reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Lu_cy kciuki ! ;* a jak sie czujesz? O kiedy czujesz takie intensywne ruchy?

@Takaja123 o jakim bizensie myslisz? ;)
Ja czuję ruchy od 16+4, dokładnie od 6 stycznia. Na początku smyranie, bąbelki a teraz jest aerobik i wykopki pełną parą. Teraz czuje się super, w 16 tygodniu skończyły mi się w końcu mdłości, zaczęłam normalnie jeść. Na plusie mam 2kg, ale miałam chyba lekki nadbagaż dlatego tak mało :)

reklama
@Lu_cy wowww u Ciebie już 20tc? Pamiętam, że dopiero dowiedziałas się o ciąży :) i chłopczyk super gratuluję :) [emoji3590]

@Biedronka0506 a co tam u Ciebie? Dawno Cię tu nie było u nas:)
Hej u mnie w porządku, rosnę pomału. Dziś 14 +2 i w czwartek mamy wizytę u gina. Prenatalne wyszły ok, płci nie znam jeszcze może w czwartek się dowiem [emoji4]

Często Was podczytuje, widzę nowe nicki- przykro mi z powodu Waszych strat [emoji22] ale trzeba mieć nadzieję że będzie lepiej i zostaniemy mamuśkami [emoji106][emoji8]

@Oczekujaca123 pędzę i ja na pomoc z moimi kciukami. Mam nadzieję, że profesor uzna, że Twój komfort psychiczny jest ważniejszy I założy szew.
@Dagmarka1991 ech, współczuję. Nie będę Cię oceniać, wiem co to znaczy tak bardzo pragnąć dziecka. Mam nadzieję, że uda Ci się unormować hormony I podejść do starań ze spokojem. Wiesz chłop jest prosty jak konstrukcja cepa (bez urazy Dziewczynki) jak widzi żonę/partnerkę w seksi bieliźnie to dostaje małpiego rozumu. Wykorzystaj swój seksapil aby go uwieść, nawet nie będzie wiedziała, że to te dni. Życzę Powodzenia.
Ja jutro idę na sprawdzenie, czy pęcherzyk pękł. Czuję, że tak bo już dziś mam spokój a wczoraj tak bolaľ, że chodziłam zgięta w pół. Oczywiście bobosexy intensywne. Jeszcze dziś ściągam męża z Wawy, aby się poprzytulać. Ja z moim mężem nie mam problemu, czasem się śmiejemy,że jest sexoholikiem. Chyba się jeszcze nie zdarzyło, żeby powiedział nie ;)

@Takaja123 bez szału, teraz w marcu togdzie będzie miejsce w samolocie, a w sierpniu Bułgaria bo mam hotel za free i tylko przeloty potrzebuję [emoji4][emoji4] Trzymam kciuki za biznes, biznes zajmie Ci głowę i od razu będzie ciąża, zobaczysz [emoji16]

@kb.karola90 zobaczysz że jeszcze wiele piątków przed Tobą [emoji4]

@Lu_cy wow ja pamiętam jak tu przychodziłam to byłaś na początku samym. Ale ten czas leci :)

@Takaja123 bez szału, teraz w marcu togdzie będzie miejsce w samolocie, a w sierpniu Bułgaria bo mam hotel za free i tylko przeloty potrzebuję [emoji4][emoji4] Trzymam kciuki za biznes, biznes zajmie Ci głowę i od razu będzie ciąża, zobaczysz [emoji16]

@Lu_cy wow ja pamiętam jak tu przychodziłam to byłaś na początku samym. Ale ten czas leci :)
Taką mam właśnie nadzieje :)

Taką mam właśnie nadzieje :)

A mnie rozkłada jakies chorobsko, mam dreszcze zimno mi i mięśnie bola brrr, a do tego @ trwała niecałe 3 dni co mnie martwi. Mam receptę na antybiotyki na helikobacter, jutro wykapie i zacznę dwutyg kuracje.
@Oczekujaca123 jestem z Tobą całym serduchem i trzymam kciuki żebyś szybko pozbyła się bakterii i dostała szew, a pozniej juz do końca ciazy leniwie w łóżeczku w trzypaku[emoji173][emoji173][emoji173]

U mnie 20+5 Maksiu kopie jak szalony [emoji7] aż mi brzuch skacze, powoli zaczynam kupować ubranka bo do tej pory się bałam. W piątek mamy połówkowe więc proszę o kciukasy [emoji4]
Trzymam kciuki [emoji110] jak kopie codziennie to nie masz co sie martwić.
Hej u mnie w porządku, rosnę pomału. Dziś 14 +2 i w czwartek mamy wizytę u gina. Prenatalne wyszły ok, płci nie znam jeszcze może w czwartek się dowiem [emoji4]

Często Was podczytuje, widzę nowe nicki- przykro mi z powodu Waszych strat [emoji22] ale trzeba mieć nadzieję że będzie lepiej i zostaniemy mamuśkami [emoji106][emoji8]
Daj znac jak bedziesz znała płec[emoji175]jak myslisz bedzie chłopiec czy dziewczynka??

reklama
@Lu_cy kurcze, twoja ciąża to mi mega zleciała ;) szkoda ze moja się tak wlecze :p
@kb.karola90 to jak mam takie czwartki jak ty piątki :p a że do tego w czwartki mam zazwyczaj wizytę, to już w ogóle ;)

U mnie dziś jakiś gorszy dzień, wszystko boli... Brzuch, plecy, pośladki tam gdzie były zastrzyki z progesteronu (dziwne że teraz zaczęły znowu boleć). Do tego miałam dziś ochotę na frytki i efektem jest mega ból żołądka :( leżeć nie mogę bo oba boki mam już odgniecione totalnie... Także nic tylko sobie strzelić w łeb.... A do tego zima wróciła i jestem uwięziona w domu....

@kb.karola90 a ty masz już położną środowiskową załatwioną??

Do góry