reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Takaja123 tak zdecydowałam się. Jutro idę do diagnostyki i tam zrobię cały ten zespół antyfosfolipidowy i Antykoagulant toczniowy.
Mam zamiar kupić sobie penetral uno i zacząć brać.
Po wypłacie zrobię sobie chyba trochę tych infekcyjnych i z nimi pojadę do lekarza

@Ela93 sprawdź sobie tsh mi po prenatal uno wzrosło i odstawilam teraz. Najważniejsze badania zrobisz na początek a później lekarz może pokieruje dalej.

@Lu_cy mam nadzieje,ze te plamienia, brudzenia szybko mina, bo wiem, jak mocno potrafia czlowieka zestresowac. Trzymam kciuki za okruszka, aby do przodu.

Mam pytanie do Hashimotek, jakie witaminy bralyscie przy staraniach o dzidzie? Niestety wiekszosc ma jod. Macie jakies sprawdzone?

A u mnie zagadka. Czuję się kiepsko wszystko mnie boli. Czuję dyskomfort na.bieliźnie. szyjka miękka otwarta i w środku mokro.. owu? Kalendarzyk pokazuje że tak xD

@hona pytanie może nie do mnie ale też odstawilam witaminy ze względu na jod. I wracam do wcześniejszego zestawu czyli folik 2x dziennie, magnez B6 forte 1x, d-vitium d3, K2, pregna dha 1x i wcześniej z tymi witaminami wyniki miałam dobre :) jak mam chęć na zielenine to biorę żelazo plus warzywa.

A u mnie zagadka. Czuję się kiepsko wszystko mnie boli. Czuję dyskomfort na.bieliźnie. szyjka miękka otwarta i w środku mokro.. owu? Kalendarzyk pokazuje że tak xD
Ja osobiście na paskach owu zawiodłam się bo pokazywały mi cały czas dwie kreski i stosowałam się do kalendarzyka plus obserwacja i to zdało egzamin. Jakiej apki używasz? :)

reklama
Co myślicie?
IMG_20181109_000555.jpg

Załączniki

• IMG_20181109_000555.jpg
    IMG_20181109_000555.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 264
Do góry