kasiula222
Fanka BB :)
Nuc się nie dzieje Mimo to się nie udało niestety ..dlatego szukam dalej pewnie potrzebuje sterydu .@kasiula222 wybacz gdzieś mi umknął ten post. I mimo to nie udało się?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nuc się nie dzieje Mimo to się nie udało niestety ..dlatego szukam dalej pewnie potrzebuje sterydu .@kasiula222 wybacz gdzieś mi umknął ten post. I mimo to nie udało się?
Kariotypy to co innego też zamierzam je zrobić. A planuje zrobić przeciwciała Ana właśnie zespół antyfosfolipidowy. Bliżej planowania ciąży tarczycę glukozę i insulinę i może komórki NK@kasiula222 jakie teraz masz badania w planie?
@roki_1991 dzięki za podpowiedź tsk się zastanawiam jeszcze nad tymi badaniami. A to badanie ana to te kariotypy tak?
Dzięki że pytasz@kb.karola90 jak tam u Ciebie? Jesteś już po założeniu szwu? :*
@Ela93 ja te badania też robiłam na czczo, chociaż nie było takiej koniecznosci
No powiem Ci szczerze, że czuje się dużo spokojniejsza. Dzisiaj po tej kontroli to gdyby nie uszy to miałabym uśmiech dookoła głowy a we wtorek po tym zabiegu jeszcze trochę pod wpływem narkoży to tak płakałam ze szczęście ze słowa z siebie wydusic nie mogłam@kb.karola90 same dobre wiadomości cieszę się bardzo i gratuluję synka oby do przodu. Stres już troszkę opadł? Jesteś już spokojniejsza?
@kasiula222 dziękuję za podpowiedź. chce skończyć powoli z badaniami bo już zrobiłam ich dużo. Ale zawsze coś a ogólnie jak się czujesz?
Karola super wieści obys już była spokojniejsza@kb.karola90 same dobre wiadomości cieszę się bardzo i gratuluję synka oby do przodu. Stres już troszkę opadł? Jesteś już spokojniejsza?
@kasiula222 dziękuję za podpowiedź. chce skończyć powoli z badaniami bo już zrobiłam ich dużo. Ale zawsze coś a ogólnie jak się czujesz?