reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kasienka862 pytaj dziewczyny pomogą.
Mi bardzo pomogły chociaż lekarz nie zalecał żadnych badań e moim przypadku a jestem po pierwszym tak samo jak @Takaja123 .
Nie które zrobilam ale czekam teraz na wyniki trombofili bo część którą zrobilam jest w porządku.

Też zaczęłam już brać duphaston. I jutro wracam do pracy pierwsza zmiana i o 4 muszę wstać.
Pytanie do Ciebie jak masz dawkowac duphaston i przez ile dni?
3x1 przez 5 dni

reklama
@xszaracodziennosc u mnie 2x1 i też przez 5 dni.
@Takaja123 moim zdaniem z 3 dni mam po skończeniu powinien się pojawić tak jak wcześniej miałam tylko że brałam luteine i albo dostawalam w czasie brania albo max 3 dni po skonczeniu. Oby jak najszybciej bo chce zaczac brac clo na stymulacje

@xszaracodziennosc u Ciebie było puste jajo plodowe ?

Ja nie mogę sobie pozwolić na kolejną stratę. Dlatego zrobilam badania niektóre. Mój mąż chce po nowym roku jechać za granicę do pracy. Więc mam nadzieję że teraz się uda.

Moj narzeczony tez ma w planach wyjechac za granice do pracy w przyszlym roku.. gdzies ok luty.. marzec.. wiec tym bardziej nie licze na to ze cokolwiek mi sie uda... dzis znalazlam wyniki z morfologi.. i moj organuzm ma problemy z wchlanianiem zelaza.. jutro ide oddac krew to zobacze jakie tym razem beda wyniki.. w ciazy nie jestem wiec moge oddac krew honorowo.. o ile wyniki bede miala ok..
Pomecze lejarzy aby wyslali mnie na badania o ktorych pisalyscie....

@kasienka862 może trafisz na dobrego lekarza co zleci Ci je na NFZ. Ja wszystkie badania robiłam prywatnie ale nie żałuję żadnej wydanej złotówki bo znalazłam przyczynę. Jakbyś miała jakieś pytania to służę pomocą na tyle co wiem to pomogę, dziewczyny podpowiedzą nawet więcej :) jak to się mówi w kupie siła :)

reklama
Do góry