reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kb.karola90 super ze cie puścili na święta i leżysz sobie w domku pod dobrą opieka :) powiedz mi, czujesz te ruchy regularnie? W sensie o stałych porach czy nie koniecznie?
@cukier.wanilinowy kochana, Ty wiesz jak bardzo trzymam za ciebie kciuki i jak mocno Ci kibicuje :*

My wczoraj dwie wigilie, dziś u cioci na imieninach ;) na szczęście żadnego dnia się nie przejadłam i normalnie mogę funkcjonować :) siedzenie nawet nie takie męczące jak się bałam że będzie, więc nie jest źle :) jutro jeszcze do mojego wujka jedziemy, a że będzie tam trochę rodzinki, to w końcu będziemy mogli powiedzieć o ciąży, bo do tej pory rodzice milczeli i nikt z tamtej rodziny nie wie. Ciekawa jestem ich reakcji

@kb.karola90 super ze cie puścili na święta i leżysz sobie w domku pod dobrą opieka :) powiedz mi, czujesz te ruchy regularnie? W sensie o stałych porach czy nie koniecznie?
@cukier.wanilinowy kochana, Ty wiesz jak bardzo trzymam za ciebie kciuki i jak mocno Ci kibicuje :*

My wczoraj dwie wigilie, dziś u cioci na imieninach ;) na szczęście żadnego dnia się nie przejadłam i normalnie mogę funkcjonować :) siedzenie nawet nie takie męczące jak się bałam że będzie, więc nie jest źle :) jutro jeszcze do mojego wujka jedziemy, a że będzie tam trochę rodzinki, to w końcu będziemy mogli powiedzieć o ciąży, bo do tej pory rodzice milczeli i nikt z tamtej rodziny nie wie. Ciekawa jestem ich reakcji
No z tymi ruchami to u mnie jest różnie. Ogólnie to Antek najbardziej się rusza jak jest cisza i spokój. Jak wylądowałam w szpitalu to przez 2 dni bardzo słabo się ruszał. Ale czuje już kopniaki co kilka godzin i regularnie jak idę spać i nad ranem. A jak u Ciebie z ruchami?

No z tymi ruchami to u mnie jest różnie. Ogólnie to Antek najbardziej się rusza jak jest cisza i spokój. Jak wylądowałam w szpitalu to przez 2 dni bardzo słabo się ruszał. Ale czuje już kopniaki co kilka godzin i regularnie jak idę spać i nad ranem. A jak u Ciebie z ruchami?

Ja czuję wieczorami jak się kładę, koło 22 się księżniczka wierci :) ale czasem to tylko jeden czy dwa kopniaki, a czasem cała seria :) rano też była aktywna, ale teraz rano jej nie czuje jakoś super. Trochę mnie to martwi, ale wiesz jak jest. Wszystko nas na każdym etapie martwi. Za tydzień prenatalne to zobaczymy

Ja czuję wieczorami jak się kładę, koło 22 się księżniczka wierci :) ale czasem to tylko jeden czy dwa kopniaki, a czasem cała seria :) rano też była aktywna, ale teraz rano jej nie czuje jakoś super. Trochę mnie to martwi, ale wiesz jak jest. Wszystko nas na każdym etapie martwi. Za tydzień prenatalne to zobaczymy
No to Antek już czasem tak daje czadu ze minie budzi :) np teraz. Ale on tydzień temu ważył już 545g. Wczoraj byli goście to był spokój wiec pół nocy nadrabial :) ale uwielbiam to:) powiem Ci szczerze ze jeszcze jakieś 2-3 tygodnie temu też u mnie były tylko pojedyncze kopniaki.

Dziewczyny robiliście jakies badania po poronieniu ? Mija mi 2 cykl i już chcialabym zacząć się strac chodz dr zalecił 3mc a jak u was było ? Mam zrobić badania na toxo chodz z badań histop. nic nie wyszło

reklama
Dziewczyny robiliście jakies badania po poronieniu ? Mija mi 2 cykl i już chcialabym zacząć się strac chodz dr zalecił 3mc a jak u was było ? Mam zrobić badania na toxo chodz z badań histop. nic nie wyszło
Mi w szpitalu mówili że 3 cykle, gin ma nfz ze pol roku. Prywatnie byłam na usg kontrolnie to było wszystko ok lekarz dal zielone światło po @

Do góry