Witajcie dziewczyny
widzę, że dużo tu się dzieje i mam trochę zaległości ale to przez te święta
u mnie przed świętami pojawiła się trzecia @ od poronienia i jest już tak normalnie jak przed ciąża,wiec organizm już troszkę doszedł do siebie.
@kb.karola90 cieszę się, że jesteś w domku i pod dobra opieka najbliższych :* oby już do końca nic złego się nie działo za to trzymam mocno kciuki :*
@roki_1991 widzę, że u Ciebie święta aktywnie to dobrze
fajnie, że już malutka daje znaki, że jest oby tak dalej i miłego świętowania
rodzina na pewno ucieszy się z takiej wiadomości i niespodzianki na święta
@Ela93,
@Dzoana88 kochane ja Was trzymam kciuki, żeby te starania były owocne :* ja od razu wiedziałam, że nic z tego i niestety miałam rację. Ale Wam kibicuje i oby pojawiły się dwie kreseczki :*
@cukier.wanilinowy wzruszasz tymi przepięknymi zdjęciami maleństwa
@Oczekujaca123 jak tam u Ciebie? Dalej w szpitalu? :* bóle troszkę ustąpiły?
@aga9921 najlepiej pojsc na usg niech lekarz zobaczy czy wszystko ładnie się zagoilo czy edometrium odbudowalo się i na podstawie tego dowiesz się kiedy dostaniesz zielone światło. :* jak wychodziłam ze szpitala też mówił lekarz, że 3 miesiące odczekać ale później poszłam na wizytę do swojego gin i dał zielone światło po dwóch cyklach. Nie liczyłabym, że badanie histopat coś wykaże. Zrób badania wisusowe tokso IgG i IgM, listeriozę możesz, cytomegalie i parvowirus.
@xszaracodziennosc a jak tam u Ciebie? Tymi guzkami nie masz co się martwić to mogą być nawet napięte mięśnie ja tak mam z jednej strony.