kasiula222
Fanka BB :)
Nie stresuj się nie wiem czemu tak na tej grupie przeczytałam. Sorki że nie potrzebnie cię stresuje ... Ale na zdrowy rozum to ja bym to tak teraz zrobiła ze po prostu mierzyła bym cukier naczczo i po posiłkach jak by bylo ok to nie robila bym krzywej no bo po co jak by było ok a jak by było źle to dieta. I jak by nie pomogło to diabetolog i insulina . Ale wcześniej nie pomyślałem by tak zrobić . Jak lekarz zlecił ci ten test to go zrób chyba wiedzą co robią . Wiem że się stresujesz ok takich przejściach ale kochana musi być dobrze .. Dużo dziewczyn robi na początku ciąży to obciążenie glukoza więc może ktoś tam na forum głupotę napisał a ja powtarzam . Jak się czujesz ogólnie ?Objawy : otylosc, problem z chudnieciem mimo diet i cwiczen, zbieranie sie tluszczu na brzuchu, wilczy apetyt po obiedzie glownie na słodkie u mnie takie objawy. Robilam test obciazenia glukoza badalam cukier i insuline na czczo po1h i po 2h.
Czemu nie jest dobrze robic na tak wczesnym etapie obciazenie... ? Podobno niczym to niw grozi.. a teraz sie zaczynam stresowac...