reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Dagmarka1991 wyniki książkowe :) cieszę się, że odezwałaś się do nas. Teraz już będzie dobrze :* trzymam kciuki i cały czas o Tobie pamiętam :*

@Ela93 też czekałam na te wyniki z trombofilii ale szybko dostałam wynik ja wiedziałam, że coś wyjdzie ze względu na historię chorób w rodzinie i nie myliłam się.

@kasienka862 troszkę czasu minęło ale wszystko przed Tobą i na pewno wszystko będzie dobrze :) ja pamiętam, że na wizycie kontrolnej u lekarza to zasypalam go mnóstwem pytań i lista badań :)

@kasienka862 serdecznie witamy i bardzo mi przykro z powodu Twoich strat. Na badaniach ja akurat się nie znam, bo miałam wywoływane poronienie przez wirus w 19tygodniu 25.10. Pierwszą @ dostałam już 18.11. Teraz jestem w połowie cyklu ale czekam na drugą.

@kasienka862 serdecznie witamy i bardzo mi przykro z powodu Twoich strat. Na badaniach ja akurat się nie znam, bo miałam wywoływane poronienie przez wirus w 19tygodniu 25.10. Pierwszą @ dostałam już 18.11. Teraz jestem w połowie cyklu ale czekam na drugą.

Jej... tak bardzo mi przykro..:frown: pewnie caly czas przezywasz dramat...

Ja jestem cala w nerwach przed jutrzejsza wizyta..ale mam nadzieje ze bedzie lepiej..

A kiedy zaczynacie staranka?? Kiedy ktoras testuje??

My planujemy już zacząć starania i mam nadzieję, że w tym cyklu się uda. Ale czas pokaże

3-mam kciuki :-) Ja sie wg nie spinam bo mam problemy z owulacja.. czesciej jej nie ma niz jest..bez hormonow na owu pewnie na samoistna nie mam szans bo progesteron mialam za niski jak ostatno go badalam.. w dodatku pania dr zaniepikoily wyniki hormonow tarczycy... no a jutro dowiem sie jakie mialam wyniki krzywej cukrowej... ogolnie kiedys mialam podejezenie pcos ale zaden lekarz nic z tym nie robil... moze teraz sie za to wezma

reklama
Do góry