reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Oczekujaca123 może te bóle są spowodowane rozciąganiem się macicy i jak dziewczyny wyżej pisały może warto odwiedzić fizjoterapeute? Najważniejsze, że jestes pod stałą opieka lekarzy wiec możesz być spokojna :) mąż dostarczy świąteczne jedzonko do szpitala :)

@kb.karola90 kochana a jak u Ciebie?

@Aurelia95 ja mogę Ci polecić proszki ziołowe na sen "dobry sen forte" jedyne co na mnie działało. Dwie tabletki i udało mi się zasnąć. Neospasmina na mnie nie działała.

@Ela93 spokojnie owu może przyjść później :) poczekaj jeszcze dwa dni :)

Oczekujaca ty to masz atrakcje w tej ciąży. Ale jak trzeba to trzeba .
Powiedz mi kochana co ty uzywalas na infekcje intymne wodę utleniona z czym ? Chyba że to ktoś inny pisał .

Dziewczyny dziękuję bardzo za wsparcie i dobre słowa.
W weekend nic się nie działo.
Dzisiaj czeka mnie badanie i decyzja co dalej.
Ja chciałbym tylko żeby nie było gorzej niż w zeszłym tygodniu...
Bardzo się boje...
Mam nadzieję że będzie mi dane zaznać choć trochę spokoju w te Święta bo ostatnie dni, tygodnie...to jakiś koszmar.

Trzymam kciuki za was żeby wszystko było dobrze :)
Dziewczyny, wszystkiego dobrego z okazji świąt Bożego Narodzenia oraz nadchodzącego nowego roku. Oby ten 2019 był dla nas szczęśliwy i żeby każda z nas doczekała swojego małego-wielkiego cudu!!! :)

@Oczekujaca123 może te bóle są spowodowane rozciąganiem się macicy i jak dziewczyny wyżej pisały może warto odwiedzić fizjoterapeute? Najważniejsze, że jestes pod stałą opieka lekarzy wiec możesz być spokojna :) mąż dostarczy świąteczne jedzonko do szpitala :)

@kb.karola90 kochana a jak u Ciebie?

@Aurelia95 ja mogę Ci polecić proszki ziołowe na sen "dobry sen forte" jedyne co na mnie działało. Dwie tabletki i udało mi się zasnąć. Neospasmina na mnie nie działała.

@Ela93 spokojnie owu może przyjść później :) poczekaj jeszcze dwa dni :)
Boje sie odwiedzac fizjoterapeuty ze wzgledu na ta ewentualna niewydolnosc szyjki, jakos boje sie cwiczen.

Dzis lekarka byla inna , calkiem mila polozne tez super. Kazala lezec. Tlumaczyla ze moze tak byc rozciąganie ze na tym etapie skurczy nie ma. Wiec tego sie trzymam ;)

reklama
Dziewczyny dziękuję bardzo za wsparcie i dobre słowa.
W weekend nic się nie działo.
Dzisiaj czeka mnie badanie i decyzja co dalej.
Ja chciałbym tylko żeby nie było gorzej niż w zeszłym tygodniu...
Bardzo się boje...
Mam nadzieję że będzie mi dane zaznać choć trochę spokoju w te Święta bo ostatnie dni, tygodnie...to jakiś koszmar.
Trzymam kciuki ;*

@kasiula222 tak strzykawka 10tka ja mieszalam wode utleniona z woda zwyjla ale przegotowana albo z butelki tak na oko i plukalam pochwe cala zawartością strzykawki a oprocz trgo podmywalam sie ta mieszanka. Do tego stosowalam te mydelko z nano srebrem co masz link wyzej, ale ta wode utleniona stosujesz 10 dni rano i wieczorem. Potem przez 10dni vitagyn C globulki pozniej juz vitagyn C raz w tygodniu i raz w tyg lactovaginal. Do tego codziennie trivagin albo provag.
To cala kuracja.

Do góry