reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny byłam na badaniach kontrolnych i wszystko się zagoilo :) lekarz powiedział że odczekać dwa cykle i można się zacząć starać ale jak się uda wcześniej to dziękować Bogu :) tylko mam brak okresu i czekam jeszcze. Dostałam skierowanie na badania na zespół antyfosfolipidowy bez żadnego problemu. Teraz jestem troszkę spokojniejsza i od miesiąca biorę prenatal uno i lekarz stwierdził że jak najbardziej witaminy te są ok

Hej, kochane powiedzcie mi jak często chodziłyście do lekarza na początku?

Mnie lekarz pytał na każdej wizycie: to ile Pani beze mnie wytrzyma? ;-) ;):laugh2: na początku chodziłam co 1,5 tyg. A od II trymestru coraz rzadziej, ale chyba 3 tyg. to max. Mój gin powiedział, że mój stres jest gorszy dla dziecka niż częste usg :rolleyes2:

Ja idę od razu bo musi mi wypisać heparyne. Dziewczyny jakie bierzecie witaminy? Kupiłabym to optimal prenatal ale trochę cena mnie powala, 240zl na miesiąc to dużo jak na witaminy..

Kurczę, co to za witaminy takie drogie....? Ja brałam femibion prenatal 1, bo ma fajny skład - kwas foliowy w dwóch formach i DHA ;-) ;)

@Kasiulek 77 witaj. Przykro mi z powodu Twojej straty, ale jednoczesnie ciesze sie, ze udalo sie i znow zobaczylas dwie kreseczki. Czy 77 oznacza rok urodzenia? Jezeli tak, to jestesmy w tym samym wieku. Jakos razniej mi, ze nie jestem jedyna stara babka ( przepraszam, nie obraz sie ), ktorej marzy sie jeszcze dziecko. W sumie to tylko liczba, czuje sie mlodo, dobrze wygladam, choroba troche sie wyciszyla, wiec czemu by nie sprobowac? Pewnie pisalas, ale gdzies mi umknelo, jak dlugo staraliscie sie o dzidzie? Ile masz dzieci?

Dziewczyny wiecie moze ile mniej wiecej rosnie maluch w 1 trymestrze na dobe? Gdzies mi aie obilo o oczy w necie ze okolo 1mm na dobe, nie moge tego nigdzie znalezc teraz a przerzucilam juz chyba z milion stron.

reklama
Do góry