reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jestem ciekawa jak to będzie że mną czy też uda się za pierwszym razem po stracie. Jeszcze przede mną 9 dni do testowania. Obiecałam sobie teraz jakby się udało zakupie sobie taki segregator "Jestem w ciąży " od mamaginekolog. Może już widzialyscie bo trochę po pularne są.
I też obiecałam sobie dużo spacerów jak i zero fast food-ów

reklama
Jestem ciekawa jak to będzie że mną czy też uda się za pierwszym razem po stracie. Jeszcze przede mną 9 dni do testowania. Obiecałam sobie teraz jakby się udało zakupie sobie taki segregator "Jestem w ciąży " od mamaginekolog. Może już widzialyscie bo trochę po pularne są.
I też obiecałam sobie dużo spacerów jak i zero fast food-ów
Mam ten segregator. Fajny jest

Jest wynik bety, oczywiście mnie nie dziwi [emoji16] Ale dziwi mnie to ze wrzucili dziś o 14.52 [emoji16]
Screenshot_20181230-183337_Chrome.jpeg

@Takaja123 jest dużo opisów i masz segrewane badania. Są różne zakładki do tego jest zawieszka jestem w ciazy i torba lniana. Tak spodobał mi się ten segregator miałam to zakupic ale się nie udało. Więc teraz to sobie zakupie
@xszaracodziennosc też minie spodobał. Kupowalas to z dodatkami?

Dziewczyny polecicie jakieś dobre witaminy? Takie dla starających się? Chciałabym uzupełnić niedobory bo napewno mam spore, przez niedokrwistość. Czuję się słaba strasznie, włosy mi wypadają [emoji57] Brałam kiedyś femibion

@Malaga00 ja po poronieniu brałam przez kilka dni żelazo bo byłam blada jak ściana. Jeśli chodzi o witaminy to ja biorę d3, B12, magnez, pregna dha, kwas foliowy. Po poronieniu mi też leciały włosy garściami i mam tak do dziś :(

@gigi_ ciekawa sprawa. Ale żeby nie zapeszyc to nie będę tego kupować,
@roki_1991 ja mam tylko mała teczkę z badaniami :)

@Malaga00 ja po poronieniu brałam przez kilka dni żelazo bo byłam blada jak ściana. Jeśli chodzi o witaminy to ja biorę d3, B12, magnez, pregna dha, kwas foliowy. Po poronieniu mi też leciały włosy garściami i mam tak do dziś :(

@gigi_ ciekawa sprawa. Ale żeby nie zapeszyc to nie będę tego kupować,
@roki_1991 ja mam tylko mała teczkę z badaniami :)
Tak ja też brałam żelazo bo miałam niedokrwistość [emoji17] właśnie muszę jakieś witaminy zacząć brać a chciałabym jakieś naturalne a wiem, że chyba najbardziej naturalne są właśnie takie dla kobiet w ciąży i starających się

reklama
A jeżeli chodzi o współżycie po zabiegu? Jestem już 7 tydzień po i dziś po stosunku zaczęłam plamić i dostałam bóli [emoji17] A dostałam pozwolenie po @. I nie wiem czy przypadkiem nie zostało coś podrażnione [emoji17]

Do góry