reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@DotkaB przykro mi z powodu straty.. Ale rozgość się tutaj :* ciepło cie witamy :)

A jeśli chodzi o starania to u mnie hmmm ciąża zakończona w 19 tyg a kolejna 4 miesiące później :)
My czekamy na wyniki DNA najpierw jeslu dadza nam zielone swuatlo to pewnie zaczniemy sie starac po nowym roku. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce....
Bede tu do was zagladac i trzymac za wszystkie kciuki. Xx

Roki zapytam cie o witaminy, masz mutacje mthfr? Ja mam obir w hetero i wlasnie sie zastanawiam jakie brac, tu e uk nir moge znalezc nic bez kwasu foliowego i ogolnie wit z grupy b ktore biore metylowane z osobna, ale zaczynam sie martwic bo to juz zaraz 2 trymestr, dzis 12+0 i pasowaloby gutkowi troche innych witamin jak cynk itp dorzucic a ciezko zeby polykac 15 tabletek dziennie bo juz z 3 mam problem :( i nie wiem, myslalam zeby wziac zwykle witaminy ciazowe i dodatkowo lykac swoje metyle, ale na fb na grupie po stratach dziewczyny wszystkie odradzaja takiego czegos, ze ponoc homocysteina strasznie skacze, zeby zostac przy metylach plus magnez i zdrowo jesc ale ja sie boje ze to za malo i jestem troche zalamana bo nie wiem co robic. Moze ktoras jeszcze dziewczyna sie wypowie na ten temat?

reklama
@kari21 ja brałam do tej pory prenatal uno. Teraz kupiłam prenatal duo. Tam jest kwas foliowy zwykły i metylowany, Witb6, b12, coś tam jeszcze już nie pamiętam, no i do tego jest dha bo to też ważne :)

Do góry