coś pomoże bo tak to nawet starać się nie ma jak..
@Dżasta1111 Nie odmawiaj wizyty. Dopytasz w razie czego dlaczego tak się zadziało.
@Niepatrzwstecz A teraz jeszcze nie próbowałaś wywoływać?
No nie próbowałam..czekałam cierpliwie.

Cześć dziewczyny [emoji846] jestem po jednej ciąży biochemicznej , po 1.5 roku starań mamy w brzuszku 2mm szczęścia po 1 iui. Dzisiaj poszłam 3 raz na betę żeby uspokoić głowę. Chciałabym dołączyć do was, zagladamam na forum przyskzych mam na mój miesiąc ale teksty wpadłam z trzecim, ciąża to nie choroba i nic nie zmienia niestaty nie mogę się tam udzielać i czytać tego bo dostaje szału. Przeczytałam tutaj wiele postów i myślę że zakotwicze tu na dłużej, zdecydowanie odpowiada mi atmosfera wsparcia, konkretnych info i porad [emoji3590] za wszystkie staraczki trzymam kciuki i staram się być dobrej myśli i zwalczać swój stres i niepokój [emoji846] przyszłym mamusiom gratuluję brzuszków [emoji7]

reklama
Do góry