reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja robilam, ale wizyte mialam ok 11 wiec po prostu nie wzielam wtedy, dopiero po wizycie. Ale na pewno byly resztki z wieczora, na kazdej wizycie teraz mam luteine zaaplikowana przed , bo wizyty mam ok 13. Na kolejnej bede miala znow wymaz wizyta przed 12, i chyba nie wezme tej luteiny. A o ktorej ty masz? Ja gdybym miala poznym popoludniem to nornalan dawke wzielabym rano, bo i tak ta wieczorna zostaje
Mam o 9.40 teraz. A robiłaś może wymaz kiedyś w diagnostyce bo Ty jesteś że Śląska. Ja bym sobie zrobiła tak sama dla siebie, tylko nie wiem gdzie co i jak..

reklama
Mam o 9.40 teraz. A robiłaś może wymaz kiedyś w diagnostyce bo Ty jesteś że Śląska. Ja bym sobie zrobiła tak sama dla siebie, tylko nie wiem gdzie co i jak..
Mi gin robila w 5tc i ona wysyła do diagnostyki, potem chyba ok 8tc robilam sama czystosc bo uroilam.sobie infekcje ;p alw robilam w Slaskich Laboratoriach z tym, ze oni maja pobieranie wymazow tyllo w Zabrzu:( a teraz znow bede miala w 12tc u ginekolog.

A ginekolog teraz na wizycie nie pobierze wymazu?

Mi gin robila w 5tc i ona wysyła do diagnostyki, potem chyba ok 8tc robilam sama czystosc bo uroilam.sobie infekcje ;p alw robilam w Slaskich Laboratoriach z tym, ze oni maja pobieranie wymazow tyllo w Zabrzu:( a teraz znow bede miala w 12tc u ginekolog.

A ginekolog teraz na wizycie nie pobierze wymazu?
Pewnie jakbym chciała to pobierze. Ale właśnie to samo sobie uroiłam że mam infekcje, chociaż nic mi nie dolega. A dzisiaj miałam tyle emocji że o połowę rzeczy nie zapytalam i o wymazie też zapomniałam. Szkoda że w Zabrzu, bo mam tam 40 km [emoji1787][emoji1787] może coś wymyślę

Pewnie jakbym chciała to pobierze. Ale właśnie to samo sobie uroiłam że mam infekcje, chociaż nic mi nie dolega. A dzisiaj miałam tyle emocji że o połowę rzeczy nie zapytalam i o wymazie też zapomniałam. Szkoda że w Zabrzu, bo mam tam 40 km [emoji1787][emoji1787] może coś wymyślę
Wiem , ze w diagnostyce tez pobieraja ;)
Ja to juz nie chcialam robic z siebie idiotki i sama.sobie wymaz zrobilam ;p ale teraz juz mowila ze na kolejnej wizycie mi zrobi a mam pakiet medyczny to chociaz bede miala w cenie ;)
A potem znow pewnie sama bede robic i szukalam.czegos blizej bo jednak do zabrza mam kawalek i wiem ze w Kato pobieraja w diagnostyce ;)

Wiem , ze w diagnostyce tez pobieraja ;)
Ja to juz nie chcialam robic z siebie idiotki i sama.sobie wymaz zrobilam ;p ale teraz juz mowila ze na kolejnej wizycie mi zrobi a mam pakiet medyczny to chociaz bede miala w cenie ;)
A potem znow pewnie sama bede robic i szukalam.czegos blizej bo jednak do zabrza mam kawalek i wiem ze w Kato pobieraja w diagnostyce ;)
To muszę się zorientować. Ja jestem z Dąbrowy więc siłą wyższą bliżej mi do Katowic

To muszę się zorientować. Ja jestem z Dąbrowy więc siłą wyższą bliżej mi do Katowic
W Katowicach to jest w centrum ale jeszcze nie bylam.
Widze teraz, ze masz jeszcze punkt w Sosnowcu gdzie na stronie jest info , ze pobieraja wymazy
Jak bedziesz szla z rana to nie bierz tej luteiny , bedziesz spokojniejsza. Ja wtedy jak bylam w Zabrzu to nie bralam a mi i tak babka powiedziala , ze widac , ze biore ;p no wiec ona i tak tam jest ale pewnie im mniej na wymazie tym lepiej.

Wgl ostatnio jak powiedzialam mojej gin, ze bede sobie sama robic czystosc pochwy to ona mi powiedziała, ze nie robi sie juz biocenozy / czystosci tylko wymaz pod kątem bakteri xzy grzybow ze to jest konkretne a nie jakas tam czystosc.. no i ze zrobi mi na kolejnej wizycie.

W Katowicach to jest w centrum ale jeszcze nie bylam.
Widze teraz, ze masz jeszcze punkt w Sosnowcu gdzie na stronie jest info , ze pobieraja wymazy
Jak bedziesz szla z rana to nie bierz tej luteiny , bedziesz spokojniejsza. Ja wtedy jak bylam w Zabrzu to nie bralam a mi i tak babka powiedziala , ze widac , ze biore ;p no wiec ona i tak tam jest ale pewnie im mniej na wymazie tym lepiej.

Wgl ostatnio jak powiedzialam mojej gin, ze bede sobie sama robic czystosc pochwy to ona mi powiedziała, ze nie robi sie juz biocenozy / czystosci tylko wymaz pod kątem bakteri xzy grzybow ze to jest konkretne a nie jakas tam czystosc.. no i ze zrobi mi na kolejnej wizycie.
No właśnie to najlepiej zrobić bo wiesz co masz w sobie hehe. Poszukam sobie w poniedziałek w razie czego

@roki_1991 ja to wiem ale głowa swoje :p dlatego już wrzucam na luz :)
Swoją drogą marzy mi się wyjazd do Pragi ponoć bardzo ładnie :)

Głowa zawsze będzie robić swoje, a ty musisz nad nią zapanować :p po prostu postaraj się myśleć o czymś innym też, a nie tylko o ciąży. Wiadomo że się uda, ale nie musi być w tym miesiącu. Może za miesiąc, trzy, pół roku, ale uda się :) a Praga też była moim typem rok temu na rocznicę ślubu, jednak wygrał Wrocław ;)

Zapytaj u siebie gdzieś w diagnostyce gdzie pobierają wymazy. Bo np u mnie jest co innego na stronie a co innego w praktyce... Także no. Te strony ich nie są wcale takie aktualne :p

reklama
@roki_1991 już ją opanowalam i wylaczylam to myślenie :p planujemy jakieś wakacje po nowym roku i myślimy o Pradze :) Wrocław też piękny :) byłaś na tych najlepszych lodach we Wrocku? :)

Do góry