Dzoana88
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnio jak tylko zaczelam plamic na brazowo , i raz pojawil.sie znow sluz lekko rozowy gin kazala odstswic acard (wczesniej go na tydzien kazala odstawic) potem wracalam do brania i bralam co 2gi dzien, ale we wtorek mialam zawal przez plamienie i kazala odstawic. Jak dobrze.pamietam @Destino tez odstawila, plamila i jest juz daleko - popraw mnie jesli cos pomylilamDziewczyny właśnie wracam ze szpitala, zaczęłam krwawic. Lekarz zasugerował odstawienie lub zmniejszenie dawki acardu. Nie wiem co mam robić, czekam na kontakt od mojego lekarza. Czy któraś z Was była w takiej sytuacji? Z dzieckiem wszystko ok.
Na usg wszystko w porządku, niewiadomo skąd to plamienie bo krwiaka nie ma. Zasugerował odstawić ten acard ...Ostatnio jak tylko zaczelam plamic na brazowo , i raz pojawil.sie znow sluz lekko rozowy gin kazala odstswic acard (wczesniej go na tydzien kazala odstawic) potem wracalam do brania i bralam co 2gi dzien, ale we wtorek mialam zawal przez plamienie i kazala odstawic. Jak dobrze.pamietam @Destino tez odstawila, plamila i jest juz daleko - popraw mnie jesli cos pomylilam
A na usg w szpitalu ok? Mowili skad.plamienie? Czy sugerują acard?
Widzisz u mnie na usg tez nic nie bylo... a jednak sluz brazowy jest... i troche krwi było... tez sugestia ze to acard... wiec moze nie bierz. Jak kojarzę plamienia masz jiz dluzszy czas. A jak sie ogolnie czujesz? Duzo tych plamien? Zywa krew? Odpoczywaj duzo. Kiedy masz wizyte u swojego gin? ;*Na usg wszystko w porządku, niewiadomo skąd to plamienie bo krwiaka nie ma. Zasugerował odstawić ten acard ...
Wizytę mam za tydzień, mam te plamienia Ale były co takie brązowe nitki. A dzisiaj krew, więc się wystraszyłam bardzo i pojechałam na ip. Plamienie konsultowałam to mówił żeby brać dalej, ale dzisiaj była krew więc się boję. Nie taka żywo czerwona Ale jednak krewWidzisz u mnie na usg tez nic nie bylo... a jednak sluz brazowy jest... i troche krwi było... tez sugestia ze to acard... wiec moze nie bierz. Jak kojarzę plamienia masz jiz dluzszy czas. A jak sie ogolnie czujesz? Duzo tych plamien? Zywa krew? Odpoczywaj duzo. Kiedy masz wizyte u swojego gin? ;*
Ja muszę sobie pakiet wykupić bo to fajna sprawa [emoji4] u nas albo polmed albo luxmed jestDostalas ta trombofilie na nfz ?
No niestety luxmed chyba tylko z pracodawcami wspolpracuje. ALE! Wiem, ze niektorzy ubezpieczyciele z nimi współpracują
Ja np mam umowe z Interisk na uslugi świadczone w Polmedzie.
Ale wiem, ze duzo firm ma pakoetu dp luxmedu - co pytalam to wciskali mi luxmed, ciezko bylo do polmedu znalezc, a zalezalo mo na ginekolog tam wiec szukalam do skutku
Ale np za luxmed w ramach meza pracy place 66zl a on nic
A za.polmed juz 110zl bo jest przez ubezpieczyciela, ale mam tez specjalistow i duzo badan za darmo , szczegolnoe tych w ciazy