reklama
Dzoana88
Fanka BB :)
Trzymam kciuki [emoji4][emoji4][emoji4] !!hej hej jak czekam na @ i zaczyna testować od 1 dnia zobaczymy co ten cykl przyniesie
1
183785
Gość
Piękny i wzruszający sen.
kb.karola90
Hey jesteśmy od wczoraj w domku tyłek siny po sterydach ale cieszę się że jest dostałam ogólnie to jestem tak padnięta po tym szpitalu ze ciągle śpię. Tam spałam po 4-5h bp było tak strasznie gorąco ze bie można było spać wczoraj szyjka na badaniu wyszła ok (no niestety nie jest zbyt długa ale się nie skraca i to jest ważne). Także odpoczywamy dalej w domku i kompletujemy wyprawkę
@Malaga00 przepiękny sen pamiętaj ze Twoja córeczka zawsze już będzie przy Tobie mi to bardzo pomaga
Oczywiście kciuki za wszystkie Staraczki cały czas zaciśnięte
@Malaga00 przepiękny sen pamiętaj ze Twoja córeczka zawsze już będzie przy Tobie mi to bardzo pomaga
Oczekujaca123
Super ! :* trzymam kciuki za dalsze dobre wiesciHey jesteśmy od wczoraj w domku tyłek siny po sterydach ale cieszę się że jest dostałam ogólnie to jestem tak padnięta po tym szpitalu ze ciągle śpię. Tam spałam po 4-5h bp było tak strasznie gorąco ze bie można było spać wczoraj szyjka na badaniu wyszła ok (no niestety nie jest zbyt długa ale się nie skraca i to jest ważne). Także odpoczywamy dalej w domku i kompletujemy wyprawkę
kb.karola90
A co tam u Ciebie Kochana? Który to już tc?Super ! :* trzymam kciuki za dalsze dobre wiesci
aga9921
wzajemnie też trzymamTrzymam kciuki [emoji4][emoji4][emoji4] !!
reklama
Oczekujaca123
Różnie. Bóle nie odpuszczaja zaleglam na kanapie z ksiazka i serialami.A co tam u Ciebie Kochana? Który to już tc?
Dzis 17t
We wtorek wizyta u sprawdzenie czy z szyjka sie nic ie dzieje bo ostatnii sie delikatnie skrocila i tak sobie zyje od wizyty do wizyty