1
183785
Gość
Cytomegalię, listeriozę i chciałam sprawdzić anty tg...@Dagmarka1991 cieszę się że okres się rozwiną. Może termofor pomógł jakie badania będziesz robiła?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cytomegalię, listeriozę i chciałam sprawdzić anty tg...@Dagmarka1991 cieszę się że okres się rozwiną. Może termofor pomógł jakie badania będziesz robiła?
Ja sobie też zakupiłam testy owulacyjne i ciążowe :-) Może te owulacyjne się na coś przydadzą...Ja właśnie zrobilam aby sobie potwierdzić bo wcześniejszy zrobilam a rano. A teraz ten co zrobilam też wyszły dwie kreski na teście owulacyjnym.
Ja muszę jeszcze za 2 tygodnie zaopatrzyć się w test ciąży zanim pojadę do lekarza muszę się upewnić bo od 1 grudnia wracam do pracy a jakbym była to wtedy już nie wrócęJa sobie też zakupiłam testy owulacyjne i ciążowe :-) Może te owulacyjne się na coś przydadzą...
Cytomegalie szybko jest wynik na listerioze to dłużej, ale to rzadkość i ta choroba daje objawy ja też robiłam to badanie że względu na pracę ze zwierzętamiCytomegalię, listeriozę i chciałam sprawdzić anty tg...
Gdzie pracujesz?Cytomegalie szybko jest wynik na listerioze to dłużej, ale to rzadkość i ta choroba daje objawy ja też robiłam to badanie że względu na pracę ze zwierzętami
@Ela93 będę trzymała kciuki za dwie kreseczki jesteś już po@?
Też wolę mieć spokój...Gdzie pracujesz?
Ja zbadalam dzis listerioze i prawowirus dla swietego spokoju. Faktycznie do 3 tyg mozna nawet czekac. A jak po porodzie robilam cytomegalie to z dwa dni czekalam.
I jaaa termin 26.06 .2019 wierze że tym razem się udaWitam fajterki ♡♡♡ zagladne zatem i tu skoro i tak leżę i nic nie robie bo mnie pół paszczy boli i cobyscie juz całkiem o mnie nie zapomniały. .
Pozdrawiam was wszystkie i witam wszystkie nowe dziewczyny. Jestem z wami juz ponad 4 lata i pomimo braku starań zaglądam do moich ekolezanek trochę trudniej mi ogarnąć was "nowe"
Ostatnio coś zdrowie na bakier. Ciśnienie po lekach wprawdzie juz ok ale do tego biorę na zbicie cholesterolu i wykruszenie złogów w nerkach, a i jeszcze stan zapalny zakończony wczorajszym wyrwaniem 8 także ten SKS
Jeśli macie ochotę to zapraszam do uzupełnienia naszej listy przyszłych mam
♡♡♡
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
Podobno niektóre kobiety z przeciwciałami normalnie zachodziły i rodziły. Czytałam na innych forach. Myślę, że Bóg zsyła dzieciątka na ziemię i każde ma swój czas...@Dagmarka1991 i jak wyszły Ci te badania? Miałaś na nie zalecenie? Te przeciwplemnikowe to chyba przy bardzo wczesnej ciąży organizm odrzuca lub ciężko jest zajść w ciążę. Popraw mnie jeśli się mylę ale tak mi się wydaje ja powoli kończę z badaniami już