reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny. Byłam dziś na wizycie w sprawie mojego mthfr i pai 1. Od jutra mam brać acard 75. A od pozytywnego testu zgłosić się po recepte na fraxiparyne 0.3. Metyle mam brać tak jak biore. Gin powiedzial ze dałby mi sam acard no ale przekonał się do zastrzykow chyba zebym byla spokojniejsza. Mówił że zastrzyki to po drugim poronieniu Ale powiedziałam mu że nie mam zamiaru czekać czy będzie drugie czy sie uda. Także dostalam Ale 100% płatne. Śmiałam się że trudno najwyzej jesc nie będę hehe. Ogólnie wszystko ok endometrium ladne, po 3 pęcherzyki w obu jajnikach. Dni płodne zaczną się za ok 4-5 Dni. Kazal działać i się nie stresowac ;)

reklama
@Dzoana88 to super :) pogadaj z lekarzem czy byłby w stanie wypisać Ci zaświadczenie do lekarza rodzinnego aby mieć na NFZ mój lekarz sam mi to zaproponował, a podstawke do tego ma no wynik PAI i poronienie.

@Dzoana88 warto spróbować, ja chodzę prywatnie i nie miałabym nawet możliwości dostać na NFZ ale mój lekarz nie patrzy tylko na kasę i sam wiele rzeczy proponuję żeby zaoszczędzić :)

@Oczekujaca123 tak mój lekarz chyba nie ma umowy z NFZ i dlatego tak. Już nawet nie dociekam o co chodzi
Ja nie wiem jak to jest, na szczescie moja lekarka wypisuje mi wszystko z refundacją i prenatalne tes dala na NFZ i cale szczescie , bo chyba bym juz bankructwo musiala oglosic, a gdzie tam koniec ciazy...
Poszukaj lekarza , ktory bedsie wystawial ci na NFZ nawet rodzinny ;) byleby gin mu dal podkladke ze masz zaleceni

reklama
Do góry