reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kasiula222 jakie teraz masz badania w planie?
@roki_1991 dzięki za podpowiedź :) tsk się zastanawiam jeszcze nad tymi badaniami. A to badanie ana to te kariotypy tak?
Kariotypy to co innego też zamierzam je zrobić. A planuje zrobić przeciwciała Ana właśnie zespół antyfosfolipidowy. Bliżej planowania ciąży tarczycę glukozę i insulinę i może komórki NK

@kb.karola90 jak tam u Ciebie? Jesteś już po założeniu szwu? :*

@Ela93 ja te badania też robiłam na czczo, chociaż nie było takiej koniecznosci:)
Dzięki że pytasz :)
We wtorek założyli mi szew. Wszystko jest ok. Moja macicą zupełnie nie zareagowała na założenie szwu. Dzisiaj miałam kontrolne badanie dopochwowe, jak to sam ordynator stwierdził "lepiej by być nie mogło", szyjka się pięknie uformowala, szew super trzyma. Także byle do 37 tc :)
Jutro wracamy do domku :)
Aaa i wiem już ze będziemy mieć SYNUSIA :)

@kb.karola90 same dobre wiadomości :) cieszę się bardzo i gratuluję synka :) oby do przodu. Stres już troszkę opadł? Jesteś już spokojniejsza? :)

@kasiula222 dziękuję za podpowiedź. :) chce skończyć powoli z badaniami bo już zrobiłam ich dużo. Ale zawsze coś :) a ogólnie jak się czujesz?

@roki_1991 więc te ANA powinnam skonsultować z hematologiem a ten zespół antyfosfolipidowy ? Jaki lekarz abym gafy nie strzeliła jak będę szła do internisty po skierowania do lekarzy ?

@kb.karola90 same dobre wiadomości :) cieszę się bardzo i gratuluję synka :) oby do przodu. Stres już troszkę opadł? Jesteś już spokojniejsza? :)

@kasiula222 dziękuję za podpowiedź. :) chce skończyć powoli z badaniami bo już zrobiłam ich dużo. Ale zawsze coś :) a ogólnie jak się czujesz?
No powiem Ci szczerze, że czuje się dużo spokojniejsza. Dzisiaj po tej kontroli to gdyby nie uszy to miałabym uśmiech dookoła głowy :) a we wtorek po tym zabiegu jeszcze trochę pod wpływem narkoży to tak płakałam ze szczęście ze słowa z siebie wydusic nie mogłam :)

@Ela93 pytanie nie do mnie ale podpowiem. Wszystkie te wyniki konsultowalam z ginekologiem.. Raz poszłam do rodzinnego skonsultować wynik i nic mi nie powiedział, jeszcze dodał czego ja oczekuje. Według mnie zespół antyfosfolipidowy masz ujemny tzn ze tego nie masz.

@kb.karola90 to super, cieszę się bardzo i oby tak dalej. Ściskam mocnooo Was
:)

reklama

Karola super wieści obys już była spokojniejsza ;)
Takaja ja się czuję ok,dzięki . Okres się zbliża bo mnie wszystko wkurza ..a dziś boli głowa cały dzień .

Do góry