reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A wiecie co ja sobie wymyśliłam? Może to trochę głupie ;) ale dostałam od męża na mikołajki książkę, która ma ponad 800 stron. Zaczęłam czytać na l4 zaraz po poronieniu i mam taki plan, żeby ją skończyć do momentu aż będziemy się mogli zacząć starać, czyli pewnie koło końca lutego [emoji16] także lecę z tematem i mam nadzieje, że dzięki temu ten czas mi szybciej zleci [emoji12]

Dziewczyny jest któraś z was z trójmiasta i może polecić dobrego psychologa? [emoji17] chodzi mi bardziej o okolice Gdyni. Potrzebuję pomocy po stracie synka, nie radzę sobie [emoji17] Z tygodnia na tydzień czuję się coraz gorzej. Mam stany depresyjne i jest coraz gorzej [emoji17] Potrzebuję z kimś porozmawiać [emoji17] Mam numer do jednej Pani psycholog ale chciałabym kogoś godnego polecenia [emoji17]

@Dzoana88 kochana ja jestem już po @ i owu pojawi się tuż po nowym roku wiec zaczynam od nowego roku :) może tym razem się uda:)

@Dagmarka1991 cieszę się że wyniki masz coraz lepsze oby nowy rok był lepszy dla nas wszystkich :*
To trzymam kciuki kochana [emoji4] oby nowy rok był dla Ciebie szczęśliwy [emoji4]
Ja leżę i cierpię, jakoś wyjątkowo bolesna ta @.

Dziewczyny jest któraś z was z trójmiasta i może polecić dobrego psychologa? [emoji17] chodzi mi bardziej o okolice Gdyni. Potrzebuję pomocy po stracie synka, nie radzę sobie [emoji17] Z tygodnia na tydzień czuję się coraz gorzej. Mam stany depresyjne i jest coraz gorzej [emoji17] Potrzebuję z kimś porozmawiać [emoji17] Mam numer do jednej Pani psycholog ale chciałabym kogoś godnego polecenia [emoji17]
Zapytam mojej psycholog czy nie kojarzy kogos z Twoich okolic :*

reklama
Do góry