reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Pannacota ok 5 listopada będę jechała do lekarza bo mam mieć wyniki. Od razu się przebadam i zobaczymy co dalej. A te plamienia już utrudniają życie. Mam nadzieje że skończą się w tym tygodniu tak jak lekarz wspominał.

reklama
Dziewczyny, u mnie dzisiaj 14 dzień cyklu. Oczywiście ładnie się staramy. Ale nie jestem nastawiona, że się uda, bo to w sumie pierwsza @ była po tak długim czasie, więc organizm pewnie jeszcze nie zaskoczył. A leki cały czas skrupulatnie przyjmuję według zaleceń. Dzwoniłam do Pani mikrobiolog, która przeprowadzała badanie nasienia (takie rozszerzone). Zapytałam się, czy może mi zdradzić, czy jest coś złego. Powiedziała, że nasienie jest bardzo dobrej jakości. W następnym tygodniu w poniedziałek jadę odebrać wyniki, bo mąż pracuje niestety.

Ja dlatego chodzę do pracy, ale tylko do końca miesiąca bo już nie daje rady. Ale boję się że w domu zwariuje... :(
W domku też fajne zajęcia można sobie znaleźć. Ja mam tego mojego zwierzaka, który jest wspaniały. Kupuję mu różne rozmaitości, a on to wykorzystuje i ładnie mnie prosi o smakołyki. :-) Zwierzątko pozwoliło mi oderwać się od czarnych myśli...

W domku też fajne zajęcia można sobie znaleźć. Ja mam tego mojego zwierzaka, który jest wspaniały. Kupuję mu różne rozmaitości, a on to wykorzystuje i ładnie mnie prosi o smakołyki. :-) Zwierzątko pozwoliło mi oderwać się od czarnych myśli...

My mamy pieska, jest prze kochana, ale mieszka na polu więc ciężko teraz jak jest zimno :p poza tym ona woli gonić po lesie niż się głaskać ;)

My mamy pieska, jest prze kochana, ale mieszka na polu więc ciężko teraz jak jest zimno [emoji14] poza tym ona woli gonić po lesie niż się głaskać ;)
Ja mam kota ale on w sumie większość dnia śpi :) najbardziej to by chciał żeby za nim biegać wtedy najlepiej się bawi, ale ja już tak nie szaleje [emoji12]

Bo słyszałam że takie coś jest a nie myślałam że będę to miała. A jakieś witaminy bierzecie aby szybciej coś pomoglo odbudowac sie?

reklama
Do góry