reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Trzymajcie kciuki dziewczyny za dzisiejsze badanie i za wyniki badania męża. Coś mnie mdli po luteinie,wcześniej tego nie było. Ale da się radę.

Ja mam tak od kilku tygodni... Tym bardziej że biorę jej dalej 3x3. Po wieczornej dawce rano dalej mam jej smak w ustach, więc rozumiem co czujesz niestety...

@roki_1991 U mnie 6t5d, ale wstałam i mówię do męża że czuje się jakbym już nie była w ciąży. Mam złe przeczucia

Ja się długo czułam jakbym nie była w ciąży. To nie wyznacznik. Myśl pozytywnie, wizyta już niedługo, zobaczysz piękne serduszko i się uspokoisz ;)

Ja właśnie zrobiłam badania na krzepliwosc, popołudniu będą wyniki, mam nadzieję że będzie okej... I tak samo progesteron

@Lu_cy piersi żyją swoim życiem. Nie mogą boleć cały czas. Też miałam taki moment że przestały boleć więc panika. Ale na usg potem było wszystko ładnie :) daj znać po wizycie :)

reklama
Ja mam tak od kilku tygodni... Tym bardziej że biorę jej dalej 3x3. Po wieczornej dawce rano dalej mam jej smak w ustach, więc rozumiem co czujesz niestety...

Ja się długo czułam jakbym nie była w ciąży. To nie wyznacznik. Myśl pozytywnie, wizyta już niedługo, zobaczysz piękne serduszko i się uspokoisz ;)

Ja właśnie zrobiłam badania na krzepliwosc, popołudniu będą wyniki, mam nadzieję że będzie okej... I tak samo progesteron
Co badasz na krzepliwosc i jak czesto?

Do góry