reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Oczekujaca123 może te bóle są spowodowane rozciąganiem się macicy i jak dziewczyny wyżej pisały może warto odwiedzić fizjoterapeute? Najważniejsze, że jestes pod stałą opieka lekarzy wiec możesz być spokojna :) mąż dostarczy świąteczne jedzonko do szpitala :)

@kb.karola90 kochana a jak u Ciebie?

@Aurelia95 ja mogę Ci polecić proszki ziołowe na sen "dobry sen forte" jedyne co na mnie działało. Dwie tabletki i udało mi się zasnąć. Neospasmina na mnie nie działała.

@Ela93 spokojnie owu może przyjść później :) poczekaj jeszcze dwa dni :)

Oczekujaca ty to masz atrakcje w tej ciąży. Ale jak trzeba to trzeba .
Powiedz mi kochana co ty uzywalas na infekcje intymne wodę utleniona z czym ? Chyba że to ktoś inny pisał .

Dziewczyny dziękuję bardzo za wsparcie i dobre słowa.
W weekend nic się nie działo.
Dzisiaj czeka mnie badanie i decyzja co dalej.
Ja chciałbym tylko żeby nie było gorzej niż w zeszłym tygodniu...
Bardzo się boje...
Mam nadzieję że będzie mi dane zaznać choć trochę spokoju w te Święta bo ostatnie dni, tygodnie...to jakiś koszmar.

Trzymam kciuki za was żeby wszystko było dobrze :)
Dziewczyny, wszystkiego dobrego z okazji świąt Bożego Narodzenia oraz nadchodzącego nowego roku. Oby ten 2019 był dla nas szczęśliwy i żeby każda z nas doczekała swojego małego-wielkiego cudu!!! :)

@Oczekujaca123 może te bóle są spowodowane rozciąganiem się macicy i jak dziewczyny wyżej pisały może warto odwiedzić fizjoterapeute? Najważniejsze, że jestes pod stałą opieka lekarzy wiec możesz być spokojna :) mąż dostarczy świąteczne jedzonko do szpitala :)

@kb.karola90 kochana a jak u Ciebie?

@Aurelia95 ja mogę Ci polecić proszki ziołowe na sen "dobry sen forte" jedyne co na mnie działało. Dwie tabletki i udało mi się zasnąć. Neospasmina na mnie nie działała.

@Ela93 spokojnie owu może przyjść później :) poczekaj jeszcze dwa dni :)
Boje sie odwiedzac fizjoterapeuty ze wzgledu na ta ewentualna niewydolnosc szyjki, jakos boje sie cwiczen.

Dzis lekarka byla inna , calkiem mila polozne tez super. Kazala lezec. Tlumaczyla ze moze tak byc rozciąganie ze na tym etapie skurczy nie ma. Wiec tego sie trzymam ;)

reklama
Dziewczyny dziękuję bardzo za wsparcie i dobre słowa.
W weekend nic się nie działo.
Dzisiaj czeka mnie badanie i decyzja co dalej.
Ja chciałbym tylko żeby nie było gorzej niż w zeszłym tygodniu...
Bardzo się boje...
Mam nadzieję że będzie mi dane zaznać choć trochę spokoju w te Święta bo ostatnie dni, tygodnie...to jakiś koszmar.
Trzymam kciuki ;*

@kasiula222 tak strzykawka 10tka ja mieszalam wode utleniona z woda zwyjla ale przegotowana albo z butelki tak na oko i plukalam pochwe cala zawartością strzykawki a oprocz trgo podmywalam sie ta mieszanka. Do tego stosowalam te mydelko z nano srebrem co masz link wyzej, ale ta wode utleniona stosujesz 10 dni rano i wieczorem. Potem przez 10dni vitagyn C globulki pozniej juz vitagyn C raz w tygodniu i raz w tyg lactovaginal. Do tego codziennie trivagin albo provag.
To cala kuracja.

Do góry