reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
@lu_cy ja w poprzedniej ciazy nie mialam zadnych objawow. A gdyby nie szyjka to mialabym.synka w domu takze spokojnie ! ;*@roki_1991 U mnie 6t5d, ale wstałam i mówię do męża że czuje się jakbym już nie była w ciąży. Mam złe przeczucia
Chociaz.. sama panikuje ze nie mam objawow.
1
183785
Gość
Ja też będę zespół i przeciwciała robić już w ciąży, jak się uda zajść.5+2
Dziewczyny, czy na badanie na zespol antyfosfolipidowy trzeba byc na czczo? Wydawaloby sie , ze nie ale wole sie upewnic czy po tym teście obciazenia glukoza moge od razu pojechać do innego labu i je zrobic?
Lu_cy
Wiem, ale po prostu jakoś mniej bolą mnie piersi, to plamienie i brzuch. Nastawilam się na najgorsze@lu_cy ja w poprzedniej ciazy nie mialam zadnych objawow. A gdyby nie szyjka to mialabym.synka w domu takze spokojnie ! ;*
1
183785
Gość
Będziemy się wspierać.To oby tym razem było dobrze . Ja ostatnio też byłam na heparynie i duphaston , tylko acardu nie brałam w ciąży tylko podczas starań . Więc nie wiem czy brakło tego acardu czy sterydu czy po prostu ciąża była nie prawidlowa .
roki_1991
Trzymajcie kciuki dziewczyny za dzisiejsze badanie i za wyniki badania męża. Coś mnie mdli po luteinie,wcześniej tego nie było. Ale da się radę.
Ja mam tak od kilku tygodni... Tym bardziej że biorę jej dalej 3x3. Po wieczornej dawce rano dalej mam jej smak w ustach, więc rozumiem co czujesz niestety...
@roki_1991 U mnie 6t5d, ale wstałam i mówię do męża że czuje się jakbym już nie była w ciąży. Mam złe przeczucia
Ja się długo czułam jakbym nie była w ciąży. To nie wyznacznik. Myśl pozytywnie, wizyta już niedługo, zobaczysz piękne serduszko i się uspokoisz
Ja właśnie zrobiłam badania na krzepliwosc, popołudniu będą wyniki, mam nadzieję że będzie okej... I tak samo progesteron
1
183785
Gość
Ja też już bym miała dzieciątko w domu. Ale musimy walczyć dalej. Oby było ok.@lu_cy ja w poprzedniej ciazy nie mialam zadnych objawow. A gdyby nie szyjka to mialabym.synka w domu takze spokojnie ! ;*
kasiula222
Lucy no nie nastawiaj się tak To chyba ten starych i stres Tobie takie myśli czarne przynosi . Będzie dobrze . Objawy to nie wyznacznik . Plamienie dalej jest czy ustało ?Wiem, ale po prostu jakoś mniej bolą mnie piersi, to plamienie i brzuch. Nastawilam się na najgorsze
reklama
Oczekujaca123
Co badasz na krzepliwosc i jak czesto?Ja mam tak od kilku tygodni... Tym bardziej że biorę jej dalej 3x3. Po wieczornej dawce rano dalej mam jej smak w ustach, więc rozumiem co czujesz niestety...
Ja się długo czułam jakbym nie była w ciąży. To nie wyznacznik. Myśl pozytywnie, wizyta już niedługo, zobaczysz piękne serduszko i się uspokoisz
Ja właśnie zrobiłam badania na krzepliwosc, popołudniu będą wyniki, mam nadzieję że będzie okej... I tak samo progesteron