Oczekujaca123
Fanka BB :)
Trzymam kciuki ;*Tak jutro mam wizytę, wzięłam sobie duphaston dzisiaj 3x1 bo mam to brązowe plamienie. Jestem totalnie przerażona boję się że moje szczęście się skończy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki ;*Tak jutro mam wizytę, wzięłam sobie duphaston dzisiaj 3x1 bo mam to brązowe plamienie. Jestem totalnie przerażona boję się że moje szczęście się skończy
Nie nie wiąże to z moją ciąża bo moja ciąża się chyba zatrzymała zanim zrobiłam test z obciążeniem . Napisałam do znajomej z grupy czy robiła test na początku ciąży i mówiła że tak a kilka dni temu urodziła zdrowego bobasa a nawet na insulinie i diecie miała dość wysoki cukier czasami . Czytałam że masz podwyższony naczczo. Ale to nie są jakieś wielkie wartości z czego widzialam .Spróbuj coś zjeść może w nocy ? Może to pomoże ? A jutro idź zrób ten test i będziesz wszystko wiedzieć .Glukometry nie sa dokladne. Ja trzymam diete wiec to tez nie miarodajne , bo test robi sie z obciazeniem, czyli teoretycznie jak moj organizm zareaguje po niezdrowym wysokoweglowodanowym jedzeniu. Wole to wiedziec.
Ja nigdzie takiej inf nie znalazlam.
Czy to jak skonczyla sie Twoja ciaza wiazesz z tym badaniem... ?
Na czczo cukier nie jest ok u mnie...
Eh... czytałam ta grupe i nie widze info zeby to mialo szkodzic. Wiekszosc to robi...
Coś udało mi się znaleźć jutro jeszcze zrobię przeciwciała antykardiolipinowe IgG@Takaja123 owszem mozesz. To troche kosztuje. Tu dziewczyny robily ze strony testdna. Jest ich wiecej i tansze.
Jeszcze chyba za wcześnie na objawy ...takie konkretne . A takie bóle to chyba powszechne przy ciąży jak tam wszystko się rozciąga .Kiedy masz wizytę ?Ogolnie to oprocz bolu brzucha i plecow to ok. Zero objawow. Mam nadzieje ze ten bol to jednak od dyskopati albo rozciagajacej macicy i nic zlego sie nie dzieje...
No ja juz IO stwierdzone i jestem na metforminie. Wiec zrobie te badanie dla świętego spokoju. U mnie odkad pojawila sie IO i ja lecze to cukier cos nie tak na czczo wychodzi... przed.leczeniem byl idealny... wiec musze to sprawdzic... mi już kilka razy ten cukier wyszedl ostatnio powyzej 90 ...@oczekujaca123 ja teraz mialam wysoki cukier, ponad norme, ale gin nie kazala robic obciazenia. Przeanalizowalysmy co i kiedy jadlam i po mcu powtarzalam badanie. Wyszlo w normie. Czasem tak sie zdarza. Obciazenie dopiero bede robic. Endo tez sie nie przyczepil. Mam wszystkie objawy, ktore opisalas, a poki co IO nie mam. A mam policystyczne jajniki
@Lu_cy niech twoje szczescie trwa. Trzymam kciuki za dobre wiesci [emoji110][emoji110][emoji110]
Testuje teraz jedzenie.przed snem ok 22.30 badanie bedzie ok 7 wiec zobacze czy taka opcja sie u mnie sprawdzi . Dzieki ;***Nie nie wiąże to z moją ciąża bo moja ciąża się chyba zatrzymała zanim zrobiłam test z obciążeniem . Napisałam do znajomej z grupy czy robiła test na początku ciąży i mówiła że tak a kilka dni temu urodziła zdrowego bobasa a nawet na insulinie i diecie miała dość wysoki cukier czasami . Czytałam że masz podwyższony naczczo. Ale to nie są jakieś wielkie wartości z czego widzialam .Spróbuj coś zjeść może w nocy ? Może to pomoże ? A jutro idź zrób ten test i będziesz wszystko wiedzieć .
Destino jaki ten cukier u cb był ?
Wtorek 9.40 usg powinien byc pecherzyk. Poprosze o kciuki ! :*Jeszcze chyba za wcześnie na objawy ...takie konkretne . A takie bóle to chyba powszechne przy ciąży jak tam wszystko się rozciąga .Kiedy masz wizytę ?
Pewnie kciuki zaciśnięte . Który wtedy będzie tydzień ?Wtorek 9.40 usg powinien byc pecherzyk. Poprosze o kciuki ! :*