reklama
Takaja123
Fanka BB :)
O Renata uno ma w składzie kwas foliowy, B6, jod, D3, B12, imbir i choline. Czyli wszystko w jednymA kwas foliowy ? On podobno też pomaga
1
183785
Gość
Przed chwilą byłam w toalecie, a tu plamka krwi brązowawa dosyć duża. Na papierze też brązowawa krew. 14 dzień cyklu... Zmartwiłam się...
Takaja123
Może organizm jeszcze się oczyszcza po takiej przerwie. Kiedy masz wizytę? Nie martw się na zapas.Przed chwilą byłam w toalecie, a tu plamka krwi brązowawa dosyć duża. Na papierze też brązowawa krew. 14 dzień cyklu... Zmartwiłam się...
Lu_cy
Ja czasem coś takiego miałam w okolicy owulacji, wydaje mi się że nie musisz się tym stresowaćPrzed chwilą byłam w toalecie, a tu plamka krwi brązowawa dosyć duża. Na papierze też brązowawa krew. 14 dzień cyklu... Zmartwiłam się...
DotkaB
Zaciekawiona BB
My czekamy na wyniki DNA najpierw jeslu dadza nam zielone swuatlo to pewnie zaczniemy sie starac po nowym roku. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce....@DotkaB przykro mi z powodu straty.. Ale rozgość się tutaj :* ciepło cie witamy
A jeśli chodzi o starania to u mnie hmmm ciąża zakończona w 19 tyg a kolejna 4 miesiące później
Bede tu do was zagladac i trzymac za wszystkie kciuki. Xx
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Roki zapytam cie o witaminy, masz mutacje mthfr? Ja mam obir w hetero i wlasnie sie zastanawiam jakie brac, tu e uk nir moge znalezc nic bez kwasu foliowego i ogolnie wit z grupy b ktore biore metylowane z osobna, ale zaczynam sie martwic bo to juz zaraz 2 trymestr, dzis 12+0 i pasowaloby gutkowi troche innych witamin jak cynk itp dorzucic a ciezko zeby polykac 15 tabletek dziennie bo juz z 3 mam problem i nie wiem, myslalam zeby wziac zwykle witaminy ciazowe i dodatkowo lykac swoje metyle, ale na fb na grupie po stratach dziewczyny wszystkie odradzaja takiego czegos, ze ponoc homocysteina strasznie skacze, zeby zostac przy metylach plus magnez i zdrowo jesc ale ja sie boje ze to za malo i jestem troche zalamana bo nie wiem co robic. Moze ktoras jeszcze dziewczyna sie wypowie na ten temat?
reklama