reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cytomegalie szybko jest wynik na listerioze to dłużej, ale to rzadkość i ta choroba daje objawy ja też robiłam to badanie że względu na pracę ze zwierzętami

@Ela93 będę trzymała kciuki za dwie kreseczki :) jesteś już po@?
Gdzie pracujesz?;)
Ja zbadalam dzis listerioze i prawowirus dla swietego spokoju. Faktycznie do 3 tyg mozna nawet czekac. A jak po porodzie robilam cytomegalie to z dwa dni czekalam.

Gdzie pracujesz?;)
Ja zbadalam dzis listerioze i prawowirus dla swietego spokoju. Faktycznie do 3 tyg mozna nawet czekac. A jak po porodzie robilam cytomegalie to z dwa dni czekalam.
Też wolę mieć spokój... :)
Ja zrobię zespół antyfosfolipidowy i przeciwciała ana, przeciwłożyskowe, przeciwjajnikowe i przeciwplemnikowe. Chcę mieć czyste sumienie. W następnym miesiącu planuję zrobić.

@Dagmarka1991 i jak wyszły Ci te badania? Miałaś na nie zalecenie? Te przeciwplemnikowe to chyba przy bardzo wczesnej ciąży organizm odrzuca lub ciężko jest zajść w ciążę. Popraw mnie jeśli się mylę ale tak mi się wydaje :) ja powoli kończę z badaniami już :)

Witam fajterki ♡♡♡ zagladne zatem i tu skoro i tak leżę i nic nie robie bo mnie pół paszczy boli ;) i cobyscie juz całkiem o mnie nie zapomniały. .

Pozdrawiam was wszystkie i witam wszystkie nowe dziewczyny. Jestem z wami juz ponad 4 lata i pomimo braku starań zaglądam do moich ekolezanek :) trochę trudniej mi ogarnąć was "nowe" :)
Ostatnio coś zdrowie na bakier. Ciśnienie po lekach wprawdzie juz ok ale do tego biorę na zbicie cholesterolu i wykruszenie złogów w nerkach, a i jeszcze stan zapalny zakończony wczorajszym wyrwaniem 8 :)także ten :) SKS ;)
Jeśli macie ochotę to zapraszam do uzupełnienia naszej listy przyszłych mam
♡♡♡
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
I jaaa termin 26.06 .2019 wierze że tym razem się uda :)

reklama
@Dagmarka1991 i jak wyszły Ci te badania? Miałaś na nie zalecenie? Te przeciwplemnikowe to chyba przy bardzo wczesnej ciąży organizm odrzuca lub ciężko jest zajść w ciążę. Popraw mnie jeśli się mylę ale tak mi się wydaje :) ja powoli kończę z badaniami już :)
Podobno niektóre kobiety z przeciwciałami normalnie zachodziły i rodziły. Czytałam na innych forach. Myślę, że Bóg zsyła dzieciątka na ziemię i każde ma swój czas... :)

Do góry