kasiula222
Fanka BB :)
Nuc się nie dzieje@kasiula222 wybacz gdzieś mi umknął ten post. I mimo to nie udało się?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nuc się nie dzieje@kasiula222 wybacz gdzieś mi umknął ten post. I mimo to nie udało się?
Kariotypy to co innego też zamierzam je zrobić. A planuje zrobić przeciwciała Ana właśnie zespół antyfosfolipidowy. Bliżej planowania ciąży tarczycę glukozę i insulinę i może komórki NK@kasiula222 jakie teraz masz badania w planie?
@roki_1991 dzięki za podpowiedźtsk się zastanawiam jeszcze nad tymi badaniami. A to badanie ana to te kariotypy tak?
Dzięki że pytasz@kb.karola90 jak tam u Ciebie? Jesteś już po założeniu szwu? :*
@Ela93 ja te badania też robiłam na czczo, chociaż nie było takiej koniecznosci![]()
No powiem Ci szczerze, że czuje się dużo spokojniejsza. Dzisiaj po tej kontroli to gdyby nie uszy to miałabym uśmiech dookoła głowy@kb.karola90 same dobre wiadomościcieszę się bardzo i gratuluję synka
oby do przodu. Stres już troszkę opadł? Jesteś już spokojniejsza?
@kasiula222 dziękuję za podpowiedź.chce skończyć powoli z badaniami bo już zrobiłam ich dużo. Ale zawsze coś
a ogólnie jak się czujesz?
Karola super wieści obys już była spokojniejsza@kb.karola90 same dobre wiadomościcieszę się bardzo i gratuluję synka
oby do przodu. Stres już troszkę opadł? Jesteś już spokojniejsza?
@kasiula222 dziękuję za podpowiedź.chce skończyć powoli z badaniami bo już zrobiłam ich dużo. Ale zawsze coś
a ogólnie jak się czujesz?