Tsh miałam w normie przed ciaza i w czasie ciąży. Jego co jakis czas wykonuje bo zawsze lekarz mi każe@Ela93 sprawdź sobie tsh mi po prenatal uno wzrosło i odstawilam teraz. Najważniejsze badania zrobisz na początek a później lekarz może pokieruje dalej.
reklama
Dzisiaj z ciekawosci tez zrobilam ten test owulacyjny bo od 3 dni mam śluz taki biały jak dni. No i wyszedł mi pozytywny.jestem 3 tygodnie po poronieniu. Słaba maseczka ale może to już koncoweczka.A u mnie zagadka. Czuję się kiepsko wszystko mnie boli. Czuję dyskomfort na.bieliźnie. szyjka miękka otwarta i w środku mokro.. owu? Kalendarzyk pokazuje że tak xD
Załączniki
1
183785
Gość
Pomógł. To świetna sprawa.
1
183785
Gość
Ja też pomalutku jeżdżę robić badania, troszkę mi zostało jeszcze. Ale da się radę. Jakbym wiedziała, że tak będzie, to bym o dziecko starała się od razu, mając 20 lat, jak się poznałam z mężem. Ale skąd miałam wiedzieć. Mam do siebie straszny żal.@Takaja123 tak zdecydowałam się. Jutro idę do diagnostyki i tam zrobię cały ten zespół antyfosfolipidowy i Antykoagulant toczniowy.
Mam zamiar kupić sobie penetral uno i zacząć brać.
Po wypłacie zrobię sobie chyba trochę tych infekcyjnych i z nimi pojadę do lekarza
Mam cichą nadzieję że u mnie żadna infekcja nie wyjdzie ani nic innego.Ja też pomalutku jeżdżę robić badania, troszkę mi zostało jeszcze. Ale da się radę.
I liczyć tylko na to że był to przypadek.
Dzisiaj jeszcze się ucieszyłam że mogę mieć normalnie owulacje. Nigdy mi te paski owulacyjne nie wychodziły bo mam pco i kiedy powinny wykazać dni to na pasjach jedna kreska była a dzisiaj jak ujrzałam 2 kreski to tak się cieszę aby była normalnie.
1
183785
Gość
Zmniejszę dawkę pabi - dexamethasonu do pół tabletki...
Takaja123
Fanka BB :)
Ja też miałam w normie ale jak zaczelam brać prenatal uno to mi podskoczylo.Tsh miałam w normie przed ciaza i w czasie ciąży. Jego co jakis czas wykonuje bo zawsze lekarz mi każe
@xszaracodziennosc wychodzi na to, że masz owu
@Dagmarka1991 jeszcze doczekasz się dzieciatka. Wiek nie ma nic do rzeczy też mogłoby być coś nie tak. Wszystko na spokojnie :* nie miej do siebie żalu, robisz wszystko jak nalezy
Oczekujaca123
@takaja123 a Ty masz mutacje mthfr? Bo nie pamiętam co badalas@hona pytanie może nie do mnie ale też odstawilam witaminy ze względu na jod. I wracam do wcześniejszego zestawu czyli folik 2x dziennie, magnez B6 forte 1x, d-vitium d3, K2, pregna dha 1x i wcześniej z tymi witaminami wyniki miałam dobre jak mam chęć na zielenine to biorę żelazo plus warzywa.
Takaja123
Ja nie robiłam jeszcze żadnych mutacji.@takaja123 a Ty masz mutacje mthfr? Bo nie pamiętam co badalas
reklama
Oczekujaca123
Rozumiem :*Ja nie robiłam jeszcze żadnych mutacji.
Pytam , bo widze ze bierzesz folik a to zwykly kwas foliowy i zwatpilam