reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Oczekujaca123 jesteśmy z Tobą i każda zapewne będzie mocno trzymać kciuki, wzdychac tam do góry i wszystko ułoży się jak trzeba ❤️

@Jivka ooo kochana gdzie się wybieracie? :) super, że planujecie juz tak do przodu i bez stresu :) ja planuje otworzyć swój biznes mniej więcej rozglądam się czy to może wypalić i zobaczę :)

@Lu_cy widzę, że każda z nas ma podobne podejście do starań, nic nie mówić tylko podchody :) @Dagmarka1991 widzisz kochana także wyluzuj troszkę i spróbuj naszego sposobu :)

@kb.karola90 no kochana niedługo osiągniesz swój kolejny punkt 30tc czego Ci życzę z całego serca ❤️
Dziękuję :* juz nie mogę się doczekać piątku :D i tak żyje od piątku do piątku bo w piątku rozpoczynam nowy tydzień :)

@Lu_cy bo kłótnie niczego dobrego nie wnoszą w związek więc trzeba podejść na luzie:) a jak tam u Ciebie? Który to już tydzień?
U mnie 20+5 Maksiu kopie jak szalony [emoji7] aż mi brzuch skacze, powoli zaczynam kupować ubranka bo do tej pory się bałam. W piątek mamy połówkowe więc proszę o kciukasy [emoji4]

@Lu_cy wowww u Ciebie już 20tc? Pamiętam, że dopiero dowiedziałas się o ciąży :) i chłopczyk super gratuluję :) [emoji3590]

@Biedronka0506 a co tam u Ciebie? Dawno Cię tu nie było u nas:)
Zleciało, jak skończyłam 12 tydzień to czas zaczął lecieć jak szalony. Najgorzej było mi wytrwać do 10 tygodnia, bo wtedy dowiedziałam się ostatnim razem ze dziecko nie żyje. Ale później już było coraz lepiej i z górki. Teraz już tylko kontroluje sobie wymazy i mam nadzieję że dalej będzie tak dobrze jak teraz.

reklama
Do góry