@Oczekujaca123 Ale fizjoterapeuta to niekoniecznie od razu ćwiczenia. W ciąży na bóle kręgoslupa/brzucha stosuje się taping (takie specjalne plastry, które mają za zadanie odciążyć kręgosłup).
reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Oo faktycznie !@Oczekujaca123 Ale fizjoterapeuta to niekoniecznie od razu ćwiczenia. W ciąży na bóle kręgoslupa/brzucha stosuje się taping (takie specjalne plastry, które mają za zadanie odciążyć kręgosłup).
Musze sprobowac. Dzieki :*
Takaja123
@Oczekujaca123 dokładnie tak jak pisze @witch84 taping dobra sprawa tylko musi być dobry fizjoterapeute, który potrafi dobrze je przykleić.
@kb.karola90 kciuki zacisniete oby były dobre wieści! :*
kb.karola90
Dziewczyny CUDA SIĘ ZDARZAJĄ!!! CAŁY LEJEK ZAMKNIĘTY, SZYJKA MA 2,5 !!!
Lu_cy
Wspaniała wiadomość [emoji4][emoji4] prezent na świętaDziewczyny CUDA SIĘ ZDARZAJĄ!!! CAŁY LEJEK ZAMKNIĘTY, SZYJKA MA 2,5 !!!
Oczekujaca123
Ktos poleca kogos z Katowic i okolic ?@Oczekujaca123 dokładnie tak jak pisze @witch84 taping dobra sprawa tylko musi być dobry fizjoterapeute, który potrafi dobrze je przykleić.
Oczekujaca123
Super !:* a jednak szyjka sie regenerujeDziewczyny CUDA SIĘ ZDARZAJĄ!!! CAŁY LEJEK ZAMKNIĘTY, SZYJKA MA 2,5 !!!
Wychodzisz?
Takaja123
@kb.karola90 to super!!! Taki świąteczny mały cud ściskam Cię mocno
@Oczekujaca123 ja mam kilku dobrych znajomych po fachu ale raczej nie z Twoich okolic ale dopytam może ktoś zna kogoś z Twoich okolic
@Oczekujaca123 ja mam kilku dobrych znajomych po fachu ale raczej nie z Twoich okolic ale dopytam może ktoś zna kogoś z Twoich okolic
Ostatnia edycja:
@kb.karola90 a mowilam, ze jak wylecza infekcje, to sie cofnie. Pilnuj teraz wymazow i rob je regularnie co 2-3tygodnie
reklama
@kb.karola90 Super wieści. To teraz zostaje leżeć z nóżkami go góry