Takaja123
Fanka BB :)
@Lu_cy, @Oczekujaca123 Dziewczyny będę trzymać za Was kciuki i liczę, że jutro wrocicie do nas z dobrymi wiadomościami :* c
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czemu takie inne normy ?@kasiula222 mialam 5,1 przy normie do 5. Tylko tak jak mowie teraz powtarzalam i mam 5,2 przy normie 5,5.
5+2Pewnie kciuki zaciśnięte . Który wtedy będzie tydzień ?
A na temat blizny gin się wypowiedział w tak krótkim odstępie czasu?@kasiula8878 Pytałaś o cc i kolejną ciążę. Ja miałam pierwsze cc. Zgodę na kolejną ciążę dostałam od razu po połogu (tj. po 3 miesiącach od cc), ale nie czułam się wówczas na siłach aby starać się o kolejne dziecko. W kolejną ciążę zaszłam 1,5 roku po cc i urodziłam sn.
Przeanalizowalam zalecenia polskiego towarzystwa ginekologicznego - podsumowanie : musze zrobic test.@Takaja123 a czemu tylko igg. Wazniejsze jest igm. Tak mutacja mhtfr a-c i c-t, pai, v-laiden i przeciw protrabinie.
@Oczekujaca123 we wczesniejszej ciaxy mialam siofor i tez bylo ok. Ty za wczesnie masz wieczorny posilek i za duze odstepy miedzy wieczornym i porannym jedzeniem z tego, co z twoich wpisow wywnioskowalam. No i rodzaj kolacji ma znaczenie. Do konca sie jednak na tym nie znam. A czy twoj gin wie, ze robisz test obciazenia glukoza? Pytam z ciekawosci. Nie wiem jakie jest postepowanie w tym temacie