Oczekujaca123
Fanka BB :)
Witaj ;* przykro.mi, ze musialas przez to przejść... ja stracilam syna w 23tc. Rodzilam SN bylam tez czyszczona po porodzie, a Ty? To tez masz duze znaczenie przy staraniach.ja dostalam.zgode na starania po 3 cyklach. Udalo sie za 1szym razem.. jestem w 5tc. Na usg jeszcze nie bylo nic widac..mam nadzieję ze ta ciaza zakonczy sie w terminie urodzeniem zdrowego, zywego dziecka. Wiesz co u Ciebie bylo przyczyna wiec nie musisz pewnie robic setek badan ktore wiekszosc z dziewczyn tu robila. Wylecz do porzadku zakazenie (nie znam sie na tym czym sie zarazilas) i dbaj o siebie. Ginekolog na wizycie oceni jak dochodzi Twoje cialo do siebie po porodzie.Cześć,
Poleciły mi Wasze forum moje kochane marcówki, z którymi wspólnie szłyśmy przez ciążę.
Niestety moja się zakończyła w czwartek w 19tc. Zaraziłam się parwowirusem i mimo że bardzo szybko się zdiagnozowałam bo od razu robiłam przeciwciała jak córka to przyniosła do domu, to szkody okazały sie juz zbyt duże. Mimo świadomej decyzji o zakończeniu ciąży bardzo to przeżywam i nie mogę sobie poradzić z tą stratą. Czy któraś z Was straciła też tak wysoką ciążę?
Chcemy z mężem starać się jak najszybciej, bo latka jednak lecą. 22.11 mam wizytę u gin to zobaczymy co mi powie, a póki co mogę sobie przycupnąć w Waszym wątku?
Ja szlam w kazdym.cyklu do innego gin na innym.sprzecie badanie, ale to byla moja fanaberia bo chcialam miec 100% pewnosci ze jest ok... nigdy nie przypuszczałabym, ze zajde w 1szym cyklu...