reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
@kb.karola90 trzymam kciuki ..spokojnie wazne, ze jestes na IP ;* daj znac co u CiebieDziewczyny mam wizytę przełożona na 15. Trzymajcie za nas kciuki
@Takaja123 wynikow krzywej jeszcze nie ma. A beta 3800 wiec przyrost ok
@Lu_cy kciuki mocno trzymam ! Jestem z toba myslami ;***
Załączniki
kb.karola90
Niby wszystko jest ok. Szyjka długa zamknięta, ale w jednym miejscu od strony macicy tworzy jakis kąt i zostawili mnie na obserwacji czy czasami w tym miejscu nie zaczyna się otwierać.
Jestem wykończona psychicznie...
Oczekujaca123
Kb.karola90 wazne, ze reakcja na czas ! Bedzie dobrze ! Ktory tydzien ?Niby wszystko jest ok. Szyjka długa zamknięta, ale w jednym miejscu od strony macicy tworzy jakis kąt i zostawili mnie na obserwacji czy czasami w tym miejscu nie zaczyna się otwierać.
Oczekujaca123
Dziewczyny ja znow odnosnie tej bety ale Wolna Beta Hcg , ja sobie badam ya zwykla i jest ok. Ale gin zalecila wolne beta hcg i takie zbadalam i zglupialam... bo ani norm do tego nie ma ani nic.. a moj wynik <2 czy ktoras wie po co to sie bada i co to.ma byc ? :/
Załączniki
@kb.karola90 polezysz chwile, niech sprawdza. W razie czego moga zareagowac. Trzymam kciuki by bylo wszystko dobrze [emoji110][emoji110][emoji110]
Takaja123
@kb.karola90 jesteś na pewno w dobrych rękach. :*
@Oczekujaca123 super ciesze się że jest wszystko dobrze
@Lu_cy daj znać jak tam. :*
@Oczekujaca123 super ciesze się że jest wszystko dobrze
@Lu_cy daj znać jak tam. :*
reklama
Oczekujaca123
@Lu_cy [emoji175] [emoji175] [emoji175] [emoji175] [emoji175] [emoji175]Dziewczyny wszystko jest w porządku. Serduszko bije, mam założona kartę ciąży