reklama
G
gosc19
Gość
Tak@Takaja123 jest dużo opisów i masz segrewane badania. Są różne zakładki do tego jest zawieszka jestem w ciazy i torba lniana. Tak spodobał mi się ten segregator miałam to zakupic ale się nie udało. Więc teraz to sobie zakupie
@xszaracodziennosc też minie spodobał. Kupowalas to z dodatkami?
@xszaracodziennosc właśnie też się nad nim zastanawiam tak mi się spodobał ale poczekam najpierw niech pojawia się dwie kreski
1
183785
Gość
Ja już czekam w kolejce w labie. Dzisiaj chlamydia igg i igm. Pozdrawiam ciepło
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Na starania polecam prenatal uno, dodatkowo bralam b12 magnez wit d3 ale warto zbadac sobie poziom. Ja badalam przed ciaza cale elektorlty i zelazo o ferrytyne szczegolnie ze masz niedokrwistosx zelazo trzeba dopasowac dawkaDziewczyny polecicie jakieś dobre witaminy? Takie dla starających się? Chciałabym uzupełnić niedobory bo napewno mam spore, przez niedokrwistość. Czuję się słaba strasznie, włosy mi wypadają [emoji57] Brałam kiedyś femibion
Oczekujaca123
Elektrolity zelazo ferrytyna b12 dostalam od internisty wiec warto zapytacTeż mam zamiar przebadać. Ale t9 już po nowym roku bo teraz chce trochę odpocząć od badań.
Takaja123
@Dagmarka1991 oby wyniki były dobre trzymam kciuki
@gigi_ jakie chcesz jeszcze badania robić? Ja już spasowalam z badaniami jak znalazłam przyczynę teraz spokój aż się uda to wtedy będę dopytywac lekarza o wszystko,czy jeszcze coś badac.
@roki_1991 kochana, a jak tam u Ciebie? Królewna szaleje w brzuszku? Kiedy masz wizytę teraz?
@kb.karola90 co u Ciebie? Antybiotyk działa, jesteś spokojniejsza? to Ty może pisałaś, że miałas owulacje zaraz po @? Wydaje mi się, że i ja tak teraz mam
@gigi_ jakie chcesz jeszcze badania robić? Ja już spasowalam z badaniami jak znalazłam przyczynę teraz spokój aż się uda to wtedy będę dopytywac lekarza o wszystko,czy jeszcze coś badac.
@roki_1991 kochana, a jak tam u Ciebie? Królewna szaleje w brzuszku? Kiedy masz wizytę teraz?
@kb.karola90 co u Ciebie? Antybiotyk działa, jesteś spokojniejsza? to Ty może pisałaś, że miałas owulacje zaraz po @? Wydaje mi się, że i ja tak teraz mam
Jivka
Moderator
Przykro mi [emoji3525] Trzymam kciuki za ten cykl [emoji110][emoji110][emoji110]A więc sytuacja moja wyglada następująco
Wynikow jak nie było tak nie ma
I co mnie ogromnie dziwi to dziś w nocy bez zadnych wcześniejszych objawów dostalam boli brzucha i @ ! To chyba wszystko jasne [emoji17] dziwi mnie to ze tak szybko przyszla @.
dziekuje Wam za kciuki i przepraszam za lekkie zamieszanie.
Ja jestem, ale nie pomogę bo nie korzystałam z pomocy. Niemniej bardzo fajna była pani psycholog z którą rozmawiałam na Klinicznej. Taka młoda. Dużo rzeczy pomogła nam poukładać w głowach.Dziewczyny jest któraś z was z trójmiasta i może polecić dobrego psychologa? [emoji17] chodzi mi bardziej o okolice Gdyni. Potrzebuję pomocy po stracie synka, nie radzę sobie [emoji17] Z tygodnia na tydzień czuję się coraz gorzej. Mam stany depresyjne i jest coraz gorzej [emoji17] Potrzebuję z kimś porozmawiać [emoji17] Mam numer do jednej Pani psycholog ale chciałabym kogoś godnego polecenia [emoji17]
reklama
roki_1991
@Takaja123 właśnie ktoś tam puka od środka i dobrze bo zaczynałam mieć znowu schizy. Taki mój standard. Ze się królewna za mało rusza. Czuję się dobrze, polowkowe mam 2.01 a wizytę u swojej gin 3.01 także już całkiem blisko dziś zleci, bo za godzinę będziemy się zbierać na pogrzeb, potem na 20 do znajomych, jutro będziemy pewnie spać pół dnia, a potem dalej na zmianę okupowac konsole a badanie mam o 9.40 więc w sam raz żeby nie wariowac. Jeszcze rano na badania krwi sobie skoczę i myślę że będzie git