reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jestem ciekawa jak to będzie że mną czy też uda się za pierwszym razem po stracie. Jeszcze przede mną 9 dni do testowania. Obiecałam sobie teraz jakby się udało zakupie sobie taki segregator "Jestem w ciąży " od mamaginekolog. Może już widzialyscie bo trochę po pularne są.
I też obiecałam sobie dużo spacerów jak i zero fast food-ów

reklama
Jestem ciekawa jak to będzie że mną czy też uda się za pierwszym razem po stracie. Jeszcze przede mną 9 dni do testowania. Obiecałam sobie teraz jakby się udało zakupie sobie taki segregator "Jestem w ciąży " od mamaginekolog. Może już widzialyscie bo trochę po pularne są.
I też obiecałam sobie dużo spacerów jak i zero fast food-ów
Mam ten segregator. Fajny jest

Jest wynik bety, oczywiście mnie nie dziwi [emoji16] Ale dziwi mnie to ze wrzucili dziś o 14.52 [emoji16]
Screenshot_20181230-183337_Chrome.jpeg

@Takaja123 jest dużo opisów i masz segrewane badania. Są różne zakładki do tego jest zawieszka jestem w ciazy i torba lniana. Tak spodobał mi się ten segregator miałam to zakupic ale się nie udało. Więc teraz to sobie zakupie
@xszaracodziennosc też minie spodobał. Kupowalas to z dodatkami?

Dziewczyny polecicie jakieś dobre witaminy? Takie dla starających się? Chciałabym uzupełnić niedobory bo napewno mam spore, przez niedokrwistość. Czuję się słaba strasznie, włosy mi wypadają [emoji57] Brałam kiedyś femibion

@Malaga00 ja po poronieniu brałam przez kilka dni żelazo bo byłam blada jak ściana. Jeśli chodzi o witaminy to ja biorę d3, B12, magnez, pregna dha, kwas foliowy. Po poronieniu mi też leciały włosy garściami i mam tak do dziś :(

@gigi_ ciekawa sprawa. Ale żeby nie zapeszyc to nie będę tego kupować,
@roki_1991 ja mam tylko mała teczkę z badaniami :)

@Malaga00 ja po poronieniu brałam przez kilka dni żelazo bo byłam blada jak ściana. Jeśli chodzi o witaminy to ja biorę d3, B12, magnez, pregna dha, kwas foliowy. Po poronieniu mi też leciały włosy garściami i mam tak do dziś :(

@gigi_ ciekawa sprawa. Ale żeby nie zapeszyc to nie będę tego kupować,
@roki_1991 ja mam tylko mała teczkę z badaniami :)
Tak ja też brałam żelazo bo miałam niedokrwistość [emoji17] właśnie muszę jakieś witaminy zacząć brać a chciałabym jakieś naturalne a wiem, że chyba najbardziej naturalne są właśnie takie dla kobiet w ciąży i starających się

reklama
A jeżeli chodzi o współżycie po zabiegu? Jestem już 7 tydzień po i dziś po stosunku zaczęłam plamić i dostałam bóli [emoji17] A dostałam pozwolenie po @. I nie wiem czy przypadkiem nie zostało coś podrażnione [emoji17]

Do góry