Oczekujaca123
Fanka BB :)
Kciuki zacisniete ! ktory masz tc?Hej, mamy prenatalne na 11.50. Trzymajcie za nas kciuki. Bardzo się boję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki zacisniete ! ktory masz tc?Hej, mamy prenatalne na 11.50. Trzymajcie za nas kciuki. Bardzo się boję
Trzymam [emoji8] daj znać po [emoji6]Hej, mamy prenatalne na 11.50. Trzymajcie za nas kciuki. Bardzo się boję
Bardzo się cieszę! Jak tu przyszłam to byłaś na samym początku drogi, a dzisiaj już prenatalne Teraz będzie już z górkiU nas wszystko dobrze, raczej bez wątpliwości to będzie chłopczyk termin na 20 czerwcaZobacz załącznik 923230
To prawda, teraz już mogę przestać się bać szybko to leci, ważne że maluszek jest zdrowy. Przed badaniem napilam się coli i bardzo szalał w brzuchuBardzo się cieszę! Jak tu przyszłam to byłaś na samym początku drogi, a dzisiaj już prenatalne [emoji3590] Teraz będzie już z górki
Czasami za bardzo chcemy... Niestety... Też się tego u siebie obawiam.@Jivka na pewno przyjdzie czas, ja nastawilam się już na ten cykl ale już wiem, że nic z tego. Dla przyzwoitości zrobię test i zapewne odwolam wizytę. Nie ukrywam, że mnie to troszkę dobilo bo tak bardzo chce...
Super ! Gratulacje :*To prawda, teraz już mogę przestać się bać szybko to leci, ważne że maluszek jest zdrowy. Przed badaniem napilam się coli i bardzo szalał w brzuchu