reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
U nas wszystko dobrze, raczej bez wątpliwości to będzie chłopczyk :) termin na 20 czerwca
20181208_121455.jpeg

Załączniki

• 20181208_121455.jpeg
    20181208_121455.jpeg
    36,3 KB · Wyświetleń: 391
Bardzo się cieszę! Jak tu przyszłam to byłaś na samym początku drogi, a dzisiaj już prenatalne [emoji3590] Teraz będzie już z górki :)
To prawda, teraz już mogę przestać się bać :) szybko to leci, ważne że maluszek jest zdrowy. Przed badaniem napilam się coli i bardzo szalał w brzuchu :)

@Lu_cy wspaniała wiadomość :) cieszę się bardzo i gratuluję Synka :) piękne zdjęcie<3

Jak mi się już marzy żeby ktoś zamieszkał a moim brzuszku no ale muszę czekać na to cierpliwie :)

@Jivka na pewno przyjdzie czas, ja nastawilam się już na ten cykl ale już wiem, że nic z tego. Dla przyzwoitości zrobię test i zapewne odwolam wizytę. Nie ukrywam, że mnie to troszkę dobilo bo tak bardzo chce...

@Jivka na pewno przyjdzie czas, ja nastawilam się już na ten cykl ale już wiem, że nic z tego. Dla przyzwoitości zrobię test i zapewne odwolam wizytę. Nie ukrywam, że mnie to troszkę dobilo bo tak bardzo chce...
Czasami za bardzo chcemy... Niestety... Też się tego u siebie obawiam.
Ja obstawiam jeden cykl, a potem jak się nie uda to robimy dwa przerwy i jedziemy w marcu na wakacje :)

reklama
Do góry