@Oczekujaca123 szyjke badasz od poczatku. Ddimery, tsh tez. Minimum raz w miesiacu crp morfologia mocz (jak sa jakiekolwiek, nawet nieliczne bakterie robisz posiew). Od 20tc sprawdzasz przeplywy. Od poczatku tez ilosc wod plodowych. Z luteina, to ci nie powiem, bo nie bralam. Ale na chlopski rozum, lepiej by jej nie bylo. Wyniku nie zafalszuje chyba, bo nie dziala bakterio, ani grzybobojczo. Co najwyzej zmieni ph. Ale to moje przypuszczenia. Zapytaj w labie, bedziesz wiedziala na przyszlosc. Ja musze mowic o wszystkich lekach. Tyle, ze dopochwowo nie bralam lutki.
Na poczatku badasz tez toxo, cytomegalie ospe rozyczke, ja tez parwowirus i listerioze, hiv hbs itp. Oczywiscie ureo, myko plazma i chlamydia wazne 6 mcy, wiec jesli robilas tuz przed ciaza to ok, bedziesz powtarzac w trakcie z cewki moczowej. Jesli nie, zrob koniecznie. Tyle mojej wiedzy i trzymania reki na pulsie w ciazy. O cukrze nie pisze, bo to juz kontrolujesz. A przede mna krzywa cukrowa.... bleee
Na poczatku badasz tez toxo, cytomegalie ospe rozyczke, ja tez parwowirus i listerioze, hiv hbs itp. Oczywiscie ureo, myko plazma i chlamydia wazne 6 mcy, wiec jesli robilas tuz przed ciaza to ok, bedziesz powtarzac w trakcie z cewki moczowej. Jesli nie, zrob koniecznie. Tyle mojej wiedzy i trzymania reki na pulsie w ciazy. O cukrze nie pisze, bo to juz kontrolujesz. A przede mna krzywa cukrowa.... bleee