reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cytomegalie szybko jest wynik na listerioze to dłużej, ale to rzadkość i ta choroba daje objawy ja też robiłam to badanie że względu na pracę ze zwierzętami

@Ela93 będę trzymała kciuki za dwie kreseczki :) jesteś już po@?
Gdzie pracujesz?;)
Ja zbadalam dzis listerioze i prawowirus dla swietego spokoju. Faktycznie do 3 tyg mozna nawet czekac. A jak po porodzie robilam cytomegalie to z dwa dni czekalam.

Gdzie pracujesz?;)
Ja zbadalam dzis listerioze i prawowirus dla swietego spokoju. Faktycznie do 3 tyg mozna nawet czekac. A jak po porodzie robilam cytomegalie to z dwa dni czekalam.
Też wolę mieć spokój... :)
Ja zrobię zespół antyfosfolipidowy i przeciwciała ana, przeciwłożyskowe, przeciwjajnikowe i przeciwplemnikowe. Chcę mieć czyste sumienie. W następnym miesiącu planuję zrobić.

@Dagmarka1991 i jak wyszły Ci te badania? Miałaś na nie zalecenie? Te przeciwplemnikowe to chyba przy bardzo wczesnej ciąży organizm odrzuca lub ciężko jest zajść w ciążę. Popraw mnie jeśli się mylę ale tak mi się wydaje :) ja powoli kończę z badaniami już :)

Witam fajterki ♡♡♡ zagladne zatem i tu skoro i tak leżę i nic nie robie bo mnie pół paszczy boli ;) i cobyscie juz całkiem o mnie nie zapomniały. .

Pozdrawiam was wszystkie i witam wszystkie nowe dziewczyny. Jestem z wami juz ponad 4 lata i pomimo braku starań zaglądam do moich ekolezanek :) trochę trudniej mi ogarnąć was "nowe" :)
Ostatnio coś zdrowie na bakier. Ciśnienie po lekach wprawdzie juz ok ale do tego biorę na zbicie cholesterolu i wykruszenie złogów w nerkach, a i jeszcze stan zapalny zakończony wczorajszym wyrwaniem 8 :)także ten :) SKS ;)
Jeśli macie ochotę to zapraszam do uzupełnienia naszej listy przyszłych mam
♡♡♡
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
I jaaa termin 26.06 .2019 wierze że tym razem się uda :)

reklama
@Dagmarka1991 i jak wyszły Ci te badania? Miałaś na nie zalecenie? Te przeciwplemnikowe to chyba przy bardzo wczesnej ciąży organizm odrzuca lub ciężko jest zajść w ciążę. Popraw mnie jeśli się mylę ale tak mi się wydaje :) ja powoli kończę z badaniami już :)
Podobno niektóre kobiety z przeciwciałami normalnie zachodziły i rodziły. Czytałam na innych forach. Myślę, że Bóg zsyła dzieciątka na ziemię i każde ma swój czas... :)

Do góry