1
183785
Gość
Zbije się, sprawdzony prenatal uno i temat homocysteiny już zamykam.Wynik super ale zbijaj dalej [emoji123]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zbije się, sprawdzony prenatal uno i temat homocysteiny już zamykam.Wynik super ale zbijaj dalej [emoji123]
To trzymam kciuki kochana [emoji4] oby nowy rok był dla Ciebie szczęśliwy [emoji4]@Dzoana88 kochana ja jestem już po @ i owu pojawi się tuż po nowym roku wiec zaczynam od nowego roku może tym razem się uda
@Dagmarka1991 cieszę się że wyniki masz coraz lepsze oby nowy rok był lepszy dla nas wszystkich :*
Zapytam mojej psycholog czy nie kojarzy kogos z Twoich okolic :*Dziewczyny jest któraś z was z trójmiasta i może polecić dobrego psychologa? [emoji17] chodzi mi bardziej o okolice Gdyni. Potrzebuję pomocy po stracie synka, nie radzę sobie [emoji17] Z tygodnia na tydzień czuję się coraz gorzej. Mam stany depresyjne i jest coraz gorzej [emoji17] Potrzebuję z kimś porozmawiać [emoji17] Mam numer do jednej Pani psycholog ale chciałabym kogoś godnego polecenia [emoji17]
A ja 4 dni przed czasem [emoji14] tak aktywnie się staraliśmy z M a tu kicha [emoji6] A w ciąży poronionej pierwszy raz i zaskoczyło odrazu@dzonanna wypatrywałam twojej bety a tu okres witaj w klubie ja też właśnie dostałam a spóźniał się 5 dni
Kochana u mnie było to samo. Od razu zaszłamA ja 4 dni przed czasem [emoji14] tak aktywnie się staraliśmy z M a tu kicha [emoji6] A w ciąży poronionej pierwszy raz i zaskoczyło odrazu