OneMoreTime
Fanka BB :)
Nie miałam pojęcia, że to ma znaczenie... albo już nie pamiętam, boi minęły już ponad 3 lata odkąd brałam ostatnio :-/Rozumiem, ja tak zaczelam brac sama z siebie i wiem, ze tu dziewczyny niektore tez tak braly (rano acard wieczorem heparyna), ale musze dopytac gin. Tu zwróciłam uwage na to, ze popoludniu heparyna to chyba niezbyt dobry pomysl
Lepiej jak jedno jest rano a drugie wieczorem.
@Kasiulek 77 zostaw. To nie ma wiekszego znaczenia. Heparyna i acard maja zupelnie inne dzialanie. Mozna je nawet razem brac, choc raczej sie tego nie praktykuje. I na zakrzepy wazniejsza jest heparyna nix acard dlatego w razie krwawienia acard sie odstawia. Heparyny nie. Ja bralam odwrotnie rano acard heparyne na noc, jako, ze sie nie ruszam, a wtedy latwiej o zakrzepy. I jak w poprzedniej ciazy zaczelam krwawic ok 4tc to acard od razu poszedl w odstawke i juz do niego nie wrocilam. A urodzilam z tamtej ciazy synka. No i mam aps, wiec heparyne musze brac koniecznie. Obecnie jestem w 21tc i tez bez acardu, tylko na heparynie.
Ja acard biorę różnie, ale heparynę zawsze wieczorem. Powinien być jakiś stały odstęp między tymi lekami?