reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
U nas wszystko dobrze, raczej bez wątpliwości to będzie chłopczyk :) termin na 20 czerwca
20181208_121455.jpeg

Załączniki

• 20181208_121455.jpeg
    20181208_121455.jpeg
    36,3 KB · Wyświetleń: 389
Bardzo się cieszę! Jak tu przyszłam to byłaś na samym początku drogi, a dzisiaj już prenatalne [emoji3590] Teraz będzie już z górki :)
To prawda, teraz już mogę przestać się bać :) szybko to leci, ważne że maluszek jest zdrowy. Przed badaniem napilam się coli i bardzo szalał w brzuchu :)

@Lu_cy wspaniała wiadomość :) cieszę się bardzo i gratuluję Synka :) piękne zdjęcie<3

Jak mi się już marzy żeby ktoś zamieszkał a moim brzuszku no ale muszę czekać na to cierpliwie :)

@Jivka na pewno przyjdzie czas, ja nastawilam się już na ten cykl ale już wiem, że nic z tego. Dla przyzwoitości zrobię test i zapewne odwolam wizytę. Nie ukrywam, że mnie to troszkę dobilo bo tak bardzo chce...

@Jivka na pewno przyjdzie czas, ja nastawilam się już na ten cykl ale już wiem, że nic z tego. Dla przyzwoitości zrobię test i zapewne odwolam wizytę. Nie ukrywam, że mnie to troszkę dobilo bo tak bardzo chce...
Czasami za bardzo chcemy... Niestety... Też się tego u siebie obawiam.
Ja obstawiam jeden cykl, a potem jak się nie uda to robimy dwa przerwy i jedziemy w marcu na wakacje :)

reklama
Do góry