reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A wiecie co ja sobie wymyśliłam? Może to trochę głupie ;) ale dostałam od męża na mikołajki książkę, która ma ponad 800 stron. Zaczęłam czytać na l4 zaraz po poronieniu i mam taki plan, żeby ją skończyć do momentu aż będziemy się mogli zacząć starać, czyli pewnie koło końca lutego [emoji16] także lecę z tematem i mam nadzieje, że dzięki temu ten czas mi szybciej zleci [emoji12]

Dziewczyny jest któraś z was z trójmiasta i może polecić dobrego psychologa? [emoji17] chodzi mi bardziej o okolice Gdyni. Potrzebuję pomocy po stracie synka, nie radzę sobie [emoji17] Z tygodnia na tydzień czuję się coraz gorzej. Mam stany depresyjne i jest coraz gorzej [emoji17] Potrzebuję z kimś porozmawiać [emoji17] Mam numer do jednej Pani psycholog ale chciałabym kogoś godnego polecenia [emoji17]

@Dzoana88 kochana ja jestem już po @ i owu pojawi się tuż po nowym roku wiec zaczynam od nowego roku :) może tym razem się uda:)

@Dagmarka1991 cieszę się że wyniki masz coraz lepsze oby nowy rok był lepszy dla nas wszystkich :*
To trzymam kciuki kochana [emoji4] oby nowy rok był dla Ciebie szczęśliwy [emoji4]
Ja leżę i cierpię, jakoś wyjątkowo bolesna ta @.

Dziewczyny jest któraś z was z trójmiasta i może polecić dobrego psychologa? [emoji17] chodzi mi bardziej o okolice Gdyni. Potrzebuję pomocy po stracie synka, nie radzę sobie [emoji17] Z tygodnia na tydzień czuję się coraz gorzej. Mam stany depresyjne i jest coraz gorzej [emoji17] Potrzebuję z kimś porozmawiać [emoji17] Mam numer do jednej Pani psycholog ale chciałabym kogoś godnego polecenia [emoji17]
Zapytam mojej psycholog czy nie kojarzy kogos z Twoich okolic :*

reklama
Do góry