reklama
1
183785
Gość
U mojej przyjaciółki co rok to prorok. Właśnie dzisiaj wstawiła zdjęcie nowo narodzonego synka Szymona. W tamtym roku urodziła córkę, a w poprzednim też córkę. Rodzi, mijają ze 3 miesiące i znowu chodzi z brzuchem. Jak łatwo to ludziom przychodzi... Jestem załamana.Trzymam kciuki by się udało . Wokoło mnie same ciężarne , też bym chciała się starać ale bez badaniami się boje , będą badania będę spokojniejsza wtedy pomyślę
@roki_1991 w takim razie powinna mi powiedziec, ze mam troje dzieci, bo ja dwa razy poronilam. Powiedzialam jej, ze dwa razy poronilam, mimo to powtarzala, ze widzi dwoje.
G
gosc19
Gość
Mnie pobolewa podbrzusze.. więc czekam ...
@hona mam endometrioze, wiec normalnie @ 5-7 dni bardzo obfita. Po 2 poronieniu tez mialam skape i to do tego stopnia, ze tylko 1dzien lecialo i to mocnobrunatna tak, ze wkladki wystarczyly, a potem plamienia. Dopiero pol roku od ekscesow prolaktyna wyszla lekko podwyzszona i dostalam bromka. Normalnie ginowie zlewali temat. Ja sie martwilam i na wlasna reke robilam hormony. Mysle, ze jest duza szansa. Przy menopauzie raczej nie masz okresu lub jest nieregularny, ale nie skapy. Bynajmniej mama tak miala
kb.karola90
Fanka BB :)
DziękujęAna to zupełnie inne badanie niż kariotyp. Ana to przeciwciała przeciwjądrowe czyli takie który twój organizm wytwarza przeciwko komórkom własnego ciała. A kariotyp to badanie genetyczne które sprawdza ile masz chromosomów i czy są one okej
Gratuluję synka i cieszę się że wszystko u was w porządku :* odpoczywaj dużo
Zespół antyfosfolipidowy z hematologiem. Hematolog o ana raczej nie powie ci za wiele. A ana ja konsultowalam z reumatologiem. To raczej oni się tym zajmują, choć może immunolog też ogarnie. Tylko immunologa ciężko znaleźć tak na prawdę. U mnie w mieście np nie ma....
Kochana, to ja cię podziwiam że funkcjonujesz po bromku. Ja brałam 1 tabletkę na noc i koszmarnie to wspominam... Fakt że z czasem było trochę lepiej ale początkowo myślałam że umrę jak wstawałam o 4.30....
Dzisiaj jeszcze czeka mnie usg, ale cieszę się że zobaczę mojego Synusia
A co u Ciebie?? Który to już tc??
mocno będe trzymać kciuki@Destino dzieki. Jakos lepiej sie poczulam. Mam nadzieje, ze jeszcze uda mi sie zostac mama ziemskiego dzidziolka.
powiedz mi kochana, czy ty jestes jeszcze zainteresowana tym bazarkiem?
reklama
Takaja123
Fanka BB :)
@roki_1991 człowiek uczy się całe życie dziękuję za wyjaśnienie. Tych badań jest tyle, że już się w tym gubię
@xszaracodziennosc może w końcu przyjdzie @. Zaczęłaś już brać dupka? Mnie też już rwie na @
@xszaracodziennosc może w końcu przyjdzie @. Zaczęłaś już brać dupka? Mnie też już rwie na @