reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Z tego co mi wiadomo usg nie ma szkodliwego wpływu na dzieci. Ty masz szyjkę ok wiec na szyjkę tez nie wpływa. Życzę CI aby te bóle już nie wróciły u żeby puścili Cie do domku dzisiaj bo wszędzie w dobrze ale w domu najlepiej. A mówią w ogóle od czego to może być??

reklama
Z tego co mi wiadomo usg nie ma szkodliwego wpływu na dzieci. Ty masz szyjkę ok wiec na szyjkę tez nie wpływa. Życzę CI aby te bóle już nie wróciły u żeby puścili Cie do domku dzisiaj bo wszędzie w dobrze ale w domu najlepiej. A mówią w ogóle od czego to może być??
Patrza na mnie jak na idiotke... wiec nie uzasadniaja od czego te bole. Mowia ze tak moze byc ze to ciaza ze "dwie myszki" sibie grasuja.
A czy puszczanie serca zebym slyszala szkodi? Moka gin nie puszcza a tu mi puszczali juz dwa razy i chce wiedziec bo najwyżej przy kolejnym poprosze zeby dopuścili

Patrza na mnie jak na idiotke... wiec nie uzasadniaja od czego te bole. Mowia ze tak moze byc ze to ciaza ze "dwie myszki" sibie grasuja.
A czy puszczanie serca zebym slyszala szkodi? Moka gin nie puszcza a tu mi puszczali juz dwa razy i chce wiedziec bo najwyżej przy kolejnym poprosze zeby dopuścili
Na tym etapie już nieszkodzi ale dzieci tego nie lubią wiec nie powinni długo i często słuchać.

Hej kochane. Tu kari21 ze zmienionym nickiem. Daje znac co u nas bo wczoraj powiedzialam o ciazy mamie wiec mam juz w nosie kto mnie czyta a kto nie i co mysli :) jestesmy obecnie po 5 stratach pod rzad a 6 w sumie i w 21 tyg ciazy. Tydzien temu mielismy usg polowkowe, spodziewamy sie 3 synka, zdrowego [emoji7] z terminem w maju aczkolwiek termin cesarki bede miala wyznaczony na koniec kwietnia.
PicsArt_12-20-05.02.24.jpeg

Dziewczyny wszystko będzie dobrze. Jak u @kb.karola90 wszystko wróciło do normy to i @Oczekujaca123 ciebie też czeka powrót zdrowy do domu. Gorzej raczej nie może być.
A jak święta mijają ?
Wspaniale mijają :) jesteśmy w domku rodziców, mam nareszcie psychiczny spokój (pewnie będzie coraz mniejszy im bliżej kolejnej konroli) i lezymy sobie i odpoczywamy :) nareszcie mogę spać bo w szpitalu spałam po 4-5h na dobę z nerwów :) objadamy sie pysznosciami i wszyscy o nas dbają. Antoś daje o sobie znać od czasu do czasu i jest cudnie. Dzisiaj obudziłam się z myślą że to dzieje się naprawdę, to nie był tylko piękny sen, to piękna rzeczywostosc. Z tego wszystkiego nie kupiliśmy Antosiowi żadnego prezentu dlatego dzisiaj to nadrabiłam i zamówiłam troche rzeczy przez internet :D

Hej kochane. Tu kari21 ze zmienionym nickiem. Daje znac co u nas bo wczoraj powiedzialam o ciazy mamie wiec mam juz w nosie kto mnie czyta a kto nie i co mysli :) jestesmy obecnie po 5 stratach pod rzad a 6 w sumie i w 21 tyg ciazy. Tydzien temu mielismy usg polowkowe, spodziewamy sie 3 synka, zdrowego [emoji7] z terminem w maju aczkolwiek termin cesarki bede miala wyznaczony na koniec kwietnia. Zobacz załącznik 928097
Bardzo mnie cieszy ze tak się dobrze to u Ciebie układa :) teraz masz już z górki :)

Hej kochane. Tu kari21 ze zmienionym nickiem. Daje znac co u nas bo wczoraj powiedzialam o ciazy mamie wiec mam juz w nosie kto mnie czyta a kto nie i co mysli :) jestesmy obecnie po 5 stratach pod rzad a 6 w sumie i w 21 tyg ciazy. Tydzien temu mielismy usg polowkowe, spodziewamy sie 3 synka, zdrowego [emoji7] z terminem w maju aczkolwiek termin cesarki bede miala wyznaczony na koniec kwietnia. Zobacz załącznik 928097
Super że u ciebie tak dobrze ;) w końcu się udało ;) miałyśmy podobny termin ale niestety ja drugi raz poroniłam ;(( Robiłaś jakieś badania po poronieniach ?

Gratulacje kochana [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Do góry